Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Zvuk těch dveří je konstrukční věc - stačí vnitřek těch plechů vytlumit bitumenovými pásy a máš jednak méně plechový zvuk při zavírání a jednak podstatně lepší zvuk vestavěných repro.

Noooo .. za ty prachy co to auto stálo nový,tak by to opravdu nemuselo přizavření dveří připomínat favorit:fnuk

Asi se taky na to zaměřím a vystelu to čímkoliv,jen ať to zní líp.

Vím,že to líp nepojede,ale prostě mi to vadí.

Odesláno
Ted jsem to zkoumal po cestě z prace a opravdu těch 600 otáček pokles je takovej průměr..takže je to asi normální :)

Tak teď jsem klidnější:aut

Už jsem myslel,že je něco v háji.

No .. těch 12 let s automatem se na mě asi podepsalo:D

Odesláno

To zatváranie dverí si porovnával s Felíciou, no Felíciu som mal novú nie jazdenú a môžem ti povedať že sa to nedá ani porovnať s jazdenou 407-mou čo mám teraz. Buď tými dverami moc trieskaš alebo je niekde problém, nemám dvere s ničím obložené a zatvárajú sa pekne tak tlmene. Proste ako keď sme v minulosti s úžasom na autosalónoch porovnávali tmené zatváranie dverí na západných autách a tu sa jazdilo na Škodovkách, Ladách atď na ktorých sa z dverami muselo tresnúť aby sa zavreli.

[upravil dne 3/4/13 16:56 od Judes]

Odesláno

Nemůžu souhlasit, otřískal jsem v bazaru 7 aut než jsem pochopil, že všechny zní stejně plechově. V porovnání s auty okolo jen velmi málo z nich má horší zvuk při zavření dvěří a většinou jsou to auta jako Swift, Panda a podobně. Třeba u 406 to byl úplně jiný zvuk. Samozřejmě s Felecií se to srovnávat nedá, ale naposledy v něděli jsem si na to vzpomněl když jsem zavíral Fábii. Tohle se u 407 opravdu nepovedlo, ale že by mně to trhalo žily, to teda nee.

Odesláno

maxx vyzera to na to, ze tvoje auto asi nebude celkom koser. check ok sa ti musi objavit vzdy a za tym oil ok. Vzdy. A auto netrha ani pri vypalovani FAP u 2,0hdi.

s tym zatvaranim dveri, p407 ma len dvojite tesnenie dveri (dnes uz hocijaka nizsia streda trieda ma trojite) , co bolo podpriemer uz v tej dobe v strednej triede. Preto ten horsi zvuk a mozno aj trochu vyssi prenos hluku zvonka(ale podla mna zanedbatelne).

Vpredu si posun drziak SPZtky o cosi vyssie, nech nie je najnizsi bod na aute.

Ohladom podvozku ma pezot vyborny, problem oproti napr mondeu bude skor v sirke, previsoch a vyssiej vahe 407cky. Moja ma podla technicaku 1688kg, v zakrutach to je dost citit. Takisto neberiem ako stastne to sklo hore na streche, je tazke a posuva tazisko vyssie.

[upravil dne 3/4/13 21:41 od hipisko]

Odesláno
Mě to netrápí,ale přímo s.re!!!

tak si si nemal kupovat peugeot ale nieco ine...predsa si tie dvere otvoril a aj zatvoril ked si si auto kupoval nie? pocul si ako buchaju? ze? pocul...tak teraz si daj hlavicku do steny rozbi si celo a povedz si aky si ma*** ze si si kupil Peugeot lebo na nom zle trieskaju dvere ze? :o

PS: niektorych ludi ja naozaj nepochopim :myslim

Guest servisman
Odesláno

měl jsi koupit 406 a byl by klid,i když pohodlí ve 407 je jiné.

Odesláno

no me dvere na Ford Mondeu MK2 bouchaji tlumeneji,ale jestli je to lepsi nebo horsi posoudit neumim...ale ze bych to bral jako bernou minci pri vyberu auta?

Odesláno

myslim, ze to bude tou brzdou, alebo ako sa to vola co je namontovana na dverach, aby sa ti na kopci nezatvarali dvere... (alebo dorazi)...

zo zaciatku mi fungovali bez chybne, ale teraz uz mi na trosku strmejsiom kopci nedrzia a tym padom som aj pocitil kus rozdiel v buchani dveri, teraz buchaju kus silnejsie... kazdopadne to nemeni nic na veci... buchaju tak ako chcem, ak nechcem aby \"trepli\" silno, tak ich trochu podrzim a pred zavretim do nich \"tuknem\"... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...