Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte neviete mi niekto povedat ake repro daval Peugeot do prednych dveri konkretne 2003 ? nechce sa mi to len kvoli tomu rozoberat . Nemyslim teraz rozmery tie su jasne .

Odesláno

ja je mam origo a nechávám pač ten zvuk, stači mit k tomu kvalitní radio ... a neseděl jsem ešče v žadnym autě ktery by hralo tak dobře ;) krasnej čistej hutnej zvuk ... ani v oktavce to tak nehraje ... ale zaleži fakt hodně na tom radiu.. ted jsem koupil zlatonku a ta měla takovy bkby radio tak jsem musel koupit stejny radio co mam v te druhe 206 a luxus :D;) talže za mě jsou ty repraky dost kvalitní ;)

Odesláno

Každeho nazor no ;) no mne nestačili hralo to strašne a radio mam celkom dobre :) vymenil som vytlmil som a je to o uplne niecom inom :) a som spokojny...

A mam este mega bassak v kufri :D

Odesláno

S tím musím souhlasit.Jezdím ve služební jedničkový fábii a repra mají hutný basy a opravdu dobře hrají.Možná to tak udělala škodovka kvuli velke hlučnosti při vyšší rychlosti:D

[upravil dne 3/4/13 14:50 od Jmag_1]

[upravil dne 3/4/13 14:50 od Jmag_1]

Odesláno

uz jsem to parkrat psal octavia 1 ma repraky nic moc a cele dvere jsou uzavrene penovkou nebo igelitem. Fabia a Fabia II maji dvere uzavrene plechem 16\" reprak komplet uzavrenou ozvucnici to dela ty basy a at se tam da jakejkoliv reprak hraje to paradne. Octavia II ma take uzavrene a 20\" atip. reprak a hraje jeste lip. Oboje je tvrzenej papir s vodeodolnou upravou stejne jak v 206. Coz nemusi byt uplne spatne.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak som ich dnes vyhodil boli sice koaxialne s papierovou membranou (co by az tak nevadilo ) polske ( co by tiez nevadilo ) ale evidentne nie prave kvalitne . Ale zaujalo ma nieco ine . Neviete mi niekto povedat preco mi do laveho zrkadla idu 2 kable cierne a do praveho zrkadla idu 4 kable 2 cierne a dve hnede . Dva su asi na snimac teplomera ale tie zrkadla su vyhrievane ? nemam ziadny vypinac na vyhrievanie zrkadiel alebo je to ten isty co na zadne sklo ?

Odesláno

Ake repraky treba dat so prednych a zadnych dveri? vyskove su v zrkadlach... ale do dveri neviem ci sirokopasmove vsade alebo do prednych hlbkove a do zadnych sirokopasmove... ako to skombinovat???

diky

Odesláno

To zalezi kolko chces investovat . Komponentne su drahsie . Trojpasmove sudrahsie ako dvojpasmove tie su drahsie ako sirokopasmove . A 206ka ti aj tak poriadne hrat nebude kym nevytlmis dvere . Vpredu je len taka plastova krabica na repro a vzadu nie je vobec nic .

[upravil dne 13/4/13 12:47 od ajvens]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...