Guest Ondra Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 mame novej konferencni stolek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Opravdu pěkné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 tak to je hustý, líbí se mi ty pozice pro šampus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ondro to koukám opravdu nádherný. Z jakého monstra to je???:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 dá se to někde koupit? :D:D začínám litovat e jsem vyhodil ten motor z moskviče . . . , čistit bych ten motor ale nechtěl. Jak jste to udělali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Je to parádní......:mrk:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Kolik to žere? :o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 uz som to dakde videl na nete. idem zhanat motor z T613 . ten by mal byt dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Paráda a slušnej držák na šampusy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Původně zaslal: mk405 dá se to někde koupit? :D:D začínám litovat e jsem vyhodil ten motor z moskviče . . . , čistit bych ten motor ale nechtěl. Jak jste to udělali? Já bych to zase pořád nechtěl při každém vytírání posouvat a ta plovoucí podlaha asi taky pěkně dostane na p*del. Ale jinak úžasnej nápad, moc hezký! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Wooow, tak to čumim jka se dá využít motor na další etapě jeho života jako kfn. stolek!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Operátore, při vytírání není zdaleka nutné každý kus nábytku posouvat (viz. kuchyňská linka, postel, obývací stěna . . . . ), existujou takový teleskopický nástavce, na který lze upevnit hadr a s trochou zručnosti vytřít, kam se dostat lze (kam se dostat nelze, není vidět a tak dopobručuju NEŘEŠIT). A u tohoto stolku se lze dostat s přehledem a jednoduše téměř všude.:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamrbac Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 ten stolek je super,slyšel jsem o něm,ale nikdy jsem to neviděl a už jsem si sehnal blok s Audi V8 4,0 a chystám se na něco podobného a mimochodem z čeho je ten blok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Původně zaslal: Medvěd Operátore, při vytírání není zdaleka nutné každý kus nábytku posouvat (viz. kuchyňská linka, postel, obývací stěna . . . . ), existujou takový teleskopický nástavce, na který lze upevnit hadr a s trochou zručnosti vytřít, kam se dostat lze (kam se dostat nelze, není vidět a tak dopobručuju NEŘEŠIT). A u tohoto stolku se lze dostat s přehledem a jednoduše téměř všude.:D:D:D:D:D:D:D Teda Medvěde, zírám, jaký máš všestranný znalosti!:myslim:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 ONDRA: Masakr... vypadá to hodně dobře. Připojuji se k otázkám, z čeho to je motor? A to rádio za ním vypadá dobře. To je origo, nebo něco nového v retro stylu? KURT: Po svatbě se prý v člověku objeví netušené znalosti... že jo Medvěde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtyrkas Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 ja bych rekl, ze to bude nejaka amerika, co vy na to? 8-mi valec do V, to ma kazdej ford v americe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Původně zaslal: Medvěd Operátore, při vytírání není zdaleka nutné každý kus nábytku posouvat (viz. kuchyňská linka, postel, obývací stěna . . . . ), existujou takový teleskopický nástavce, na který lze upevnit hadr a s trochou zručnosti vytřít, kam se dostat lze (kam se dostat nelze, není vidět a tak dopobručuju NEŘEŠIT). A u tohoto stolku se lze dostat s přehledem a jednoduše téměř všude.:D:D:D:D:D:D:D Méďo, nedělal jsi náhodou někdy u McDonalda? Tam maj na tuhle problematiku dokonce celou brožuru. Jmenuje se to \"Systém hadrů a utěrek\", nebo tak nějak... :aut:aut:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts