MilanF1 Odesláno 22. březen 2013 Autor Odesláno 22. březen 2013 Vvitty: Já se tomu jenom směju, nic nezměním, kdo chce, ať si to koupí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 tak jak sise rozhodl jdeš do toho bytu nebo ne? Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 není to velký klasická 3+1 kolem 80m2,ale máš soukromí zahradu atd..... eeeech je sem si nevšimnul,že budeš brát ten byt,tak tě nepřesvědčím....:D:D Citovat
Kloub Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Na kolik ta dřevostavba vyjde? To je dělané na klíč? bych se bál že se mi to za 20 let začne rozjíždět:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 milane, dival sjems e na ty premium ceny, ale i na ty normalni... ty normalni vychazi na 48 000 za m2, coz mi promin, za to slovo, prijde na takovou prdel strasne moc. Predpokladam, ze stavebni naklady budou do 22 000 za m2, takze 26 000 zisk developera na m2 mi prijde jako dost solidni.... tohle proste koupi jenom pitomec.... a ty si to rozhodni jak chces, koneckoncu, tvoje prachy to nejsou......... Nicmene si pamatuj tuto vetu: neco jineho je vizualizace developera a neco jineho je skutecna realita Citovat
odee Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 To kloub: je to bezpečný, jen musíš trochu víc schovávat sirky před děckama. A nemáš pak strach z krokodýla, ale z červotoče:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Na kolik ta dřevostavba vyjde? To je dělané na klíč? bych se bál že se mi to za 20 let začne rozjíždět:myslim 1 250 000 Kč Vč DPH,nebude se rozjíždět a 50-100000 let to vydrží a pak bude dříví na topení:D:D Citovat
Sagic Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Vvitty: Já se tomu jenom směju, nic nezměním, kdo chce, ať si to koupí. Já se směju všemu co jsi sem dával, od začátku až do konce Citovat
MilanF1 Odesláno 22. březen 2013 Autor Odesláno 22. březen 2013 Scratch: Ta zahrada určitě ne, ale to, co jsem dával v úvodu ano. Známý v tom bydlí 3 roky a je spokojený jako že opravdu spokojený. Sám když to kupoval, hodně se bál, protože když platil úvodních 10%, bylo tam oraniště a jen základové desky. Snad to bude solidně postavené. Nevím, jaký je technologický postup, u tohoto domu loni udělali desku, do podzimu se vyzdí a udělají vnitřní omítky, dokončí to na jaře 2014. Mně to přijde fajn. Je mi jasné, že na tom mají pěkné marže. Někde jsem našel, že náklady na tento celý dům jsou 14 milionů, v průměru náklady na jeden byt jsou cca 1,2 milionu a prodávají ho za v průměru za 1,8 milionu (beru ceny bez DPH). Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 600 tisic mi prijde jako maly profit pro developera, ale muze to tak byt. Coz by i naznacovalo, ze tam muze byt opravdu vsechno. A muze to byt dobra stavba. Nicmene ja bych stejne jako mraky jinych tuto krasnou cestku investoval do neceho, co bude mit cenu i za 10, 15 let..... ale uvidime, treba se mylim Citovat
Marcel505 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Odlehčím to tu jiným projektem v témže městě, jenom od jiného developera a s jinou lokací. ... Do Prahy se Ti nechce? Cenově asi podobné, předzahrádky také mají: www.bytymalesice.cz Citovat
MilanF1 Odesláno 23. březen 2013 Autor Odesláno 23. březen 2013 Marcel: Není to cenou někde jinde? Za 2M je tam jenom 1+kk Citovat
Marcel505 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Marcel: Není to cenou někde jinde? Za 2M je tam jenom 1+kk Trochu. Hold Praha. Každopádně byty jsou už přebrané, prý už mají přes půlku prodáno, tak je otázkou, jaké ceny budou v druhé etapě, která by měla tento rok začít a zda by počáteční ceny nebyli příznivější... Každopádně předzahrádky tam mají někdy slušné... Dost to sleduji, vypadá to úchvatně... Citovat
Driver Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Já osobně bych se na vykašlal na předzáhradku a radši bych si koupil za stejnou cenu větší byt. Za ty peníze využití předzahrádky minimální a abych uklízel vajgly od sousedů ze shora na to se můžu vy..... Citovat
Fuller Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Za cca 6,5M máme baráček s pozemkem (Praha Řeporyje - kdo zná ví kde to je) tuším 4+1:myslim Tak proč se mám cpát někam do prdele (bez urážky) Tedy nemám já, ale několik osob znám co tam bydlí [upravil dne 22/3/13 13:40 od Tango C8] Sakra kdepak bydlíte pane? Také jsem v Řeporyjích. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Já osobně bych se na vykašlal na předzáhradku a radši bych si koupil za stejnou cenu větší byt. Za ty peníze využití předzahrádky minimální a abych uklízel vajgly od sousedů ze shora na to se můžu vy..... Mna len fascinuje, že bytovy dom ani neni postaveny, a vy už viete, kto si kupi byti nad Milanom, viete ,že bude fajčiť, a viete, že bude schvalne hadzať špaky na tu predzahradku :D Jak to robíte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.