Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak už "nemám" Peugeota, koupil jsem si jiné

Recommended Posts

Odesláno
Tož na zdraví, ja mam J.P.Chenet - Cabernet Syrah

Marcel, No tomu všřím, klasická drbna.....:D:D:D

[upravil dne 13/3/13 21:09 od elton]

Eltone, jak jsi to říkal? Klasická drbna?:D:D

No a ne....:D:D

[upravil dne 13/3/13 21:16 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak jsem pečlivě celé vlákno přečetl a toto je opravdu mazec :) U nás se takovým lidem říká \"Novinář\" :D Vždy si vymyslí nereálnou věc u reálných skutečností :) Jako můj kamarád, co jsi koupil citroen saxo a za 20 tisíc zvýšit výkon ze 100koní na odbržděných 150koní a to prý tam ještě nemá ani namontované turbo z avie :) nezbývá než se usmívat :papa

Odesláno
Tak jsem pečlivě celé vlákno přečetl a toto je opravdu mazec :) U nás se takovým lidem říká \"Novinář\" :D Vždy si vymyslí nereálnou věc u reálných skutečností :) Jako můj kamarád, co jsi koupil citroen saxo a za 20 tisíc zvýšit výkon ze 100koní na odbržděných 150koní a to prý tam ještě nemá ani namontované turbo z avie :) nezbývá než se usmívat :papa

dobrej model, turbo z avie.... Písni sem pak, jak dlouho mu vydrželo těsnění pod hlavou :D:D:D

Odesláno

Joo na turbo z avie se dost těším :D On mi tvrdí, že je to normální praktika dávat tam turbo z avie, že prý je to slabší turbo a víc motory bez turba nesnesou :D Prý mám přijet na sraz, který pořádá a tam mi to prej lidi vysvětlí, tak nevím :D Navíc má v ságu motor, kterej se tam v sérii ani nedělal, nebo kecá a má tam něco jinyho :D Prej je tam 1.6 s 80kw, která není u saxa ani v serviceboxu, takže to bude asi jinej stroj no :) A o tom, že mi tvrdil, že má prostě tu nejsilnější verzi, co se dělala ani nemluvím, protože hned jak řekl, že je to VTR, tak jsem mu řekl, že nejsilnější je 16V VTS :D na což mi odpověděl, že ten, co mu to prodával mu řekl, že je to to nejsilnější :) A třešničkou na dortu bylo, když mi řekl, že kdybych do úprav motoru investoval 50 tisíc, tak on mě stejně předjede s vesnickyma úprava (čímž asi myslel ono turbo z avie), tak tím mě usmrtil a dál jsem se s ním nebavil :D Hold s lidmi, co si stojí za svým názorem se nedá nic dělat :)

[upravil dne 14/3/13 00:46 od FiFa_cze]

Odesláno

No já si myslím, že to až takový problém nebude :D Prý to organizuje on a je to jen pro saxa a 106ky, takže jestli máš ještě lucifera, tak není problém :D Ovšem kde a kdy se sraz koná, to nevím, bo na to jsem neměl odvahu se zeptat :D

Odesláno

To víš, to bude takový ten sraz ostřílených tunerů, kteří budou mít každej minimálně po 170koních, turba kompresory dohromady jak v novym RSu, ale aby jim to moc nežralo, tak tam bude přestavba na plyn a budou se chlubit, že jezdí za 1,50,- na km :D

Odesláno

FiFa_cze : Seznam toho typa s VincentCZE ti dva si urcite pekne pokecaj o \"vesnickejch upravach\" :D:papa

Odesláno

To Stibto: to zabils!:D

To FiFa: pak mi dej vědět, kde ten sraz je, chtěl bych zkusit, jak Ti oturbenci aviový zesměšní tu mou \"nevytuněnou kraksnu\". Ikdyž to moje šílenecký křídlo se jim asi bude líbit, měl bych ho demontovat, než tam pojedu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...