Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Záleží, jakou mají dosazovací plochu. Musíš se podívat do díry, zda tam je kužel jako na plechu.

Nicméně pořídil jsi alu s ET 35, což je o nějakých 20 více než by byl ideál. Rozdíl 20 mm je již opravdu velký a mám obavu, zda to vůbec na auto dáš, bude to zalezlé o 2 cm a nejspíše drhnout. Řešením jsou podložky 15-20 mm, ale samozřejmě o to delší šrouby.

Poslední - možná nejrozumnější - řešení je zbavit se těchto kol a koupit jiná s ET 12-20 :papa

Odesláno

Pozor, co jsi poslal má jinou rozteč. Tvůj odkaz píše 4x114,3 ... nevím, jaká automobilka má tuto rozteč, ale každopádně má jiné ET.

Ujisti se, že máš rozteč 4x108 a k tomu středovou díru 65,1. Pokud by středová díra byla - tuším - 63,5, bude se jednat o Ford a na auto je bez podložek určitě nedáš.

Jak zjistit to ET? prostě se na ty svoje koukni, zevnitř to tam někde být musí.

Odesláno

Nooo ano anoo mam to na 406 Hdi new model. Roztec 4/108

takze je tam bez podlozek nedam? Nebo dam ale budou drhnout? 20mm bude stacit?

Kupoval jsem to od kamarada ktery to mel na Ford Focus myslim ze to byl

Odesláno

Ford má menší středovou díru. Tudíž potřebuješ podložky těch 20 mm, abys měl ET15, což bude asi ideál. Jenom ty podložky musí mít změnu středové díry z Forda na Peugeot/Citroen. A samozřejmě delší šrouby. :papa

Odesláno

bez podložek je tam dáš, ale jen jako výstavní exponát. Pravděpodobně to bude drhnout při zatočení kol. Jestli to měl na Focusu, tak podložky budeš potřebovat určitě.

Akorát se nejsem jistej, jak se na podložky tváří policajti, stk a případně pojišťovna. Kdyby někdo věděl jak to dopravdy je, tak se rád poučím

Odesláno

chanchez: Na autě má být jenom to, co je v TP, to platí třeba i o šíři disku a ET. Tudíž ani podložky tam být nemají. Jedině pokud nejsou zapsané v TP, myslím, že jsem to někde viděl u Mercedesu, ale to je výjimka. Já raději kola bez podložek ...

Odesláno

to ja jsem prave ani nvedel ze se najaky ET,podlozky takhle resi :-O myslel jsem ze koupim kola a tim to hasne samozrejme aby sedeli roztece...

Mel bych dotaz jeste kolik se tak pohybuji takove podlozky?

Odesláno

Je tady napsano dost....ve vysledku se ti ta kola pekne prodrazi ,protoze budes muset koupit srouby,podlozky,stredici krouzky a pak pripadne problemy resit s policii,pojistovnou a stk,nehlede ze to bude tvrdy jak zebrinak....nejdriv ses mel zeptat co tam pujde a ne bezhlave koupit auta z forda jen kvuli tomu ze byli levny,ale ve vysledku se prodrazi....

Odesláno

kazdopadne snaha byla:D:D:D ale nepochopil jsme stoho nic....

noo podivam se na ET,zmerim stredovou diru na alu kolech a ozvu se snad me poradite co a jak dal. zatim se koukam po podlozkach 20mm a chapu ze kdyz je budu objednavat tak napisu ze chci s forda na peugeota

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...