Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, hledal jsem, ale nenašel jsem :(

Příští týden jedu na přestavbu na LPG a nutí mi emulátor ukazatele benzínu (cca 2000 navíc)- aby neklesala ručička při jízdě na LPG. Dotaz: potřebuji to? Není to u starého modelu tak, že se údaj bere jen z plováku? .. tím pádem emulace netřeba?

Určitě je tu spousta plynařů - díky za odpovědi ;)

[upravil dne 27/4/13 14:45 od Slayer]

[upravil dne 16/5/13 21:56 od Slayer]

Odesláno

u stareho modelu je emulator zcela k nicemu, tam jeste budiky stale nepretrzite berou udaje primo z plovaku a neni tam zadna elektronika, jako v novem modelu, ktera si stav nacita pouze jednou za cas a pak udaje pro ukazatel paliva cuca z prstu podle nejakych svych udaju o vstrikovani z jednotky motoru. Takze s klidem emulator odmitni

Jen palubni pocitac u stareho modelu se tak chova, ten uz to timhle stylem pocita, ale tam se pak jen misto dojezdu ukazujou carky a nicemu to vlastne nevadi

Odesláno

...takže je přestavěno. Je to systém Magic 4 s toroidem 65l. Jen mi od včera začalo pípání z rádia - co minutu jedno pípnutí. Může to mít souvislost s přestavbou?? ...nevypadá to nespárované rádio, po startu po mně nechtělo kód (že by neodpojili baterii?:myslim) rádio normálně hraje, jen každou minutu ztichne a pípne. Vyp zap nepomohlo.

Nebo jde o jinou hlášku?

Díky za každý nápad....

Odesláno

covece, tak to nevim, pri cem 4050 pipa, nemas tam zapnutou funkci AF nebo TA ? dela to na vsech stanicich ?

Odesláno
sakra kde to vsichni berete ty 60 litrovy nadrze na lpg ? :D ja ji mam misto rezervy a mam ji jenom na cca 42 litru ......
nejak malo ne? ja mam taky 65 L, ale zatim nejvic jsem tam natankoval 60 L, zalezi podle teploty. Nejcasteji natankuju neco pres 55 L a uz vic nechce, taky zalezi jaky maji nastaveny tlaky v cerpadle u pumpy.

[upravil dne 28/4/13 15:21 od Ducatista]

Odesláno

Tak pípot je minulostí: byla to funkce TA... ani nevím nač je :D možná doprava? :myslim

Jinak co se LPG týče, vím že je to nové a musí si to sednout, ale sem tam to při tahu dost citelně škubne - je to normální? ..a taky při stání na světlech cítím v kabině plyn, to asi normální není :bojim

Odesláno

no me tam teda neskube nic, proste ani nevim ze jedu na plyn. Tohle ale mozna odstrani to prvni serizeni v tech 1500 km, do te doby si to seda a nejak se prizpusobuje ta palivova mapa. citit plyn, to je ale spatne, to zajed hned do servisu.

Odesláno

Během dne sem to cítil asi 2x - pokaždé foukalo od zadu, tak nechci zbytečně plašit - jestli jsem cítil iba bordel z výfuku co se mi natlačil dovnitř (klima puštěná, sání z venku :myslim)

Odesláno

Ducatista: nevím proc jen 40 litru proste co sem nejvíc tankoval bylo ve zline cca 43 litru a vic ani tuk :)

Nájezd na to je cca 350km po praze a 360 az 370km po dalnici plna me výjde na cca 750kč

[upravil dne 28/4/13 22:20 od Print]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...