Přejít na obsah

ajvens

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

Vše od uživatele ajvens

  1. Cavte. Kedze mam v technicaku zapisany jediny rozmer pneu chcel som si dat zapisat dalsie rozmery. Zistil som si ze staci 6 euro poplatok a certifikat od vyrobcu s povolenymi rozmermi pneu. Tak som napisal na Peugeot slovakia odkial ma odkazali na autorizovany servis kde musim podat ziadost, ktoru im servis posunie a oni mi za 50 euro ten certifikat poslu. Tak som to absolvoval a viete co mi poslali ? Certifikat na ten jediny rozmer pneu co mam v technicaku. Doteraz som bol so svojim peugeotom spokojny ale toto ma vazne vytocilo. Viem urcite ze moje dalsie auto uz peugeot nebude. Ale teraz k veci. Nemate niekto prefoteny certifikat s povolenymi rozmermi pneu a diskov na peugeot 206. Dokazem to vabavit na cestnom odbore ale potrebujem aspon kopiu. DIK
  2. ajvens

    Typ vstreku podla VIN

    Teda ak chcem kupit novy vstrek staci Bosch alebo su nejako dolezite aj tie cisla na nich ? Nemyslim typ.
  3. Mohol by mi niekto prosim podla vin zistit typ vstreku pre Peugeot 206 1,4HDI 2003 ? Nechce sa mi kvoli tomu rozoberat pol motora. VF32A8HXF43261431 Dakujem
  4. ajvens

    nerovnomerne opotrebovane kotuce ?

    Nie, brzdy som komplet rozobral vsetko chodi lahko, dosticky ,capy strmene.A dosticky nie su opotrebovane sikmo su rovne len su osuchane viac tam kde su kotuce hrdzave to je vsetko. A vonkajsia strana je opotrebovana pekne po celej ploche ak by bol problem so strmenom tak by brzdila skor vnutorna strana lebo tam brzdi priamo piest a ten sa vysunie vzdy kolko treba.
  5. ajvens

    tlmic vyfuku p 206 14hdi

    co by nebola,dik za odpoved.Tlmicu fakt nic nie je ale ten kusok je tam strasne malicky to ma tak 2 cm tak som nevedel ci to ma vyznam tam zvarat.A nasiel som na nete nejake polske tlmice za 28 E tak mi prislo jednoduchsie to vymenit.
  6. Mam 206 1,4 hdi rv 2003 vf32a8hxf43261431 a odhrdzavela mi trubka od tlmica vyfuku . nasiel som na service boxe oznacenie dielu a je tam RP 1730 HJ ale tenkym pismom aj 1726 NY co to znamena ? Priamo na tlmici je PSA 3058 .A ked som hladal v internetovych obchodoch oni toto znacenie nepouzivaju ale vychadza mi ze bud 190.505 (19.505) alebo 190.139(19.139). Tak ktory ?
  7. ajvens

    nerovnomerne opotrebovane kotuce ?

    Tak som rozobral cele brzdy vsetko funguje ako ma, fakt je to len sposobene tym ze kotuce zvnutra nie su nijak chranene tak zacali hrdzaviet osuchali sa dosticky tak hrdzaveli dalej a tak dookola...
  8. ajvens

    nerovnomerne opotrebovane kotuce ?

    noo podla mna ak by bol problem s capmi tak by viac brzdila prave vnutorna strana tam kde tlaci priamo piest nie ?
  9. ajvens

    nerovnomerne opotrebovane kotuce ?

    je to Peugeot 206 1,4hdi a rocne robim tak 11 000 km
  10. Zdravim dneska som kontroloval brzdy Kotuce maju dobru hrubku oblozenie asi 5 mm. Ale zarazila ma jedna vec na vonkajsich stranach su kotuce pekne hladko opotrebovane (vylestene) rovnomerne po celej ploche ale na vnutornej strane je na jednom hladka plocha siroka asi 3 cm a na druhom len asi 2,5 cm . Cim to je ? Ved dosticky su rovnake zvonku aj zvnutra ci nie ?
  11. aj ked som doteraz nemal problemy so startovanim ked prislo -10 v noci rano som tocil tocil ale nenastartoval. Rozhodol som sa ze 10 rokov originálnej baterke stacilo (cest jej pamiatke) neresuscitoval som ju a kupil novu a bum zrazu ziadny problem s airbagom.Takze ta kontrolka airbagu v podstate hlasi skontroluj si baterku :-)
  12. Teraz som narazil na UK fore na myslienku ze by to mala byt slaba baterka.Ona ta hlaska nikdy nevyskoci ked zapnem zapalovanie ale az po nastartovani ked dostala baterka cez prdel takze by to aj mohlo byt. Ale zase ona baterka sice ma svoje roky ale so startovanim nemam problem ani v 20 stupnovych mrazoch.
  13. tak som prespajkoval vsetky spoje na tom spinaci ale nemalo to ziadny ucinok :-(
  14. Peugeot 206 1,4 hdi r.2003 2x airbag . Ked je chladno a vlhko vyskakuje mi tato hlaska a nasledne airbag fault . Na zahranicnych forach som nasiel ze treba precistit nejaky konektor pod sedackou ale ja tam ziadny konektor nevidim nemate niekto nejake foto alebo radu co s tym ?
  15. ajvens

    pneumatiky 195x50x15

    disky mas ake siroke ? 6 palcov ?
  16. ajvens

    pneumatiky 195x50x15

    nooo podla kalkulacky je ten rozdiel minimalny :-)
  17. Cavte ma niekto skusenosti s tymito pneumatikami na 206-ke ? Zmestia sa ? pri akom ET disku ?195x50x15 ?
  18. ajvens

    blbe displeje

    to mi moc nepomohlo do toho data odchadzaju vsetky azda ? a jake je to datum ? nemam chut platit v pezote 150 E za novy displej do stareho auta .
  19. Mam doma uz dva displeje pocitaca jeden z 206 a jeden z 307 ktore absolutne nic neukazuju ked sa zohreju . Co je podla internetovych diskusii dost bezny pezotacky problem . Oplati sa mi kupovat dalsie ? Ake percento tychto displejov odchadza , ma niekto o tom trochu predstavu ?
  20. ajvens

    206 Přední repra

    ako to moze uskodit ? ved ja tam mam od vyroby taky dost hruby tapacir
  21. ajvens

    206 Přední repra

    ja som zadne repro dorabal takze kable boli len po stlpik karoserie a tam dovnutra nevidim a nechce sa mi to rozoberat
  22. ajvens

    206 Přední repra

    A nemate niekto schemu ktory pin je plus a ktory minus na tom konektore do zadnych dveri ?
  23. ajvens

    206 Přední repra

    Tak sa ospravedlnujem . Zdalo sa mi ze to nejak cudne hraje zkontroloval som kable k radiu a debilni francuzi to fak zapojili takto : zeleny je plus a cerveny minus . [upravil dne 7/5/13 23:18 od ajvens]
  24. ajvens

    206 Přední repra

    no ja som to zobral klasicky cerveny plus ze leny minus... :-)
  25. Cawte Strasne mi vrzga Guma (ulozenie ) stabilizatora na lavej strane skusal som to mastit ale to pomaha na 2-3 dni . Je to odkedy som menil stabilizatorove tyce takze asi budem musiet vymenit aj tie gumy ale narazil som na rozne priemery na nete . Aky rozmer tam ma byt ? Je to 1,4 HDI r.v. 2003 . Dik
×
×
  • Vytvořit...