Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny cca. tak měsíc sleduju, že při bržení jsou občas cítit vibrace do volantu, navíc se to stupňuje. Koutouče jsou podle mně v pohodě, před tím ani teď nedupou. Při brždění je cítit vůle na pravém kole. Ještě jsem se k tomu nedostal o víkendu se chci na to podivat. Mohli by jste mi poradit na co se mám kouknout. Díky :mrk

[Edited on 7/3/13 16:12 by caraxx]

Odesláno

mal som podobné problémy asi pred rokom, , tiež som si myslel ža kotúče sú OK, ale neboli, po výmene problém zmizol a to bolo v čase, kedy na tachometri bolo cca 65 tis. km,

[upravil dne 7.3.2013 18:15 od PaloLM]

Odesláno

Tak u mě to taky začínalo lehkými vibracemi, pak se to stupňovalo a bylo z toho pěkné \"kopání\"...

Nové kotouče rovnou i s deskama a bylo po problému... ;)

Odesláno
Nevím co je to ,,před tím ani teď nedupou\'\'.

Nejprve bych odstranil tu vůli na P. kole.:myslim

Myslel jsem pred tema vibracema a v soucasnosti. Dela to jenom nekdy. Zitra ti zvednu a budu snad moudrejsi.

Odesláno
jak poznáš při brždění vůli na pr. př. kole ?? zvedni to na hever a vyzkoušej

Je to spis takovej pocit kdyz brzdis tak citis na volantu jak se ta prava strana rozvibruje.

• O 2 týdny později...
Odesláno

je tu jedno vlakno o vibraciach vo volante. U mna to zacalo tiez jedneho pekneho dna, vymenil som komplet kotuce a dosky, na chvilu bol pokoj. Zacalo to znovu a pneu uz neboli moc nove tak sa kupili nove a hned aj s novymi alu, zase bol na chvilu pokoj. A zas to zacalo, na naprave sa nikde nedala najst vola len pri urcitom natoceni volantu - to bolo zase jemne vytlcene axialne tiahlo riadenia na pravej strane, tak som vymenil obe a rovno aj s gulovymi capmi. Toto vydrzalo asi najdlhsie a pocas zimy to zacalo znova, stale sa to stupnuje a ja uz fakt neviem co s tym :D

Uz jedine silentbloky na ramenach a potom pojde zo skaly...Tie vibracie niesu take hrozne, ale sere ma to.

[upravil dne 22/3/13 10:42 od shark734]

Odesláno

Silentbloky v ramenou nový, tyčky řízení + čepy řízení + čepy ramene.... už taky nevím co by to mohlo být....

Jen, že by ty nový kotouče ( Ferodo ) měly vadu z výroby???

• O 2 týdny později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Ja mam tento problem uz roky, uz ani neviem najst ani tu hlavnu temu o tomto probleme. Moje vibracie ako tu bolo uz spomenute su od 70 do 50 km/h a su dost brutalne. Teraz mi odislo aj ABS idem to rozobrat a cistit. Myslite ze moze mat ABS vpyv na trasenie pri brzdeni?

[upravil dne 19/1/14 16:39 od Pekos Pavelka]

Odesláno

Takze mam vysledok. Konecne v servise zistili co bol problem ze som mal stale skriveny kotuc a preto mi brutalne vybroval volant pri brzdeni.

Problem bol ze pri zatlaceni brzdy sa platnicky nevracali spet a tak skrivyli kazdym razom kotuc aj po jeho vymene (toto bola moja 4 vymena komplet brzd). Tento krat mechanik vymenil aj obidve brzdove oblozenia + valcek vo vnutri, ktory mal volu.

Dufam ze to niekomu pomoze, pri odstraneni tohoto delikatneho problemu.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...