Přejít na obsah

Ferenz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Vše od uživatele Ferenz

  1. Ferenz

    Uložení stabilizátoru.

    Děkuji za reakce,ramena tam mam nové asi půl roku a to klepání začalo měsíc zpátky.Auto mi spravuje kamarád v servisu a sám byl překvapen z te ceny.Zkusím mu navrhnout Ozzyho variantu.
  2. Ahoj autobusáci,klepe mi u C8 ulozeni stabilizátoru.V servisu mi řekli,že je to jen jako celý monolit a cena ,že je 6700,- Je vůbec nějaká jiná možnost? Děkuji moc za rady.
  3. Ferenz

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Ahoj nemáte někdo doma zadní pás s navíjením na C8 myslim ten v kufru. Děkuji
  4. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    V dnešní době taky smekám
  5. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Tak a je vyřešeno....v servisu mi vyměnili gufero pod klikou i gufero pod vačkou které obě propouštěli olej.Cena s materíalém a za práci byla 3500kč. Předchozí majitel se zachoval perfektně a to jsem ani nekontaktoval.Jen si toho všimnul tu na foru.
  6. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Nebo víš o nněčem kdo by to vzal dřív než v pátek a pořešil to do pátka? Pak musim jet do Budějovic tak bych to měl nejradši v pořádku.
  7. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Teď jedu do servisu Havel v Turnově.
  8. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Jsem zvědavej co to bude....a doufám,že mě to nebude stát mailant.Jinak vubec nevim kde to tady budu servisovat.Všechno co já znám tak to jsou nejvíc koncernový servisáci.Mam docela strach s tm jezdit.I když do toho pátku můžu najet tak cca 500km.
  9. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Děkuji,když jsem kupoval díval jsem se zespodu i z vrchu a nic vidět nebylo.Až když jsem sundal kolo.Až budu mít příští týden po servisu tak napíšu co to bylo.
  10. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Tak teď jsem klidnej
  11. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Je pravda,že chci asi uklidnit,že to nebude drahý když jsem to zjistil cca dva týdny po koupi Příští týden v pátek jsem objednanej do servisu tak uvidíme.Jen se s tim teď trochu bojim jezdit.Jde zjistit nějakou měrkou nebo něčim jestli mi neubejvá v převodovce olej?
  12. Ferenz

    Prosím pomoc prosakuje olej :-)

    Zítra to zkusím vyčistit a uvidím jestli tam jako laik neco uvidím
  13. Zdarec všichni,nejsem automechanik tak proto se nejdřív ptám Vás tu a pak to budu řešit v servisu. Dnes,když jsem přezouval tak jsem si všiml u pravého předního kola z pohledu řidiče nějakého prosákávání oleje.Tak jsem se chtěl zeptat jestli tady někdo nemáte podobné zkušenosti. Moc Děkuji za jakékoliv info. :-) [upravil dne 11/4/13 21:34 od Ferenz] [upravil dne 11/4/13 21:35 od Ferenz]
  14. Co jsem dnes viděl tak se to při dobrym postupu dá luxusně zlikvidovat.Jen co vyleze sluníčko....snad už brzy tak se na to taky dám :-)
  15. Zrovna dnes a zítra máme od firmy školení na leštění aut a likvidaci podobných událostí jaké tě postihly. Když budeš chtít tak písni a můžu Ti k tomu říct víc.
  16. Tak tady je moje láska na první pohled.
  17. Ferenz

    Vaše rady před koupí 807

    Můžu říct,že jsem těch aut viděl za poslední dobu opravdu hodně.Začal jsem koukat na Alhambry,Sharany,Galaxy.....ty jsou hrozně vylítaný a když jsem začal koukat na 807 a C8 tak jsem si ty auta hrozně zamiloval.Nejsou skoro rezavý a to mi bylo taky velmi sympatický(přece nedám 120tis.za rezavou lišku jako bylo u skoro všech prvně jmenovanejch).Jezdim služebně po republice 350km denně tak proto jsem těch aut vyděl tolik a nakonec jsem koupil od člena fora co se mi tu ozval a to jednání bylo férové a narovinu.Tak Ti přeji taky takové stěstí.Protože u nás v bazarech to je celkem očistec.
  18. Děkuji za poznatky....tak snad něco najdu :-)
  19. Předchozí auto se mi zadařilo velmi dobře prodat a jsme teď bez auta proto mi měsíc příjde hodně :-) Tak snad budu mít štěstí a něco příjde :-)
  20. Taky mi všichni řikali galaxy,...ale když to vemu taťka má Evasiona už nějakej pátek a je velmi spokojenej takže si myslim,že to je o štěstí....nějak jsem ty galaxky,...uplně přestal řešit a teď už vim co chci :-)
  21. Nověší bych klidně rád,ale mam na to omezenej počet peněz Kdyby někdo tady něco prodával tak bych to uvítal,ale zatim jsem nic nenašel. V tom Jíčíně tam se mnou byl Milan a auto pěkný,ale ten zvuk se ani jemu nezdál a nikdy ho neslyšel z toho palivového filtru to nebylo.
  22. Ty km se mi taky zdaj divný uvidim co prozraděj Vinka Shánim auto už přez měsís nejdřiv to byla Alhambra,Sharan,Galaxy těch jsem vyděl opravdu hodně a můžu říct,že jsou z 90% vylítaný a tak jak jsem hledal tak jsem se nějak zakoukal do té 807 a C8 a hlavně to svezení je nesrovnatelný.Ono to nějak dopadne Děkuji
  23. Ahoj,nenapíšet mi prosím nějaké Vaše názory na těchto pár aut? Tenhle týden se na ně chystám jet podívat tak jestli to má smysl.Moc děkuji. http://www.mmauto.cz/nabidka.php?id=231 http://www.mmauto.cz/nabidka.php?id=225 http://peugeot-807.autobazar.cz/inzerat/909576/peugeot-807-2-0-hdi-7-mistny-sada-pn/ http://auto.bazos.cz/inzerat/22752333/Citroen-C8-Navi-Pc-Klima-prodej-vymena-fabia-sdi-kombi.php http://auto.bazos.cz/inzerat/22751442/PEUGEOT-807-22-HDI-Servisni-Kniha-Vymena-.php
  24. Ferenz

    Peugeot 8O7 Prosím pomoc :-)

    Já jsem dnes odjel z bazaru,že pokud to pískání odstraní tak ať se mi ozve.Pak mi volal jeho servisák že to je od toho filtru....tak zítra až tam pojedu prozkoumám to a když by ano je to něco špatně? Bigbadjohn- Děkuji za nabídku :-)
×
×
  • Vytvořit...