pecino Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Ahojte. Při zimním provozu jsem zjistil že mi zůstává voda pod kobercem, myslel jsem že je to ze sněhu od bot. Ale po oliznutí jsem zjistil že je to sladké, takže chladící kapalina. Kapky se mi tvoří pod spojem do radiátoru. Jsou tam takové dvě trubky s přírubou a připojené na radiátor. Podle obrázku z tohoto fora jsem zjistil že tam jsou dva O kroužky. Ale ani za boha nevím jak dostat radiátor ven. Povolené mám vše ale když ho vysunuji do boku tak zůstane držet právě na těch trubkách. Ten jeden šroubek co drží ten spoj mám taky venku. Musí dolů celá palubka? Nebo nemáte někdo postup jak to dostat ven a přetěsnit spoj? Díky Citovat
SisakT Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 mam otazku radiator sa da nahmatat rukou pod palubkou aj ja mam vodu pod kobercom... Citovat
pecino Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Musíš odmontovat kryt u plynového pedálu, pak je vidět. Jinak je schovaný a nenahmatáš ho. Citovat
Mirec319 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Ak je to nejaky malinky unik tak daj do chladica 1 polievkovu lyzicu mletej cervenej papriky a zapcha sa to. Jazdil som s takto opravenym chladicom niekolko rokov. Citovat
koblih69 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Jo a nebo bílek... a nebo taky opravit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.