Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj může mi někdo poradit a poslat na email schéma zapojení světel na peugeotu 605.Nejdou mi zapnout parkovačky(první poloha) a potkávací a dálkové jdou normálně,ale nesvítí palubovka a nejde ani signalizace rozsvícených světel,když se otevřou dveře.Kde jsou vlastně relátka ke světlům na 605? Věřím že se najde někdo kdo mi poradí.Díky sauerovi1@seznam.cz :papa

Odesláno

pokusím se to vyndat a zkusím něco.Nevíš kde by se dalo něco stáhnout servisní manuály a tak?Nebo něco jako ta knížka na opravu aut *jak na to?*:super

Odesláno

Cesta elektriky je následující: Z baterie jde drát 1L do pojistkovýho panelu, kde se mění na 1B a vylejzá jinudy. 1B vede do páčky, odtud vede drát 26A zpátky do pojiskovýho panelu, kde rozděluje na drát do obrysovek a na drát do kontrolky. Do kontrolky vede přes pojistku F18 drát 25. Do obrysovek vede přes pojistku F10 drát 55. Ten se v následujícím konektoru rozděluje na dva dráty: 55 a 55A, který vedou každý na jednu stranu k obryskám. Zkontroloval bych nejdřív přívod od baterie do pojistkovýho panelu a pokud by to bylo OK, tak potom páčku.

[upravil dne 16/7/05 Petr605]

Odesláno

zkusim to dnes udělat a pak vám napíšu co a jak,kdyby jste někdo potřeboval náhradní díly na 605 tak napište na sauerovi1@seznam.cz,mám jednoho na rozebrání

Odesláno

světla už fungujou bylo to páčkou:roker ten motor je SV 3,0 mám kompletní vybavení co se týká interieru a motoru i plechřiny. Rád vám něco prodám:papa

Odesláno

jen tak bokem, ma to klimu ? asi totiz shanim kompresor na klimu pro chladivo R12 starsi model...ten muj je KO, fouka zpod gufer u elektrospojky :/ kdyz se netoci tak nefouka, ale staci rukou pootocit a pipak se zblazni :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...