Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakou orientaci bytu? Aneb byt s předzahrádkou stejně nemá smysl, my do něj ale jdeme

Recommended Posts

Odesláno

milane, dival sjems e na ty premium ceny, ale i na ty normalni... ty normalni vychazi na 48 000 za m2, coz mi promin, za to slovo, prijde na takovou prdel strasne moc. Predpokladam, ze stavebni naklady budou do 22 000 za m2, takze 26 000 zisk developera na m2 mi prijde jako dost solidni.... tohle proste koupi jenom pitomec....

a ty si to rozhodni jak chces, koneckoncu, tvoje prachy to nejsou.........

Nicmene si pamatuj tuto vetu: neco jineho je vizualizace developera a neco jineho je skutecna realita :)

Odesláno
Na kolik ta dřevostavba vyjde? To je dělané na klíč? bych se bál že se mi to za 20 let začne rozjíždět:myslim

1 250 000 Kč Vč DPH,nebude se rozjíždět a 50-100000 let to vydrží a pak bude dříví na topení:D:D:D

Odesláno
Vvitty: Já se tomu jenom směju, nic nezměním, kdo chce, ať si to koupí.

Já se směju všemu co jsi sem dával, od začátku až do konce :D

Odesláno

Scratch: Ta zahrada určitě ne, ale to, co jsem dával v úvodu ano. Známý v tom bydlí 3 roky a je spokojený jako že opravdu spokojený. Sám když to kupoval, hodně se bál, protože když platil úvodních 10%, bylo tam oraniště a jen základové desky. Snad to bude solidně postavené. Nevím, jaký je technologický postup, u tohoto domu loni udělali desku, do podzimu se vyzdí a udělají vnitřní omítky, dokončí to na jaře 2014. Mně to přijde fajn.

Je mi jasné, že na tom mají pěkné marže. Někde jsem našel, že náklady na tento celý dům jsou 14 milionů, v průměru náklady na jeden byt jsou cca 1,2 milionu a prodávají ho za v průměru za 1,8 milionu (beru ceny bez DPH).

Odesláno

600 tisic mi prijde jako maly profit pro developera, ale muze to tak byt. Coz by i naznacovalo, ze tam muze byt opravdu vsechno. A muze to byt dobra stavba. Nicmene ja bych stejne jako mraky jinych tuto krasnou cestku investoval do neceho, co bude mit cenu i za 10, 15 let..... ale uvidime, treba se mylim :)

Odesláno

Odlehčím to tu jiným projektem v témže městě, jenom od jiného developera a s jinou lokací.

...

Do Prahy se Ti nechce? Cenově asi podobné, předzahrádky také mají:

www.bytymalesice.cz

Odesláno
Marcel: Není to cenou někde jinde? Za 2M je tam jenom 1+kk :bojim

Trochu. :D Hold Praha. :cool:

Každopádně byty jsou už přebrané, prý už mají přes půlku prodáno, tak je otázkou, jaké ceny budou v druhé etapě, která by měla tento rok začít a zda by počáteční ceny nebyli příznivější...

Každopádně předzahrádky tam mají někdy slušné...

Dost to sleduji, vypadá to úchvatně...

Odesláno

Já osobně bych se na vykašlal na předzáhradku a radši bych si koupil za stejnou cenu větší byt. Za ty peníze využití předzahrádky minimální a abych uklízel vajgly od sousedů ze shora na to se můžu vy.....

Odesláno
Za cca 6,5M máme baráček s pozemkem (Praha Řeporyje - kdo zná ví kde to je) tuším 4+1:myslim Tak proč se mám cpát někam do prdele (bez urážky) :papa Tedy nemám já, ale několik osob znám co tam bydlí :D

[upravil dne 22/3/13 13:40 od Tango C8]

Sakra kdepak bydlíte pane? Také jsem v Řeporyjích. :papa

Odesláno
Já osobně bych se na vykašlal na předzáhradku a radši bych si koupil za stejnou cenu větší byt. Za ty peníze využití předzahrádky minimální a abych uklízel vajgly od sousedů ze shora na to se můžu vy.....

Mna len fascinuje, že bytovy dom ani neni postaveny, a vy už viete, kto si kupi byti nad Milanom, viete ,že bude fajčiť, a viete, že bude schvalne hadzať špaky na tu predzahradku :D :D Jak to robíte :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...