Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Black 406 2.1TD ± 370 000km - Jedeme dál

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Před hodinkou jsem shodil pruziny a vypada to docela dobře, pružina spíše praskla stářím. Uložení relativně ok, už jsem tady viděl horší. Uložení očistím a nechám, pružiny a ložiska se uvidí, kouknu na to líp večer a nějaké vyberu.

264.jpg

Upraveno uživatelem Satepek
Odesláno (upraveno)

Ložiska + pružiny vyměneny. Staré už byly podle těch nových hodně stlačené. Ty nové bylo docela sranda stlačit tak aby šlo nahodit uložení a matka.

264.jpg

265.jpg

266.jpg

267.jpg

Ty pružiny byly fakt dost stalčené, předek je o 4,5cm výše než byl.

268.jpg

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Docela překvápko. Takovou díru bych fakt nečekal, no asi tomu ta sůl, roky a kilometry daly zabrat, ale jinak je krom pravého prahu bez rzi. Jen ta místa, kde někdo něco podělal ten pravý práh zvedákem.

Odesláno (upraveno)

Určitě jiný každopádně až na jaře nebo někdy až bude příležitost. V barvě určitě neseženu ani v Jasienici, takže to vyřešíme jiným a lak...

Guest servisman
Odesláno

Pěkný to bych ani nečekal. naštěstí u mne vím , že mám kufr ok, když jsem opravoval zadní zámek dveří. Čekal jsem spíš díru v prazích , ale zadní kufr mne překvapil. to je jako u felicie.

Odesláno

To se rozhodne, každopádně mi přijde jednodušší sehnat a nalakovat dveře, rez už jde až do oblouku. Po obhlídce jsem si všiml, že to chytá to už i dole z pod lišty a k tomu nejdou 3 řady výhřevu okna. Takže to vyřeší víc problému.

Odesláno

To se rozhodne, každopádně mi přijde jednodušší sehnat a nalakovat dveře, rez už jde až do oblouku. Po obhlídce jsem si všiml, že to chytá to už i dole z pod lišty a k tomu nejdou 3 řady výhřevu okna. Takže to vyřeší víc problému.

Neznám na ostravsku nikoho šikovného kdo zvládne trefit odstín a vše slícovat, proto bych raději opravu. Všichni kecy o rozleštění rozstřiku apod :).

Na výhřev je opravný lak, nezkoušel si?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...