dapata Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Panove zdravim Vas.Mam jeden problem pri rozjizdeni mi od predni napravy vychazi hodne hlasite piskani a jakoby treni kov o kov.To zesili pri nepatrnem natoceni volantu do leva,pri vraceni do primeho smeru piskani ustane.Ja osobne bych to tipoval na opotrebovany homokinetak nebo pridrena loziska v prednich kolech,co vy nato? Dekuji vsem za rady a napady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 To budou spíš brzdy, buď opotřebované destičky, nebo zapadlý kamínek (to je rachot), anebo ohnutý krycí plech. Homokine?ák by cvakal, ložiska by hučela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Zkus to zvednout a zatočit kolem, možná to objevíš sám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dapata Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Díky za rady ,desticky to asi budou,nebot obcas mi sviti kontrolka,ktera signalizuje jejich opotrebeni a vsak nikdy jsem se nesetkal stim ze by vydsvali takoveto zvuky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo7 Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Rozdelavavate a cistite pravidelne po zime brzdy a desticky:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dapata Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 To nedelam ani nato nemam cas:mrk ale dneska se mi meni brzdove desticky a kotouce nebot jsou probrousene tak uvidim bylo-li to tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts