ajvens Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Ahojte neviete mi niekto povedat ake repro daval Peugeot do prednych dveri konkretne 2003 ? nechce sa mi to len kvoli tomu rozoberat . Nemyslim teraz rozmery tie su jasne . Citovat
Cinicman Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Jop... mám ich niekde doma v pivnici... ale inak 16,5cm... je to tu už miliondvestotisíc krát písané... Citovat
JuloI Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 polske papierovky?? myslel som ze harman su kvalitne Citovat
ajvens Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Jop vyzera to tak ze to budem musiet rozmontovat a pozriet sa . Citovat
safi1 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Klasika papierove su tam ! Mesiac dozadu som ich menil za JL AUDIO... A tie co tam boli rovno leteli do koša ! Urcite vymenit Citovat
podolak2 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 ja je mam origo a nechávám pač ten zvuk, stači mit k tomu kvalitní radio ... a neseděl jsem ešče v žadnym autě ktery by hralo tak dobře krasnej čistej hutnej zvuk ... ani v oktavce to tak nehraje ... ale zaleži fakt hodně na tom radiu.. ted jsem koupil zlatonku a ta měla takovy bkby radio tak jsem musel koupit stejny radio co mam v te druhe 206 a luxus talže za mě jsou ty repraky dost kvalitní Citovat
safi1 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Každeho nazor no no mne nestačili hralo to strašne a radio mam celkom dobre vymenil som vytlmil som a je to o uplne niecom inom a som spokojny... A mam este mega bassak v kufri Citovat
ajvens Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Oktavie nemaju dobry zvuk . Paradoxne Fabie hraju pekne na originalnom repro . Citovat
safi1 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Presne presne fabie s origo repro su velmi dobre aj basy maju a aj dobre hraju ! Citovat
Jmag_1 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 S tím musím souhlasit.Jezdím ve služební jedničkový fábii a repra mají hutný basy a opravdu dobře hrají.Možná to tak udělala škodovka kvuli velke hlučnosti při vyšší rychlosti:D [upravil dne 3/4/13 14:50 od Jmag_1] [upravil dne 3/4/13 14:50 od Jmag_1] Citovat
Vítek1 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 uz jsem to parkrat psal octavia 1 ma repraky nic moc a cele dvere jsou uzavrene penovkou nebo igelitem. Fabia a Fabia II maji dvere uzavrene plechem 16\" reprak komplet uzavrenou ozvucnici to dela ty basy a at se tam da jakejkoliv reprak hraje to paradne. Octavia II ma take uzavrene a 20\" atip. reprak a hraje jeste lip. Oboje je tvrzenej papir s vodeodolnou upravou stejne jak v 206. Coz nemusi byt uplne spatne. Citovat
ajvens Odesláno 11. duben 2013 Autor Odesláno 11. duben 2013 Tak som ich dnes vyhodil boli sice koaxialne s papierovou membranou (co by az tak nevadilo ) polske ( co by tiez nevadilo ) ale evidentne nie prave kvalitne . Ale zaujalo ma nieco ine . Neviete mi niekto povedat preco mi do laveho zrkadla idu 2 kable cierne a do praveho zrkadla idu 4 kable 2 cierne a dve hnede . Dva su asi na snimac teplomera ale tie zrkadla su vyhrievane ? nemam ziadny vypinac na vyhrievanie zrkadiel alebo je to ten isty co na zadne sklo ? Citovat
PAJA106 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 2ajvens: ano, vyhřívání zrcátek je aktivní s vyhříváním zadního skla, viz manuál. Citovat
JuloI Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Ake repraky treba dat so prednych a zadnych dveri? vyskove su v zrkadlach... ale do dveri neviem ci sirokopasmove vsade alebo do prednych hlbkove a do zadnych sirokopasmove... ako to skombinovat??? diky Citovat
ajvens Odesláno 13. duben 2013 Autor Odesláno 13. duben 2013 To zalezi kolko chces investovat . Komponentne su drahsie . Trojpasmove sudrahsie ako dvojpasmove tie su drahsie ako sirokopasmove . A 206ka ti aj tak poriadne hrat nebude kym nevytlmis dvere . Vpredu je len taka plastova krabica na repro a vzadu nie je vobec nic . [upravil dne 13/4/13 12:47 od ajvens] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.