Guest Scratch Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 diky Tango, doufal jsem, ze se tu objevi jeste nekdo z branze konec koncu nas novy soused z Brna koupil vedle nas barak, kde zili drive tri rodiny, za zimu zvladl vsechno predelat a betonoval, delal prijezdovku (v mrazech), takze to ma hotove, a ja uz jen cekam, kdy zacnou radit delnici na opravach, az se zacne propadat ta prijezdovka, kdy mu popraska ta dlazba a dalsi koupil ten barak s pozemkem za 11 mio, a ted prodava jeden byt za 8 mio vlozena investice tak 2 mio njn, kdyz jsou prachy, tak to takhle tocit jde, ale zatim tu nikdo nebydli Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Tak nepokračujme = vysledok, každa jedna novostavba, v ČR, je hnoj, odpad, za 10 rokov spadne na zem, a ked budu mat ludia stastie, nepridu o zivot ... A ked za dalsich 100 rokov padnu aj stare komunisticke panelaky, tak pojdeme byvat do jaskýň Punkac = kolko izbový byt ? PS: u mňa to je cca 1900 CZK aj zo službami, ktore v panelaku nemáš (upratovanie spoločnych priestorov, uprava zelene na pozemku bytového domu, výsadba okrasnej zelene, zavlazovanie, fond na nákup okrasných rastlín) ... Bez týchto služieb aby to bolo porovnatelné, je to nejakých 1600 CZK ... PSS: Určite som hluchý, keď nepočujem žiadny hluk od susedov ... Lebo to predsa v novostavbe nie je možné, aby som ich nepočul, to je len tym ze som hluchy a nemam skusenosti PSSS: Som rovno vedľa \"najdlhšieho\" lesoparku v Trnave, na okraji Trnavy. Vedľa mám športový areál + kúpalisko. Som v slepej ulici, s nulovou premávkou, do leta za oplotením pozemkom. Cca 100 metrov cez cestu je asi 2 najväčšia pekáreň v Trnave, otvorená od 06:30 ráno, z nonstop čerstvým pečivom. Ďalších cca 200 metrov je zdravotné stredisko, lekáreň + som kúsok od obchvatu (ráno sa vyhýbam všetkej premávke v meste, ktorú som doteraz toleroval). Po ceste na obchvat pumpa, ručná autoumyváreň, vysavač, atď ... Citovat
MilanF1 Odesláno 22. březen 2013 Autor Odesláno 22. březen 2013 Pánové, už nechte tu debatu, stejně tu druhou stranu nepřesvědčíte. Padlo tu již moře argumentů a kdo bude hledat podobné vlákno, zaujme jistě své stanovisko. Citovat
Tango C8 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Za chvíli to tu bude kdo má většího .... a kdo je lepší vtom a nebo vtomhle:bojim:papa A nebo kdo koupil za lepší cenu rohlík, ale nenapsal že musel jít pro něho 50 km. Trnava je jiné jak Praha a taky jak Ústí A jináč Lubk0, ty jsi taky nenapsal kolik pokojový byt. Punkáč to tam má napsaný [upravil dne 22/3/13 12:25 od Tango C8] Citovat
punkac Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 2 pokoje v jednom je kuchyňský kout. Budeš se divit ale uklízení spol. prostor mám též v ceně (to jsem zapomněl napsat), o úpravu zeleně se stará obvod Střekov Vedle pekárny bych teda bydlet nechtěl. Vůně chleba se časem hodně zprotiví.... už jsem tě teda trumfovat nechtěl, ale jelikož máš ode všeho klíče a všude jsi byl minimálně dvakrát. Tak badminton, pinpong dokonce 3x v okruhu cca 200m ovál a doskočiště na běhání skákání, basketbal a obr tělocvična, tenis 200m, posilka 2x obě cca 500m, stejně tak lékárna. Jeden menší běžecký ovál s fotbalovým hřištěm a menším nohejbalovým je jen 10m. Od obchvatu jsem cca 150m za protihlukovou zdí, parkování v pohodě, pumpa 350m (pumpa, myčka ruční i auto, vysavač i kafe ti udělaj ) Jinak na jednu stranu park jak kráva a na druhou les jako kráva. Hospody klidné, na jídlo i obyčejný výčepy -> Njn jen hnusnej starej panelák postavenej muklama za socíku Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 PS: u mňa to je cca 1900 CZK aj zo službami, ktore v panelaku nemáš (upratovanie spoločnych priestorov, ... Nerikal jsi neco o nevhodnosti zobecnovani? Nebo to jake sluzby v dome jsou ma nejakou souvislost s tim jestli je z panelu, cihel nebo monolitu? Citovat
punkac Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Jinak Ústí není Praha, tady se platí jenom mně! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Tak vidíš, tiež 2 izbák (chodba, samotny zachod, samotna kupelka, spalna, obyvacia izba + kuchyna) 54m2 ... Pekaren je cez cestu, za 2 mi starými panelákmi = cítiť z nej nie je naozaj nič Ano, i v okoli panelakov sa stara o zelen Mesto = tak to aj vyzerá :D Hospody sú tu neni žiadne, naštastie Inak zaujimavy pozemok Na jednu stranu park jak krava, na druhu stranu les jak krava, na dalsiu stranu obchvat s protihlukovou stenou ako krava, a na dalsiu stranu oborvksa telocvicna, bezecke ovaly, lekaren, futbalove ihriska, backetbalove ihriska, pinpong, a co ja viem co este = to je postavene nad sebou ? Tým že popíšem ako su veci v okoli, znamena že som bol všade 2 krat a od všetkeho mam klúče ? Ja len počuvam ake su všetky novostavby hnusne spravene, pritom sa aspom tu predavaju ako huby po daždi, za vyššie ceny ako stare panelaky (a to dosť citelne) a sú najviac dopytované v inzerátoch. Všade počuvam ako sa nedaju reklamovať, a všetko je naprd, a je všetko počut, a nepotykam sa s tym problemom Nechápem teda, čo tých ludí k tomu vedie :D PS: Prečo to neobhajovať ? Popisujete tu problémy, s ktorými sa naozaj nepotýkam ... A ked hájite pravidlo, že VSETKY novostavby su take, a proste to tak je, tak potom si to nejako odporuje, či ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 PS: u mňa to je cca 1900 CZK aj zo službami, ktore v panelaku nemáš (upratovanie spoločnych priestorov, ... Nerikal jsi neco o nevhodnosti zobecnovani? Nebo to jake sluzby v dome jsou ma nejakou souvislost s tim jestli je z panelu, cihel nebo monolitu? S časti má. Panelové domy nevlastnia \"pozemky\" okolo daného domu. Keď tak, len velmi symbolické ... Kdežto u väčšiny novostavieb, je v cene aj pomerne \"veľký\" pozemok ... O ten sa stará bytový \"dom\" sám, tj trávnik, kosenie, okrasné dreviny, či rastliny ... V panelákoch som videl maximálne predzáhradku na pár záhonov kvetín ... S tým sú spojené služby, ktoré bežný panelák neplatí ... Upratovanie spoločných priestorov napríklad u nás, čo viam, v žiadnom paneláku neni, často práve kvôli nevôli dôchodcov, za to zaplatiť čo i len 1 Euro z ich \"mizerných\" dôchodkov ... Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Vidis, tady je zase dost bytovych druzstev ktere na uklid spolecnych prostor v panelacich sjednali uklidovou firmu. Ty neznas panelaky kde by si neuklizeji sami, ja zase developpery co stavi levne a kvalitne Citovat
Tango C8 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 U nás máme človíčka co v baráku bydlí, uklízí celý barák a stará se o něj tak kolem. A je to 12 patrový panelák. Jak jsem psal Trnava není Praha nebo třeba Blava Citovat
MilanF1 Odesláno 22. březen 2013 Autor Odesláno 22. březen 2013 Nechejte toho srovnávání, stejně vyhrajete oba Odlehčím to tu jiným projektem v témže městě, jenom od jiného developera a s jinou lokací. Projekt byl asi 3 roky zdržen, ale již se staví. Nachází se to blízko náměstí a podél hlavní silnice (obchvat v nedohlednu). Plánují nejenom byty, ale také zábavní centrum s obchody, bazenem, hotelem a samozřejmě podzemními garážemi. Podívejte, jaké byty jsou nabízeny. Nepřehlédněte vpravo nahoře \"PREMIUM CENY BYTŮ\", tedy se vším všudy: http://www.zahradatojezivot.cz/bydleni-v-zahrade/prehled-bytu/ Abych jenom nehanil, poskytují i slevy: Pokud máte alespon 1 dítě, sleva 1,4% Pokud se přihlásíte k trvalému pobytu, sleva 1,6% Pokud doporučíte projekt i kamarádům a zakoupí se 3 a více bytů, sleva 1,2%. Slevy lze sčítat, no neberte to Jenom doplním další údaje: Za komplet kuchyň chtějí 120 000 Kč Krb (pro přízemní byty) 180 000 Kč Altán se skladem (pro přízemní byty) 88 000 Kč Parkovací stání 230 000 Kč Vlastní garáž 320 000 Kč Sklep - 4m - 73 000 Kč Tohle je fakt úlet. Kdo za takový peníze tam půjde bydlet? Navíc ty bytové domy budou jeden vedle druhého, budou si i vzájemně stínit. Chci říci, že sem bydlet rozhodně nepůjdu. Jen prosím o komentáře oddieho, scratche, punkace a klidně i Lubka. Ale může se vyjádřit kdokoliv. [upravil dne 22/3/13 19:58 od MilanF1] Citovat
punkac Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Luboši, nad sebou opravdu nejsou... Když panelák, kde bydlím, vezmeš jako střed kružnice, lehko přijdeš na řešení, ulici sem dávat nebudu ústečáci vědí, kde to je Jinak u nás klidně můžeš uklízet společné prostory nebo si zaplatíš ex. firmu. V našem vchodě to funguje tak, že někteří si uklízí sami, když je na ně řada a někteří (kam patří) máme najatou úklidovou firmu. Je to cca 50 Kč za úklid 2x ročně Jinak OU Střekov se o čtvrť docela stará a zeleň je v pořádku, kupodivu se lidi i naučili uklízet lejna po svých mazlíčcích Tělocvična je za parkem víme, ty pinčesy s badmintonem jsou ve zrušeným kině na další stranu v místech kde jsou hospody a restaurace Zajímalo by mě jak na Slovensku pečete chleba? Pekárna v Krásném Březně, která je ode mně cca 1,5 km vzdušnou čarou přes Labe někdy cítit je a v Krásňáku skorem pořád, hlavně když je nízký tlak Jinak, kde jsem psal o tom s těma developerama, pokuď mě paměť neklame, vyjádřil jsem se jen k předzahrádce s romanticky naladěným sousedem dělající Vesuv Jinak Lékárna a pumpa je v dolním Střekově - ty míry co jsem psal, ber, že jsou vzdušnou čarou Nemám důvod si tu něco vymýšlet Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Vidis, tady je zase dost bytovych druzstev ktere na uklid spolecnych prostor v panelacich sjednali uklidovou firmu. Ty neznas panelaky kde by si neuklizeji sami, ja zase developpery co stavi levne a kvalitne Prekrucuješ Písal som aj o službách starostlivosti o zelen v na pozemkoch, ktore panelaky nemaju ... Vypichol si si zasa z odpovede, iby to čo ti vyhovovalo. Navyše som napisal, o Trnave. Takisto som v prvotnych prispevkoch pisal, ze cenu, a niektore veci, ako lokalitu atd, neviem posudit, nakolko to tam nepoznam ... Reč \"levne\" a kvalitne, si si zase doplnil sam. Citovat
Tango C8 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Za cca 6,5M máme baráček s pozemkem (Praha Řeporyje - kdo zná ví kde to je) tuším 4+1:myslim Tak proč se mám cpát někam do prdele (bez urážky) Tedy nemám já, ale několik osob znám co tam bydlí [upravil dne 22/3/13 13:40 od Tango C8] Citovat
oddie Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Milan: člověče, mně se to ani nechce prohlížet, sorry. Mám pocit, že by na tom stejně nebylo ani co komentovat. Jak už jsem psal dříve, základ je vědět, jakým stylem chci žít, od toho se pak odvíjí výběr toho všeho ostatního - já jsem třeba taky barákový typ, v bytě jsem tudíž taky jen \"spokojený\" v rámci možností, které skýtá, ale vím, že náhradou baráku se zahradou není byt s předzahrádkou ani řadovka, protože oboje spojuje jen nevýhody obojího. Takže s ohledem na širší rodinu etapizujeme, nevystřílíme si zbytečně prostředky na nevyhovující drahý kompromis a ve správný čas pořídíme to, co by měl být cílová stav, o kterém máme jasno. A mimochodem, tohle píšu o pauze od sbíječky Citovat
MilanF1 Odesláno 22. březen 2013 Autor Odesláno 22. březen 2013 oddie: Chápu, ale až bude čas, klikni na odkaz a dej i premium ceny, alespon se pobavíš Citovat
pkr Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Tak nestačím zírat, co jste tady rozjeli z jednoho obyčejnýho dotazu.:bojim:o:o:myslim:myslim:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Když ono to není ani zábavné, takové skoropražské ceny za \"vesnickou\" bytovku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.