elton Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tož na zdraví, ja mam J.P.Chenet - Cabernet Syrah Marcel, No tomu všřím, klasická drbna.....:D:D [upravil dne 13/3/13 21:09 od elton] Eltone, jak jsi to říkal? Klasická drbna?:D No a ne....:D [upravil dne 13/3/13 21:16 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tož na zdraví, ja mam J.P.Chenet - Cabernet Syrah Vomluvám se za vodmlku, nepochopitelně se mi i s mou supermegavývrtkou rozpad špunt, ale už je to OK. Citovat
VincentCZE Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 Hurvajz : šroub, nebo vývrtku ? Citovat
FiFa_cze Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tak jsem pečlivě celé vlákno přečetl a toto je opravdu mazec U nás se takovým lidem říká \"Novinář\" Vždy si vymyslí nereálnou věc u reálných skutečností Jako můj kamarád, co jsi koupil citroen saxo a za 20 tisíc zvýšit výkon ze 100koní na odbržděných 150koní a to prý tam ještě nemá ani namontované turbo z avie nezbývá než se usmívat Citovat
odee Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Masakr, tohle vlákno mě baví! Jedem, jedem, jedem:D Citovat
punkac Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tak jsem pečlivě celé vlákno přečetl a toto je opravdu mazec U nás se takovým lidem říká \"Novinář\" Vždy si vymyslí nereálnou věc u reálných skutečností Jako můj kamarád, co jsi koupil citroen saxo a za 20 tisíc zvýšit výkon ze 100koní na odbržděných 150koní a to prý tam ještě nemá ani namontované turbo z avie nezbývá než se usmívat dobrej model, turbo z avie.... Písni sem pak, jak dlouho mu vydrželo těsnění pod hlavou :D:D Citovat
VincentCZE Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 Asi tady z toho dělá někdo zoo :-D (přiznám se)... Asi jinej gang coo :D:D Citovat
FiFa_cze Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Joo na turbo z avie se dost těším On mi tvrdí, že je to normální praktika dávat tam turbo z avie, že prý je to slabší turbo a víc motory bez turba nesnesou Prý mám přijet na sraz, který pořádá a tam mi to prej lidi vysvětlí, tak nevím Navíc má v ságu motor, kterej se tam v sérii ani nedělal, nebo kecá a má tam něco jinyho Prej je tam 1.6 s 80kw, která není u saxa ani v serviceboxu, takže to bude asi jinej stroj no A o tom, že mi tvrdil, že má prostě tu nejsilnější verzi, co se dělala ani nemluvím, protože hned jak řekl, že je to VTR, tak jsem mu řekl, že nejsilnější je 16V VTS na což mi odpověděl, že ten, co mu to prodával mu řekl, že je to to nejsilnější A třešničkou na dortu bylo, když mi řekl, že kdybych do úprav motoru investoval 50 tisíc, tak on mě stejně předjede s vesnickyma úprava (čímž asi myslel ono turbo z avie), tak tím mě usmrtil a dál jsem se s ním nebavil Hold s lidmi, co si stojí za svým názorem se nedá nic dělat [upravil dne 14/3/13 00:46 od FiFa_cze] Citovat
FiFa_cze Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 No já si myslím, že to až takový problém nebude Prý to organizuje on a je to jen pro saxa a 106ky, takže jestli máš ještě lucifera, tak není problém Ovšem kde a kdy se sraz koná, to nevím, bo na to jsem neměl odvahu se zeptat Citovat
ChouLu Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Že bych dědovi prohnal 106 Ale abych se o to auto tam bál... až mě předjede po zpátku litřík s turbem z airbusu Citovat
FiFa_cze Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 To víš, to bude takový ten sraz ostřílených tunerů, kteří budou mít každej minimálně po 170koních, turba kompresory dohromady jak v novym RSu, ale aby jim to moc nežralo, tak tam bude přestavba na plyn a budou se chlubit, že jezdí za 1,50,- na km Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 FiFa_cze : Seznam toho typa s VincentCZE ti dva si urcite pekne pokecaj o \"vesnickejch upravach\" Citovat
odee Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 To Stibto: to zabils! To FiFa: pak mi dej vědět, kde ten sraz je, chtěl bych zkusit, jak Ti oturbenci aviový zesměšní tu mou \"nevytuněnou kraksnu\". Ikdyž to moje šílenecký křídlo se jim asi bude líbit, měl bych ho demontovat, než tam pojedu:D Citovat
Vítek1 Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 https://www.youtube.com/watch?v=DCq9pPQ_Meo mimo jine to auto opravdu bylo postavene http://mhub.rajce.idnes.cz/F1.3T zdroj skoda http://skoda-virt.cz a seat klub [upravil dne 14/3/13 12:55 od Vítek1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.