maxx3 Odesláno 3. duben 2013 Autor Odesláno 3. duben 2013 Zvuk těch dveří je konstrukční věc - stačí vnitřek těch plechů vytlumit bitumenovými pásy a máš jednak méně plechový zvuk při zavírání a jednak podstatně lepší zvuk vestavěných repro. Noooo .. za ty prachy co to auto stálo nový,tak by to opravdu nemuselo přizavření dveří připomínat favorit:fnuk Asi se taky na to zaměřím a vystelu to čímkoliv,jen ať to zní líp. Vím,že to líp nepojede,ale prostě mi to vadí. Citovat
maxx3 Odesláno 3. duben 2013 Autor Odesláno 3. duben 2013 Ted jsem to zkoumal po cestě z prace a opravdu těch 600 otáček pokles je takovej průměr..takže je to asi normální Tak teď jsem klidnější Už jsem myslel,že je něco v háji. No .. těch 12 let s automatem se na mě asi podepsalo:D Citovat
jaykay Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Já taky, co na to nakoupil? http://www.carhifi-profi.cz/reproduktory/00134-bull-power-2160.html http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00525-one.html http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00652-black.html Citovat
Judes Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 To zatváranie dverí si porovnával s Felíciou, no Felíciu som mal novú nie jazdenú a môžem ti povedať že sa to nedá ani porovnať s jazdenou 407-mou čo mám teraz. Buď tými dverami moc trieskaš alebo je niekde problém, nemám dvere s ničím obložené a zatvárajú sa pekne tak tlmene. Proste ako keď sme v minulosti s úžasom na autosalónoch porovnávali tmené zatváranie dverí na západných autách a tu sa jazdilo na Škodovkách, Ladách atď na ktorých sa z dverami muselo tresnúť aby sa zavreli. [upravil dne 3/4/13 16:56 od Judes] Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Nemůžu souhlasit, otřískal jsem v bazaru 7 aut než jsem pochopil, že všechny zní stejně plechově. V porovnání s auty okolo jen velmi málo z nich má horší zvuk při zavření dvěří a většinou jsou to auta jako Swift, Panda a podobně. Třeba u 406 to byl úplně jiný zvuk. Samozřejmě s Felecií se to srovnávat nedá, ale naposledy v něděli jsem si na to vzpomněl když jsem zavíral Fábii. Tohle se u 407 opravdu nepovedlo, ale že by mně to trhalo žily, to teda nee. Citovat
hipisko Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 maxx vyzera to na to, ze tvoje auto asi nebude celkom koser. check ok sa ti musi objavit vzdy a za tym oil ok. Vzdy. A auto netrha ani pri vypalovani FAP u 2,0hdi. s tym zatvaranim dveri, p407 ma len dvojite tesnenie dveri (dnes uz hocijaka nizsia streda trieda ma trojite) , co bolo podpriemer uz v tej dobe v strednej triede. Preto ten horsi zvuk a mozno aj trochu vyssi prenos hluku zvonka(ale podla mna zanedbatelne). Vpredu si posun drziak SPZtky o cosi vyssie, nech nie je najnizsi bod na aute. Ohladom podvozku ma pezot vyborny, problem oproti napr mondeu bude skor v sirke, previsoch a vyssiej vahe 407cky. Moja ma podla technicaku 1688kg, v zakrutach to je dost citit. Takisto neberiem ako stastne to sklo hore na streche, je tazke a posuva tazisko vyssie. [upravil dne 3/4/13 21:41 od hipisko] Citovat
Judes Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Horné sklo, myslené ako panoráma a tá je zo skla nie polykarbonátu. Citovat
hipisko Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 judes, + este mechanizmus clonenia zrovna neodlahci vahu :-) Citovat
slavino1 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 to su teda problemy mali ste si kupiť trabanta -alebo rozmyšlať pred kupou:mrk Citovat
jaykay Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 mel jsem O1, OII, FI, Roomstera, VW Bra, VW Golf IV, ale ze by mela moje 407ka nejaky hrozny zvuk pri zavirani dveri, jsem si nevsiml Citovat
Fredino Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 jezisi maria jozef uz by ma len trapilo ako mi buchaju dvere? ludia tu zachvilu zacnu riesit ze aj nitky na ponozkach Citovat
Fredino Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Mě to netrápí,ale přímo s.re!!! tak si si nemal kupovat peugeot ale nieco ine...predsa si tie dvere otvoril a aj zatvoril ked si si auto kupoval nie? pocul si ako buchaju? ze? pocul...tak teraz si daj hlavicku do steny rozbi si celo a povedz si aky si ma*** ze si si kupil Peugeot lebo na nom zle trieskaju dvere ze? PS: niektorych ludi ja naozaj nepochopim Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 měl jsi koupit 406 a byl by klid,i když pohodlí ve 407 je jiné. Citovat
rhinos Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 no me dvere na Ford Mondeu MK2 bouchaji tlumeneji,ale jestli je to lepsi nebo horsi posoudit neumim...ale ze bych to bral jako bernou minci pri vyberu auta? Citovat
dodo407sw Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 myslim, ze to bude tou brzdou, alebo ako sa to vola co je namontovana na dverach, aby sa ti na kopci nezatvarali dvere... (alebo dorazi)... zo zaciatku mi fungovali bez chybne, ale teraz uz mi na trosku strmejsiom kopci nedrzia a tym padom som aj pocitil kus rozdiel v buchani dveri, teraz buchaju kus silnejsie... kazdopadne to nemeni nic na veci... buchaju tak ako chcem, ak nechcem aby \"trepli\" silno, tak ich trochu podrzim a pred zavretim do nich \"tuknem\"... Citovat
stefano Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 maxx3 v prvom príspevku opísal oveľa závažnejšie poruchy na ktoré by sa mal sústrediť a nie na zvuk dverí po zatvorení. Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 No jó, ale to ostatní je mimo mísu, kdežto zvuk dveří je objektivní vada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.