Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

27.4.2013 - 13. Grillmasters na chaloupce v mechu a kapradi :D

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no skoda to jest. rad bych te ukecal, ale sam vim jaky je jednani s remeslnikama. no skoda.... ne seres me....

Odesláno

Tak se bohužel musím z účasti omluvit, večer před 7 musím být zpět v praze, hrajem. A tím pádem to nemá smysl :mad:

Odesláno

Nj nj já nějak ty data nenosím moc v hlavě a tak mi teprve před tejdnem došlo, že se mi ty dvě akce krejou a jak teď koukám na Facebook ten narozeninovej koncert kde hrajem byl uveřejněn (termín) už 10.ledna, kdežto tyhle Grillmasters až koncem března :myslim Chjo

Odesláno

no zase zvednu notorům náladu, svářeč musí být na 90% v rachotě na pohotovosti, takže by vařil až za 14 dní a tudíž bych mohl na grillmasters, no uvidíme.....

Odesláno

prdlajs, jak bylo psáno, záleží to na fachmanech, ale to jistě víš :cool:

nikdy jsem se nemusel za nic a nikoho schovávat, ale to ty jistě víš :papa

Odesláno

Jirko ja bych prijel ale na na dve nebo tri hodky tam jezdit nema smysl to bych vic casu stravil na cestach :(

Guest Scratch
Odesláno

vsak ja nic nerikam, jen mi prijde divny se nekam hlasit a ne overit si, jestli neco nemam, kor kdyz je to domluveny od ledna :D

Guest minimaxa
Odesláno

Válí se mi tu dvě Osramky H4 NBP, nechcete je někdo, řekněme bratru po 120,- / ks ... ?

Guest minimaxa
Odesláno

Přijímám předběžně objednávky na šunkový salám, viz ochutnávka minule. Velký cca 75dkg, malý cca 30-40dkg. Zítra musím zjistit zda bude do pátku hotový a cenu.

Takže salámky budou, akorát jsme se trefili do termínu uzení, cena velký 120-150,- podle váhy, malý cca polovinu.

Zatím:

Hurvajz 1ks velký

Peta 1ks velký

Scratch 1ks malý

[upravil dne 24/4/13 08:44 od minimaxa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...