pecino Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ahojte. Při zimním provozu jsem zjistil že mi zůstává voda pod kobercem, myslel jsem že je to ze sněhu od bot. Ale po oliznutí jsem zjistil že je to sladké, takže chladící kapalina. Kapky se mi tvoří pod spojem do radiátoru. Jsou tam takové dvě trubky s přírubou a připojené na radiátor. Podle obrázku z tohoto fora jsem zjistil že tam jsou dva O kroužky. Ale ani za boha nevím jak dostat radiátor ven. Povolené mám vše ale když ho vysunuji do boku tak zůstane držet právě na těch trubkách. Ten jeden šroubek co drží ten spoj mám taky venku. Musí dolů celá palubka? Nebo nemáte někdo postup jak to dostat ven a přetěsnit spoj? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisakT Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 mam otazku radiator sa da nahmatat rukou pod palubkou aj ja mam vodu pod kobercom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecino Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Musíš odmontovat kryt u plynového pedálu, pak je vidět. Jinak je schovaný a nenahmatáš ho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisakT Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 vela je stym roboty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 pecino podívej se do mailu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirec319 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ak je to nejaky malinky unik tak daj do chladica 1 polievkovu lyzicu mletej cervenej papriky a zapcha sa to. Jazdil som s takto opravenym chladicom niekolko rokov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Jo a nebo bílek... a nebo taky opravit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts