Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aj 308 su krasne. ja mam doma aj 407 aj 308. obe su nadherne.

ten kto si to ma kupit musi vediet co uprednostni... 308 vhodna pre aktivny zivot, jazda mestom atd...

407ma velmi vhodna na komfort pohodlie a vhodnejsia na cesty, dovolenky atd...

obe su nadherne...

apropo...

zadavatel temy sem uz ani nechodi a vy sa tu hadate ako soplave deti... :D

jaykay, o com to tu melies? kukni sa co mas v podpise... predavas 407 a chces forda... :myslim

[upravil dne 19/4/13 08:13 od Marcel00]

Guest Džůny
Odesláno

Já sám za sebe bych šel určitě do 308. 407 se mi vůbec nelíbí (možná tak z profilu), tu přední hubu bych zkrátka nesnedl (zajímavé že na 308 vypadá o něco lépe). Přidám si k tomu fakt, že je 407 těžká jako kráva, uvnitř není zrovna moc místa, ten psychopatický (pardon) přední převis a nehezký středový panel ukrytý pod hromadou tlačítek… chápu, že někdo z ní může být nadšený, já bohužel ne. :(

Odesláno

To by mu mohla stačit „užitková“ 308SW :D

Zrovna tento týden vezla žena kamarádku - v autě jela ona a náš malej vepředu (ve „vajíčku“), vzadu ta kamarádka s dvěma dětma v sedačkách (děti cca 1,5 a 2,5 roku, takže velké sedačky). Kamarádka říkala, že takhle pohodlně ještě s dětma nejela, sami mají Octávku a tam se prej ani nemůže připoutat a sedí jen na půl zadku, protože se tam prostě jinak nevlezou.

Guest Džůny
Odesláno

jaykay: No už to vidím. Tak to jsem nečekal. :mrk Nemá být 308 nižší střední? Kde se taková váha vzala? :D

Marcel00: Možná to vyznělo až moc ostře. Rád se na 407 podívám, musím uznat se vypadá jinak než velké procento ostatní produkce a to se mi líbí. ;) Ale kdybych kupoval nové auto, tak bych 407 ve výběru neměl.

Odesláno

Váha: rozlišujete mezi provozní a pohotovostní? (s řidičem, výbavou, rozdíl asi 85 kg).

407 vs 308: mrkněte taky na 5008 anebo C4 Picasso - 5 míst anebo 7 míst. Prostoru je ještě více, než ve zmiňovaných a ojeté C4 Picasso je v podobné cenové kategorii, jako 407 a 308.

Odesláno
Hej jakay, 4 0 7 mají svojí sekci na svoji samochválu. Tam to piš. Pokud si myslíš, že tomu utečeš tak se šeredně mýlíš. Je to Peugeot. Je to Francouz. Je to ... Prostě jsme na tom stejně, jsme na jedné lodi. Hadej se octávistou, nebo jinou škodovkou. Ano 407 může být hezká, ale to ji musí někdo \"udělat\", ale to musí být majitel. Je to jako s ženskou krásou, některá se musí malovat, aby mohla jít ven, jiná se opláchne studenou vodou a je krásnější než krásná.

Tak, teď si to di napsat k vám co se zde píše za nesmysly a ty svoje si piš tam. zdar.

Četl jsi název tohoto vlákna?:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...