ozzy1 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 3 roky bojuji s krtkem, zatím pořád vítězí.Až jsem objevil toto: http://www.victorcz.cz/index.php?id_product=5&controller=product tak snad jej dostanu. Citovat
ozzy1 Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Na kleště nereaguje, trubkové pasti se směje, různé pasty nezabírají, sklenice pod chobičkou nefungují. Citovat
elton Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Myslím, že loni tady bylo vlákno na téma krtek. ... Citovat
shamann22 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 dynamit ..... no mi na zahrade s nim bojujeme od kedy ja pamatam a nic, pred rokom som uz skusal ho vydymit, zobral som hadicu, napojil na komin traktora a som tam cmudil pol dna, mal som taky blby pocit, ze sa ten krtko spoza plota na mna smeje , za pokus to stalo, a tie rozna plasice...atd. vsetko vyskusane, akurat pes dvoch vyhrabal, inak nic Citovat
ozzy1 Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Jediné co mi fungovalo, tak byla pet lahev na drátu.To ale funguje pouze když pofukuje vítr a tím pádem to do země rezonuje. Když je bezvětří opět se ukáže. Citovat
Péťa Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 To vlákno je zde: Ta Tvá nově vybraná (vystřelovací) past vypadá dobře. Pak napiš, jak jsi uspěl, hned bych si ji objednal Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Jo a ještě tohle vlákno - Marcel00 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 No vida, to je vlaken kvuli jednomu slepýmu šmejdovi. Jinak tu past co je v prvním přispěvku jsme měli a asi ještě někde máme, davali jsme ji snad 100x a vždycky ji ten hajzl obešel okolo, nebo ji zklapnul jen nahrnutou hlinou a dost, a to jsme ji instalovali v rukavicích aby necítil pach, byla snad i vyvařená a buhví co ještě. Jediný co trochu pomáhá je kopnout do krtiny a zařvat ty kurvo černá, to se člověku trošku uleví, ale zase když se kouknu oknem ven mam pocit že tech krtin je tolik že by jeden řval celej den:D Citovat
Cinicman Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Srat na krtka... normalny clovek si radsej zatrtka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.