chuck11 Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 však i ta tabulka co jsem tu vložil je z SB,tohle nabídla my:myslim Citovat
janik6163 Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 . Tak sa pozri v SB či máš podľa vinka ten snímač,ak áno tak ti klima nepôjde.Ja som to odpojil keď som zháňal nový,tiež mi nešla.Nemá to podľa čoho vyhodnotiť.Je tam snímač teploty a vlhkosti. Podľa foto tam nieje. Citovat
tomike Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Tak mne pri zapnutej klime vnutri auta bol pocut taky nepravidelny chod motora. Vyzeralo to na vadne lozisko kompresora, mechanik rozobral kompresor, loziska ok, vraj mala vola \"horizontalna\"v hriadeli smerom k spojke a remenicke, vraj to nejako vymedzil - po nahodeni ma auto otrasny traktorovy zvuk, von ok, vnutri kabiny rezonancie ako keby sa zvuk siel z kompresora na ventilaciu, po vypnuti klimy sa to skludni. Mali sme dole aj remen a bolo to ok. To vymedzenie vole na to vraj vplyv nema, co ted:myslim Skusi este vytiahnut 50 g chladiacej latky, aj ked plnil to cez stroj. Uz fakt neviem. Citovat
merlin99 Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Vrtula na chladici? Je vsetko ine ako spravne vyvazena castokrat .... [upravil dne 2/6/13 21:55 od merlin99] Citovat
tomike Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 No pred par tyzdnami som vyberal von chladic klimy a moze byt, ze som pohol s vrtulou, ale...... co s tym? Citovat
merlin99 Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Skontrolovat na volu pri oske, pohrat sa s osadenim atd...neviem teraz ako je presne osadena ku kasni, pripadne podlozit gumu na zmiernenie prenosu [upravil dne 2/6/13 22:43 od merlin99] Citovat
bart.lbc Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Na tý vrtuli je malé plechové zavažíčko, koukni jestli neupadlo je na jednom z listů je to kousek plíšku ohnutého přes hranu listu. Mohlo upadnout. Pokud bys měl v dosahu diagnostiku orig. tak jde spustit test ventilátoru sahary a věděl bys hned jestli to je ono. Citovat
tomike Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Poobede idem do Peugeotu, ale vyzera to na vadny kompresor, nie loziska, ale niekde vnutri je nieco zle a prenasa sa to do kabiny. Citovat
bart.lbc Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Taky si myslím, že ta vrtule to nebude dělat. Citovat
tomike Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Objednany kompresor z polska, pouzivany - snad funkcny. Aj tak sa mi vsak nieco nepozdava, vibracie sa prenasaju do interieru uz aj pri vypnutej klime, pri zapnutej katastrofa. Citovat
Judes Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Nemôže byť problém v samotnom klimatizéri, niečo uvolnené alebo odlomené a potom to tam vibruje. Citovat
Judes Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 To je celé teleso v kabíne pod palubnou doskou v ktorom sú vrtule, motorčeky, klapky, snímače atď. Citovat
tomike Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak toto som nemal vidiet:o, nie vyzera to, ze zvuk sa prenasa odniekial do kabiny, klimatizer by to nemal byt. Vymenim kompresor a uvidi sa, dam vediet niekedy koncom buduceho tyzdna. Citovat
ferinko2 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 ...finančne dosť náročná vedecká metóda POKUS A OMYL...kompresor,chladivo,:rokerpráca Citovat
tomike Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Poradis nieco lepsie? Dost problem identifikovat zavadu a kompresor kazdopadne treba vymenit. Citovat
tomike Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Prinasam info. Problem nastal ked mechanik vymedzil volu na starom kompresore, nahodeny novy, zvuky sa uz neprenasaju tak intenzivne, ale uplne jemne nepravidelne ako predtym. Cize kompresor som objednaval uplne zbytocne(problemom malo byt chytene lozisko na kompresore). Teraz pri zapnutej klime robi to co predtym, jemny nepravidelny hukot vo vnutri kabiny, motor ide ok. Po vypnuti klimy zvuky prestanu, cize nejako sa to musi jemne prenasat do kabiny. Musim zistit odkial kam Citovat
baffy Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Prekontroluj potrubie ,ak sa niekde o niečo opiera mohol by sa ten zvuk prenášať do kabíny Citovat
tomik1987 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Pod tým rebrovaním v lište pred spolujazdcom by malo byť toto (čidlo teploty a vlhkosti). mne klimatizácia vypisuje takúto chybu : to je to čidlo v tej lište hej? inak studený vzduch fúka ale nieje to ono . určite budem riešiť aj ja doplnenie. ale najskôr by som chcel poriešiť chyby, ktoré mám na aute. [upravil dne 15.6.2013 15:35 od tomik1987] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.