Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A na tom obtoku se to danejak vyzkouset nebo napojit? Ja jsem tohle nikdy neresit, tak nevim jak to vypada nebo kde to hledat. Jinak uz me taky zacina vadit, jak nekteriresej ve vlaknech co nemaj. Honite prispevky nebo co. Budik tam chci zaprve, protoze se mi to libi a za druheproc nevedet, jaky je tam zrovna tlak.

Odesláno

Kdysi jsem četl: Budík tlaku turba měly všechny dřívější vozy SAAB vybavené turbobenzínovými motory. Jeho přínost pro řidiče byl, že věděl, v které oblasti kolik turbo tlačí a spolu s teploměrem chl. kapaliny a teploměrem oleje umožňoval nezatěžovat nadměrně nedostatečně prohřátý motor a jeho komponenty.

Jinak řečeno: další pomůcka, aby člověk nedával studenýmu motoru záhul.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Oni: Řekl bych že když nemáš FAP tak nemáš ani obtok....

Odesláno

to spacek nebo lord mapiv: a vy mate mechanicky nebo eletricky? pokud mechanicky, kudy jste tahali hadicku? tim tovorem pod pedalema?

Jak presne funguje ten obtokovej kanal v turbu?

Odesláno

mám taky mechaniku, hadičku mám vedenou průchodem co je u pantů předních dveří, od tam blatníkem do motorového prostoru..

obtok funguje tak, že při překročení nastavenýho tlaku přepouští \"nadbytečnej\" tlak pryč do výfukovýho potrubí jestli se nepletu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...