Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky mě dostal nedávno jeden známý, že prý u nový octávky (nevim jestli je to pravda) se po nehodě motor zasune šikovně pod auto. Těžko mu vysvětlovat, že 307 to měla už v roce 2001, před 12 lety!

:super

Jo jo, tohle platilo u všech aut (kromě Felicie) už na přelomu století... :roll

Odesláno

Můj názor na 407SW bude zaujatý,tak z toho vycházej:), tento kombík se pežotu nepoved, podle mě by kombík měl být prostorné rodinné auto,ale tady se borci francouzský sekli--čumák abnormálně dlouhý, kufr nízký, na plochu auta absolutně nevyužitý prostor, celé auto tak nějak dlouhé, široké a nízké, jako by to mělo jezdit jen po dálnicích,při jízdě na chatu dřete spodkem a čumákem--přitom žádný jiný kombík s tím nemá problém...,zlatá 406 kombi, tak a teď do mě :aut

[upravil dne 30/3/13 19:28 od ozzy56]

Odesláno

To bych neřekl, u 308 je ten čumák nízký jen opticky. Na Feldě jsem měl přední nárazník opravdu lehounce vyboulený směrem dolů a na některých místech jsem drhnul, s 308 na těch samých místech ne a vůbec se mně ještě nikdy nestalo, že bych někde vzal čumákem nebo podvozkem.

Odesláno

Tak leda, že je to před a po faceliftu jiné, já za ty 2,5 roku nechytil žádnou částí spodku ani jednou, a to jsem už parkoval všude možně včetně míst, kde bych fakt neřekl, že se nad to tím čumákem vejdu. :myslim

Odesláno

Tím to určitě nebude:papa Za prvé mám na léto 17\" a na zimu 15\", no a za druhé je to hlavně úplně jedno, protože předepsaná kola s gumama mají všechna stejný poloměr, takže auto je furt stejně vysoko. ;)

[upravil dne 31/3/13 10:21 od Ajap]

Odesláno

Asi jo:P

Sorry, jako vtip jsem to nepochopil, mezi lidma koluje spousta fám a já jsem takovej blbec, že je vždycky hned musím uvádět na pravou míru :D

Odesláno

Já teda taky nemam problém u 308 (předfacelift) s výškou, nepozoruju rozdíl od 307. Nejezdim sice po poli, ale nezaznamenal jsem, že bych drhnul.

To samé platí i o umístění tabulky registrační značky, ani jednou sem jí \"nevzal\" - což se s oblibou píše, že je nízko a že každá 308 o ní přijde a podobně. Naopak zachytila jednoho vola, co do mě najel při parkování. Jen odpružila, nárazník naštěstí netknutej :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...