lud3k Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 Turbo mam nove tak by melo byt asi o.k Citovat
Guest servisman Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 plna nadrz jeme k nicemu to ja nepotrebuju. S autem vyjedu jednou za mesic a to pouze tyden. chapu ze pk muzu si nechat na jindy. Ale nechtel jsem rady jak a zakolik tankovat:( Chtel jsem poradit ze spotrebou právě proto že se po odježdění doplní do plný a je to ,pak se to spočítá,o tankováná ýa pár stovek se tu psalo hodně za tu dobu co jsem zde a stálo to vždy za hov... sorry ale musel jsem,taky nyní najezdím tak jen 400km měsíčně,nemám práci ,proto auto stojí Citovat
lud3k Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 toja vim ze se to takhle dela....ale ja natankuju pokazde kdyz nekam jedu,urcite vim ze je lepsi met tam naftu a neresit to. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 lud3k: s tim ukazatelem nafty jsem měl taky problém. Ulomila se mi jedna packa co držela plovák na čerpadle v nádrži a při rozjezdu mi uplaval plovák dozadu a nafta klesla o cca 5-10L (přesně už nevim) Citovat
lud3k Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 nooo joooo jenze me rucicka norm ukazuje. Dejme tomu Treba seme rosviti hladove oko chvilku necham stat nastartovane a po chvili uz nesvit a rucicka jde nahoru. Pak sednu do auta rozjedu se a rucicka po chvili klesa nez zacne o5t sviti hladove oko Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 no protoze peugeot neukazuje stav nafty ale dojezd ... ja kdyz prislapnu poradne plyn tak se mi take rozsviti hlahove oko a kdyz zvolnim jizdu tak zhasne a klidnou jizdou najezdim jeste 50km nez se rosviti znovu... Citovat
lud3k Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 aha tak to me nee to me jak mile se rozvisti tak sviti:D jinak kdyz necham vrcet chvilu prestane noo a jakmile se rozjedu sviti:D Citovat
koblih69 Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Ále prd, pokud se ti km dojezdu zvednou nad 100 tak zhasne taky... Citovat
lud3k Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 nee oprvdu vim co me to dela.... rikam pokud stojim s nastartovanym motorem ukazatel stoupa jakmile se rozjedu padne Citovat
koblih69 Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Natankuj plnou nádrž (nezapomeň vypnout klíček) vyjeď jí komplet a udělej to znovu. Pak napiš do tohoto vlákna jak se auto chová. Citovat
lud3k Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 spis me jde i o potrebu zda seme docela velka Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 vycisti tu vahu vzduchu a vymen filtr jak nafty tak vzduchu. jak je na tom olej ? Citovat
chanchez Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 hoši, já pořád nechápu co se tady řeší. V neděli natankoval za 600 stovek, což je cca 17 litrů a v úterý po ujetí 60 až 80 kiláků tam prý neměl skoro nic. Když vezmu že skoro nic jsou 2 litry jsou skoro nic, tak by musel mít spotřebu 18 litrů na 100 km (15/0,8). Nevím jak vám, ale mě to přijde s jeho motorem hodně divný. Nebude to spíš o tom, že tady řešíme ASI vysokou spotřebu, protože s jeho stylem tankování to prostě nemá šanci pořádně spočítat? A protože nikdo ho nedonutí natankovat do plné a spočítat to pořádně, tak se asi žádnýho kloudnýho závěru nedobereme. A počítat spotřebu podle rafiky na palubce, to by nedal ani Einstein. Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Tiez sa spotreba meria tak, ze natankujes plnu nadrz, prejdes 100 km, niekade beznymi cestami, nie dialnice, a po 100 km znova dotankujes doplna. Neviem co sa furt stazujes ze natankujes za 600 a prejdes 80 km a je tam nic. Podla mna je to otravne taknovat kazdy raz za 600, podla toho 1 ci 2 x do tyzdna. Natankuj plnu a mas mesiac pokoj. Potom vyrataj spotrebu a potom pis ze mas vysoku spotrebu. Vela zalezi aj na style jazdy. Viem ze uz teraz nie je zima , ale studene jazdy aj ked na 20 km je proste spotreba vysoka. Treba sa naucit dochadzat na semafory, zbytocne nevytacat motor do vysokych otacok, nezvysovat zbytocne rychlost pred odbockami a pod. Ja jazdim denne 70 km, do prace a spat, deda 35 tam, 35 spat. cez Sturec, horsky prechod, nieco ako pri Uherskom brode, ci kde to je ten kopec, a spotreba mi vychadza na tych 6,5 az 7 L. no ked da. Keby ze jazdim rovinu tak idem so spotrebou dole tak asi do 1 L. jasne podla jazdy. Ale to treba mat aj kolesa dofukane, ziadne zbytocne zataze v aute, nemat box na streche a podobne zariadenia co ide spotreba hore. Inak box na streche + 33% spotreby. tak :myslim:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.