Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno

[quote name=Marcel00ja sa tiez nebojim ze klub skonci, neni to tak jednoduche a o zaniku by musela rozhodnut clenska zakladna, co by jasne nepreslo.

taktiez vypnut forum sa len tak nemoze, nakolko nieje majetkom vedenia ale klubu a clenskej zakladne... ;)

hlavne tu nepanikarte, vsetko v klidku, bezime dalej, nic sa nedeje, par ludi sa najde co potiahnu povrazok peuclubu dalej a uspesne.:super

[/rquote" post="1376076" timestamp="]

přesně tak;)

Odesláno
Jedna malá poznámka vážně, abych si nedělal jen vtípky o koupit fóra - není úplně nutné, aby nové vedení dělalo klub ještě větší, bombastičtější, přitáhlo ještě více partnerů atd. Nic neroste do nebes, klidně může přijít období stagnace (ošklivé slovo) nebo i osekání některých věcí, klub může být nějak čas střídmější, ale přitom to vůbec nemusí znamenat, že je to špatně.

To, že předchozí vedení nastavilo vysokou laťku neznamená, že ji musí někdo další hned překonávat - ono od určité výšky už to ani tak snadno nejde, a to čekávání pak odrazuje případné zájemce o kandidaturu, jako právě v tomhle případě.

přesně tak jak píše oddie . tohle je v podstatě to co se od vedení klubu očekává , cokoliv + je čistě už jen o chuti.

Odesláno
Pred lety si nikdo nedovedl predstavit klub bez Masinky. O par let pozdeji bez Medveda. Ted bez Pe.Tra. Pokazde to byl posun k dalsimu rozvoji klubu.

podlouhe době se na nečem shodnem , přesně tak , nikdy to neleží na nějakém jedinci.

[upravil dne 24/3/13 18:15 od Pe.Tr]

Odesláno
taky si myslim :), a taky myslim, ze by bylo dobre, kdyby vedeni informovalo, kolik kandidatek (ne jmenovite), ale kolik ji dorazilo. V urcitem casovem useku. Treba se nekdo chytne, komu to nebude lhostejne....

zatím dvě

Většina kandidátek stejně vždycky chodila až těsně před koncem termínu, nevěřím, že tomu letos bude jinak.

Odesláno
pokud nevíte co takové vedení klubu obnáší klidně se ptejte , odpovím na cokoliv. Jde mi oto získat nové tváře pro vedeni klubu , tzv mladou krev :D

...

Pokud tu někdo o kandidování uvažuje, asi by měl vědět co obnáší takové vedení klubu.

Co se musí, co se má, aby se ten uvažující mohl zamyslet, zda na takové činnosti stačí nebo ne.

Tak napiš, co vše to obnáší. :cool:

A můžeš to naznačit i časově a finančně, když se tu někdo hájí tím, že nemá čas/peníze.

Taktéž by bylo fajn napsat, co kdo dělal a jak to bylo náročné (rozdělení činností - e-shop, kartičky, forum atd.).

Díky

napsat to mohu , to není problém, ale před stav si že ja v roce 2008 šel do vedeni jen stim že jsem veděl ře se musí dělat kartičky :D

Opravdu jsi věděl jen tohle? O čem jsme pak tu hodinu mluvili ....

Každopádně vypsat co vše je s vedením spojeno je na velice dlouhou slohovou práci a stejně by se kupa věcí zapomněla. Vše záleží na tom, jak si pozice a povinnosti rozdělí kandidující mezi sebou, od toho se pak vše odráží.

Odesláno

na rovinu ,

přemyšlel jsem o tom dele a tak nejak to vyplyva z uběhlého času , pro chod klubu jsem už vyhořelej a je čas dát prostor jiným , navíc si myslím že pět let je dlouha doba na jednoho stejného člověka ve vedeni a nakladani s penezi 400lidi. je potřeba to obněnit aby klub šel tak nějak rovně a aby ho ten jedinec nevedl jen za jedním svým bodem. páč mnohým to tak mohlo připadat .

další důvod je důvod rodinny, přeci jen tato funkce není pro tátu s dvěma dětmi 6-9 let, a ani si nejak nevybavim že by někdo takový ve vedení kdy byl ale možna kecam. přeci jen bych chtěl se více věnovat dětem a hlavně i manželce která mi muj koniček podporovala a i me moc pomáhá .

další důvod je to že mi chybí klub. klub ve kterem mohu fungovat protože chci a bavímě to . divny co , potom co jsem napsal . vysvetlim a myslim si ze to tak ma stejně i přema. chybi mi si uživat srazy jako navštěvnik, chybi mi se vyjadřovat do fora kdy chci a k cemu chci , furt musim myslet na to ze jsem predseda klubu a hlidat si jak a na co odpovidam , akdyz se neuhlidam tak mi to date hned sezrat. :D . chci si zase sednou k P-C a cist si ho a jen odpovídat protože chci , ne proto že musim- to bude to vyhoření ve funkci asi :D

a další z duvodu je i důvod muj osobní - mozna asi i da se říct zdravotní , přeci jen hranice 150kg je hranice při níž si musím říct stop a začít se sebou pořádně něco dělat.

Odesláno

Pe.Tře - s mnoha body Tvého posledního příspěvku musím souhlasit a měl jsem to velice podobné (konkrétně vyhoření, rodina a užití si srazů a fóra jako pouhý návštěvník), velice Ti rozumím (ale i tak platí co jsem psal do SZ).

Odesláno

sz přišlo vicero proto odpovidam sem a budu v tomm i tady pokračovat.

nikoho nechci házet do vody aby se naucil sam plavat ,to určitě nee, nemam samozřejmě problém fungovat jako pc poradce bude li potřeba ale nemyslim si . vim že je tu minimalne jedno jmeno z vedeni které bude kandidovat.

co se tyka novych stranek tak projekt bezi , jsem pod smlouvou podepsan a také ten projek dokoncim otom zadna , bud se to poved či nikoliv. doplnim že pokud by se to nepovedlo tak dle smlouvy to klub stalo jen pet tisíc, ale jsem rad ze jsme se ke zmene rozhodli a ne jen otom kecali , v tomhle směru hodně díky, Kurtovi,@remu,Petovi a samozřejmě Schreekovi.

Co se týka dořešení Slovenské strany , tady bohužel zbaběle utíkam , to přiznávám. Byt jsem polovičnim slovakem nedokazu jim porozumět, chtěl bych ale nedaří se to . Asi velký problém vidím v tom že já Peugeot Club vidím jak věc patřící čechům o kterou se nechci dělit, nemám problém jim poskytnou služby ale rozděleni O.S. Peugeot Amis de lion na dvě iča mi je proti srsti a u tohoto z rodu byt nechci. tohle necham na novem vedeni jak se rozhodne. Proto také nechám otevřenou otázku i ad volba nového zastupce slovenské strany.resp necham to na novem vedení.

Odesláno

Dělit to na dvě iča mi taky přijde jako nesmysl, to by dopadlo jako s rozdělením Československa a nakonec by byly 2 PC, což by dle mého nebylo ku prospěchu ani jedné strany.

[upravil dne 24/3/13 19:39 od Sagic]

Odesláno

další důvod je to že mi chybí klub. klub ve kterem mohu fungovat protože chci a bavímě to . divny co , potom co jsem napsal . vysvetlim a myslim si ze to tak ma stejně i přema. chybi mi si uživat srazy jako navštěvnik, chybi mi se vyjadřovat do fora kdy chci a k cemu chci , furt musim myslet na to ze jsem predseda klubu a hlidat si jak a na co odpovidam , akdyz se neuhlidam tak mi to date hned sezrat. :D . chci si zase sednou k P-C a cist si ho a jen odpovídat protože chci , ne proto že musim- to bude to vyhoření ve funkci asi

Peto presne tak . lip bych to nenapsal....... presne cos napsal mi chybi.....proste byt na clubu ze chci a ne z povinnosti..... jen sem trocha horka hlava..... ja se zklidnim a i velice rad budu radnym clenem...... zase budu ten Přema i kdyz v podvedomi zustanu u Vas ten ......

Odesláno

Pre teba nezmysel a pre niektorých dôležitá vec. a okrem iného nikto nechce nič delit len chceme mat na Sk ičo aby sme vedeli zužitkovať to čo to ponúka ale asi najlepšie by to asi vysvetlil Pastorek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...