Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chcu si koupit na dvůr koš na basket, ale teď řeším jakou velikost, což mě při projíždění webovek docela zaskočilo. Sháním prostě normální, to co jsme měli ve škole a tak, nechcu ani velkej ani malej, prostě standart.

Není tady náhodou nějakej basketbalista kterej by řekl jaká ta velikost má být? Balon vel. 5 nebo 6 nebo 7 nebo snad něco jinýho??

Koše mají vesměs 45cm průměr, takže to bude asi standart, a u balonů to bude asi číslo 7, je jich nejvíc k prodeji:myslim

http://basketbalove-mice.heureka.cz/

A jen potom taková drobnost, jaká je výška obruče od země?

Odesláno

Tak to jsou rychlí odpovědi:D

Díky kuci:super

Můžu si tu desku udělat třeba z překližky, nebo je lepší koupit koš i s deskou?? Kvůli odrazu balonu do koše?

Odesláno

Právě zatím do toho nechci moc investovat, nevím jestli mě to bude bavit:D

Ale když sem byl mladší tak sme basket hráli docela často, a chtěl bych to nějak jak to bývá v amerických filmech, jak mají u garáže koš.

Tak zatím jen něco obyčejnýho na vyzkoušení, a potom bych teprve investoval do kvalitnějšího vybavení.

Odesláno

Hele před barákem máme na hřišti basketbalovej koš a tam je deska z překližky :) Na to domací házeníčko to úplně stačí :) Kvalitnější ani nepotřebuješ. Nauč se házet přímo do koše a desku ani nepotřebuješ :D Dělám si srandu samozřejmě, ale překližka stačí :) Jde o to, co umíš s balónem a né, jak se ti odráží balon do koše :)

Odesláno

Tak já sem s balonem docela uměl, a je fakt že sem se snažil házet čistý koše, takže tu desku tam chcu jen ať není omlácená zeď:D

Jen mě zaskočilo to číslování balonů a velikosti obruče, prostě sem myslel že koupím obruč a balon a bude to:D

Odesláno

Levnější koše mívají docela tenkou obroučku a pruží, takže se od obroučky balon často odráží ven, určitě kup bytelnější obroučku, ideálně takovou, co není \"silnější drát\" uchycený na koncích k desce, ale s čtvercovým plechem přišroubovaným na 3 nebo 4 místech. Balon kup určitě sedmičku, 6 je moc lehká. Pětku můžeš koupit Šalděti na jeho začátky :-), s tím hrají minižáci. Kdybys to chtěl jenom vyzkoušet, tak mám jeden aušusovej koš s deskou doma, můžu zapůjčit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...