Spaceeeek Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Dával jsem ho tam jenom proto že jsem byl zvědavej kolik mi tlačí turbo a že se mi to líbí a jestli to má nějakej přínos to asi ne. Citovat
oni Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 A na tom obtoku se to danejak vyzkouset nebo napojit? Ja jsem tohle nikdy neresit, tak nevim jak to vypada nebo kde to hledat. Jinak uz me taky zacina vadit, jak nekteriresej ve vlaknech co nemaj. Honite prispevky nebo co. Budik tam chci zaprve, protoze se mi to libi a za druheproc nevedet, jaky je tam zrovna tlak. Citovat
PAJA106 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Kdysi jsem četl: Budík tlaku turba měly všechny dřívější vozy SAAB vybavené turbobenzínovými motory. Jeho přínost pro řidiče byl, že věděl, v které oblasti kolik turbo tlačí a spolu s teploměrem chl. kapaliny a teploměrem oleje umožňoval nezatěžovat nadměrně nedostatečně prohřátý motor a jeho komponenty. Jinak řečeno: další pomůcka, aby člověk nedával studenýmu motoru záhul. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Oni: Řekl bych že když nemáš FAP tak nemáš ani obtok.... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Aj moje hloupost Spletl jsi pojmy s dojmy Citovat
oni Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 to spacek nebo lord mapiv: a vy mate mechanicky nebo eletricky? pokud mechanicky, kudy jste tahali hadicku? tim tovorem pod pedalema? Jak presne funguje ten obtokovej kanal v turbu? Citovat
Spaceeeek Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Já mám mechanickej a hadičku jsem vedl svazkem drátu co jde z motoru do interieru Citovat
Spaceeeek Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Pod volantem je pojistková skřínka a od ní vedou dráty k motoru tak tam Citovat
Spaceeeek Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Zejtra to kdyžtak nafotim a hodim sem foto Citovat
LORD_mapiv Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 mám taky mechaniku, hadičku mám vedenou průchodem co je u pantů předních dveří, od tam blatníkem do motorového prostoru.. obtok funguje tak, že při překročení nastavenýho tlaku přepouští \"nadbytečnej\" tlak pryč do výfukovýho potrubí jestli se nepletu.. Citovat
Spaceeeek Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Tak tady jsou nějaké ty fotky tažení hadičky k budíku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.