Přejít na obsah

Mirec319

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Partizanske
  • Stát
    Slovenská republika

Mirec319's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mirec319

    zly teply start na 1,9D (DW8B)

    Nazdar, nevies nahodou cislo toho bosch cerpadla a vstrekov??
  2. Mirec319

    zly teply start na 1,9D (DW8B)

    No takze ani studeny nestartuje dobre, porovnaval som to s peugeotom 205 s tym istym motorom. Tlaky su dobre. 29, 29, 30, 30. Dal som dole vstreky a pod druhym bola vstrekovacia komorka mokra. To sa mi nepaci, ale dal som ich otestovat a chlapik povedal ze su dobre. Uz bude asi chyba len v cerpadle. Neviem co ine by este mohlo byt zle. Aj cievku na vtrekovaci (4ty valec) som meral aj ta je dobra. Zhavice odskusane. Nemate nahodou niekto napredaj cerpadlo DELPHI R8448B401C??
  3. Zdravim Nemam sice peugeot, ale hadam to sem mozem dat. Mam Citroen C 15D s motorom DW8B (WJX) a mam problem s teplymi startami. Za studena chyti dobre. Ked je teply a zhasnem ho a hned na to startujem tak chyti celkom dobre. Ked ho necham nejaku pol hodinku a potom startujem tak sice chyti ale musim dlho tocit. Ked vychladne tak neni problem. Vole ventilov su cerstvo nastavene. Prepadove hadice pomenene, a prirobena pumpicka so spatnym ventilom pred palivovy filter. Original ovladanie predvstreku nefuncne, prerobene na rucne ovladanie. vdaka za rady
  4. Mirec319

    206HDI 1.4

    skus vakuovou pumpou ci spravne funguje natacanie lopatiek v turbe. Aspon 1,6ky s tym obcas maju problem. A este kukni aj palivovy filter.
  5. Mirec319

    Ventilator topeni 406

    Ak je tam taky isty regulator ako na 306ke tak ak si zmenil tranzistory, tak pozri pod nozickami jedneho z nich je maly SMD odpor tusim ma hodnotu 6K8. Nedavno som to riesil na mojom aute a ked som vyberal ten tranzistor tak sa mi podarilo odspajkovat aj ten odpor. Dal som to tam naspat a vsetko funguje. Prikladam aj foto. Neni to sice moc dobre videt ale snad pomoze.
  6. Mirec319

    nemohu nastartovat 806 1,9td

    skontroluj kostru na motore. Mozno je len uvolneny kostrovy kabel.
  7. Mirec319

    Divný řachot v motoru

    Skus vypustit olej s prevodovky. Ak bude mat farbu ako striebrenka tak je nieco zle, napriklad zadrete nejake lozisko.
  8. Ak je to nejaky malinky unik tak daj do chladica 1 polievkovu lyzicu mletej cervenej papriky a zapcha sa to. Jazdil som s takto opravenym chladicom niekolko rokov.
  9. Nedavno som to riesil. Ak su kontakty ciste a rj sucha, tak moze byt vadny jeden, alebo niekolko snimacov. Treba ich dat dole a vsetky zapojit a priblizovat sa k nim rukou. Ked je dobry tak v nom pocut cvakanie. Chce to mat absolutne ticho v dielni, ale da sa to pocut. Ked necvaka tak je zly. Daju sa zohnat aj na vraku. Taktiez ich netreba striekat WDckom a podobnymi sprejmy. Je to velmi viskozne a dostane sa to dovnutra snimaca a koniec. (nechtiac vyskusane)
×
×
  • Vytvořit...