Eon Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Přesně jak píše Moby89.. Alespoň takový problém jsem měl u VW, byl to immo.. Nebyla napájená jednotka a DIA se nespojila.. Citovat
vinorak Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 Kontroloval, resp. měřil jsi pojistky F4, F14 na BSI pro COM, na BM34 u motoru F2 pro pal. čerpadlo a F4 pro napájení ŘJ motoru? tohle je přesně to co jsem potřeboval ještě sem to neměřil, jsem do večera v práci, vrhnu se na to ve čtvrtek. Kontrolka motoru se vůbec nerozsvítí..... Citovat
velkybanan Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 tohle kdyby jsi napsal rovnou , že se ti vůbec nerozsvítí kontrolka motoru dej pak vědět Citovat
vinorak Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 jsem psal, že necvaká relátko který pouští elektriku do jednotky a čerpadla (to jsem ještě doufal, že tam to relé je Citovat
vinorak Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 tak všechny pojisky změřeny a jsou ok. tak jsem schválně změřil baterku a měla 12.1 a při zapnutí parkovaček dokonce 11.8V. Takže sem hodil baterku na nabíječku a ráno se uvidí. Přitom baterku jsem kupoval novou asi před 2 měsíci, jenomže problém je, že auto vesměs 4 dny stojí a pak jede 2 km, tak to se asi moc nenabije takže baterka nedobitá a k tomu ty mrazy v sobotu a je vymalováno. Pevně doufám že to tim budu [upravil dne 12.3.2013 21:12 od vinorak] Citovat
velkybanan Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 no 11,8V bez nastartování na parkovačky je jakštakš OK,kdyby byla baterka KO netočil by startér . asi tě zklamu ale myslím , že tím to nebude , ale na druhou stranu rád se budu mýlit Citovat
Ferry Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 hmm, v tomto pripade bych se asi taky neupinal na tu baterku, 11,8 neni jeste nejhorsi, to kdyby mela pod 11, to pak mozna, ale na rozsviceni kontrolky diag na palubce staci i kolem 9,5, i kdyz pak muzou uz byt problemy s imobilizerem, ale kontrolku by to rozsvitit melo Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Zkusil bych ještě změřit napětí na pinech 3 (+) a 4(-) na konektoru přívodu napájení k pal. čerpadlu. Dále zkus na kontaktech vyndané pojistky F4 na BM34 změřit napětí při zapnutém klíčku. Tím by se mělo zjistit, zda je vůbec ŘJ motoru napájená z BM34. Mohla by klidně být vadná BM34 (BSM). Ostatní kontrolky se rozsvítí? Palivoměr ukazuje? Citovat
vinorak Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 baterka dnes nabitá a změna pouze v rychlosti točení startérem takže odpoledne nebo zítra zkusim změřit to další co mi radíte, rozsvítí se všechno jako vždy kromě kontrolky diagnostiky motoru, palivoměr normálně ukazuje jinak auto dneska ráno už píše jenom ECO mode, už ani hlášky o otvevřených dveřích nezobrazuje. [upravil dne 13.3.2013 07:01 od vinorak] Citovat
velkybanan Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Ahoj,no pokud ti nesvítí kontrolka motoru -> nejde napájení do ŘJ zkus to co napsal HonzaZ.Tady už zbývá hledat chybu v elektrice.Pojistky napájení z BM34 do ŘJ.Nejlépe dle scématu zjistit na který konektor do ŘJ jde napájení a tam to změřit. Citovat
vinorak Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 no ale pořád mi nějak nedochází, co se tam mohlo podělat, auto má najeto skutečných 63 tisíc, všechno se blejská jak z fabriky.... takže nějaký zlámaný dráty vylučuju, doufám že umřela jednotka, nebo něco podobně levného Citovat
velkybanan Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Pokud vylučuječ chybu v kabeláži tak v tom případě buď ŘJ nebo BM34.takže měřit:super Citovat
vinorak Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 budu to muset zejtra proměřit Citovat
vinorak Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 tak jsem měřil napětí a na pojistce F4 je 12.6V, takže jednotka je napájená má někdo popis všech pojistek? třeba ty v motorovém prostoru jsem měřil všechny při zaplém klíčku a jenom tak polovina byla pod napětím...... jo a ještě jeden dotaz, to je pojiskovka v autě napájená natvrdo? odpojil jsem totiž z té v motorovym prostoru tři velké konektory a dva malé a pořád svítilo stropní světýlko a ujeté kilometry Citovat
Michal.x Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 pod tou motorovou jsou ještě velké pojistky které napájí vnitřek auta ventilátory apod Citovat
vinorak Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 jo to už jsem objevil teď sem vyndal svazek co jde od pojiskovky k řídící jednotce a je naprosto netknutej [upravil dne 14.3.2013 10:49 od vinorak] Citovat
vinorak Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 Tak na pojistce číslo 2 v motorovém prostoru neni napětí Když ho tam natvrdo přivedu tak jednotka cvakne, ale nestartuje a kontrolka taky nesvítí. Takže otázka, co napájí pojistku číslo 2 ? Citovat
HonzaZ Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Mrkni do mailu;) Jo, a ještě mrkni na pojistku F8 na BM34 [upravil dne 14/3/13 22:27 od HonzaZ] Citovat
vinorak Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 tak auto už je asi 3 tejdny u mechanika. já sem s nim nemluvil, ale tchán říkal, že pry je tam nějaká krabička, co zkratuje nějakou druhou.... takže buď bsi nebo jednotka motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.