Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer

Mám problém se vstřikovačem,jeden nebo dva \"klepou\".Má cenu kupovat celou sadu z vrakáče které mají údajně najeto těsně po 100t.Km s 30ti denní zárukou,testované na koherenci a přepady za cenu cca1300.-Kč /Ks??

Máte nějaké zkušenosti z vrakovištěma? Nebo raději repas.

Nejblíže to mám do Bosch Frýdek-Místek-máte nějakou zkušenost s tímto servisem?? Díky za odpověd´.

[upravil dne 2/5/13 18:38 od LUMP72]

Odesláno

Zdravim, ja som nedavno bol na oprave vstrekovacov a na vymene zhavicov spolu to stalo 800 euro. Na vstrekoch vymenily trysky a celkovo zdiagnostikovali, mam aj protokol EPS 200 o celkovej kontrole vstrekovacov a samozrejme zaruku. Neviem ci mozem spomenut nazov servisu kde mi to robili, ale som spokojny zatial. Aj sa cuduvali ze tie vstrekovace vydrzali 285000 km, normalna zivotnost je 150000 km. Pred tym som tam mal BOSCH-ki a teraz mi dali DELPHI.:cool:

[upravil dne 22/4/13 21:19 od Pekos Pavelka]

Odesláno

Tak já je teda skusím koupit. Ještě jem zjištoval co by stálo jen otestování v servisu bez opravy.

Tak v Bosch F-M chtějí za kus 500.-Kč s protokolem.

Tak je asi strčím přímo do auta a hned na diagnostiku.. Záruka je 60dní tak by se snad do té doby závada měla projevit...:myslim

Odesláno

Zdravím tak dnes jsem vyměnil vstřiky,původní šly chvála bohu dobře ven bez násilí. První start s novýma a myslel jsem ,že motor ani nenaskočil. Zkušební jízda cca10km a podle PP spotřeba cca. 1,5 l míň..ale hlavně to ticho-bez klepání.... Zítra jsem zvědavý na studený start a další jízdu. Děkuji za podporu a rady. :papa

[upravil dne 2/5/13 18:31 od LUMP72]

Odesláno

Bezesporu musí být na začátku problém - málo kdo ucpe vysokotalké vedení a i když tak stejně se částečně zavzdušní. Pokud jsou vstříky v pořádku a není někde špatně dotažené trubka mělo by to být OK.

Odesláno

Jistě. Před prvním startem byly všechny 4 vstřiky odpojeny na konektorech a protáčel se motor aby natlakoval palivo a případné nečistoty se vyplavily přes přepady vstřiků (je třeba dbát na maximální čistotu při práci). Točili jsme asi 6x po 20 sec. s pauzama aby neodešel startér.Potom se zapojily konektory a motor po druhém protočení naskočil. Včera jsem jel kratší cestu cca 20km a spotřeba ve 4 lidech v autě krásných 4,7l. tak doufám že to tak vydrží..

Pro Láďu: Vstřiky jsem koupil z vrakáče.Poslal jsem Ti SZ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...