Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,jsem tu uplně nový a potřeboval bych poradit.Moc se mi líbí Peugeot 807 rv.2003 2,2 Hdi byl jsem se na pár z nich podívat a nejsem automechanik.Jeden z favoritů má najeto 170tis a po ověření vinka to tak i vypadá.Vše se mi zdá na autě super jen takove nepatrné švitoření až pískání z motorové části které není přímo závislé na otáčkách ale když se trošku přidá mění se to.Majitel bazaru a jeho mechanik tvrdí,že to je u těchto motorů normální a že to dělá naftový filtr nějaká membrán, hlav,přívod ????.Nemáte s tím někdo prosím nějaké zkušenosti. Děkuji Ondra

Odesláno

Ano to není turbo, pokud to připomíná takové \"žvejkání\" pak bych podezříval drážkovaný řemen, případně řemenici a pod... lze snadno ověřít sundáním řemenu.

Odesláno

Mně takové švitoření až pískání na volnoběh dělal sponka přívodů nafty do vstřiků. Byla na tom volná a při volnoběhu na tom pískala a znělo to jakoby pískala třeba napínací kladka. Jinak nic jiného švitořit ani pískat neslyším, ale už nejsem nejmladší a přeci jen rozsah slyšitelnosti různých pazvuků je už u mě trochu omezen :)

Odesláno

Ještě je to zvuk který je slyšet spíš v horní části motoru.Zítra k tomu autu jedeme znova tak kouknem ještě na tu sponku....počítač na závady nic nehlásil.... bazarník tam hned začal běhat s konkorem a mazal vše co šlo :-D Bojim se aby to nebylo něco hodně špatného.Spíš mě zarazil jeho telefon a známej samozřejmě z Peugeotu a že prej to je ten naftovej filtr.

Odesláno

Souhlasím s Koblihem, určitě není normální, když ti bazarník řekne, že to tyto auta dělají, to bych zbystřil. Ono potom kup vypadá dobře a zanedlouho se objeví první příznaky a bazárník od toho bude dávat ruce pryč.

Odesláno

Už jsem těch bazarů vyděl hodně a jediný kde bych to hodnotil kladně tak u atorizovanyho servisu(tam mě změřili i vrstvu laku a dost mě od auta odradily) jinak to jsou lumpové :fnuk

Odesláno

Ano muze to delat filtr. :D:D:D:D:D

To zjistis jedoduse.

Das k filtru ucho a bude slyset ze to jde z neho.

Melo by to byt ale jenom z filtru ktery ma 3 vyvody nahore.

Odesláno

Já jsem dnes odjel z bazaru,že pokud to pískání odstraní tak ať se mi ozve.Pak mi volal jeho servisák že to je od toho filtru....tak zítra až tam pojedu prozkoumám to a když by ano je to něco špatně?

Bigbadjohn- Děkuji za nabídku :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...