Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, máte někdo už zkušenosti s JB 4.1?...bratr si koupil nový telefon a nemůže se připojit na domácí wifi síť...už jsem toho načetl na internetu dost, no stále se mi to nedaří spojit. Přišel jsem akorát na dvě věci a to že tento telefon nepodporuje šifrování WEP (pod kterým jaxik jede router) a za další, že někde v nastavení se dá vypnout DLNA auto-IP, a tím by to mělo šlapat, ale v mobilu jsem to vůbec nenašel.

takže nějaké tipy?

Odesláno

Musí pustit na routeru WPA, jinak má smůlu. S tím vypnutím DLNA jsi se asi spletl, chtěl jsi napsat DHCP ;) Ale pokud na routeru vypne DHCP, musí na všech zařízeních ručně nastavit IP adresu.

Odesláno

s tím WPA jsem si to myslel...ještě aby mi najelo nastavení routeru, nějak se mu nechce...a s DLNA auto-IP jsem se neseknul, to by mělo být v tom telefonu, ne na routeru.

Díky za rychlou odezvu ;)

Odesláno

Sony Xperia E....zatím jsem nemusel měnit šifrování, stačilo povolit MAC adresu v routeru, a fakčí to, ale to šifrování stejně budu muset změnit, ale to až bude nový router od PODA.

joo a router Straightcore WRT-312

[Edited on 8/4/13 19:57 by KingSpade]

Odesláno

Když je tady téma o Jelly Bean tak dotaz hodím sem.22.4 mě má vyjít aktualizace z 2.3.6 Gingerbread na Jelly Bean pro Samsung Galaxy Ace 2.Má vůbec cenu to aktualizovat?Co nového to přinese,nebo jaké komplikace nastanou?

Odesláno

Určitě ano, menší spotřeba baterie, větší stabilata, některé nové funkce, kompatibilita pro nové aplikace a spousty dalšího. Zůstávat u starých verzí OS není dobré. Pokud to je oficiální a odladěná verze.

Odesláno
Gabriel 307

to už je oficiální upgrade na 4.1.2? Mě to stále ještě nejde.

jj oficialní-mobil mám od Vodafone

kolega má od T-mobile a taky mu to ještě nenabídlo(10.4.) :myslim

teď už možná jo,nevím

[upravil dne 14/4/13 14:57 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak dnes v noci aktualizace od T-mobile a dost mě mile překvapilo, že vše (myslím data, nastavení a ikony) zůstalo tak jak bylo v předchozí verzi. Tak uvidíme jak to bude šlapat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...