Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi, nevíte o někom, kdo dělá repase tlumičů pérování v Brně nebo v blízkém okolí (nebo popřípadě i někde jinde) ? Mám 405GRI (89). Díky za každou informaci.

Odesláno
Původně zaslal: Alin

Zdar chlapi, nevíte o někom, kdo dělá repase tlumičů pérování v Brně nebo v blízkém okolí (nebo popřípadě i někde jinde) ? Mám 405GRI (89). Díky za každou informaci.

Repase tlumičů ??? Co stojí demontáž/montáž a geometrie a co nové tlumiče, tak si to spočítej, zaplač a zapomeň.

Odesláno

Tak, tak. Repase tlumičů... no, nevim, ale pokud si chceš auto ještě nějakej pátek nechat, tak si radši kup nějaký rozumný nový. Třá Kayaby a máš na dalších 100k pokoj. Ono je sice hezký, že ti na ně někdo dá záruku, ale demontáž a montáž si budeš posléze cálovat ze svýho a už při první výměně se dostaneš na cenu jako za nový... Jd od toho..

Odesláno

já o repasi ani neuvažoval, koupil jsem nové 1600/ks, horní uložení, ložiska 700 sada, dorazy taky 700 a jsem spokojený. Když jsem viděl co dělali resp. nedělali staré tlumiče po sundání tak jsem se hodně divil (jeden totálně vytečený a druhý skoro taky tak). když už jsem byl v tom tak čepy řízení, tyčky stabilizaátorů, čepa ramen, gufero na poloose, přetěsnil jsem náhon tachometru a vypadá to že po dlouhé době mě z auta nic neteče.

Odesláno

Vlastná skusenos?.

Robil som to 2x. Druhý krát na reklamáciu po mesiaci. Ten tlmič keď je starý, tak má malinkú vôlu na piestiku a pri malích nerovnostiach je ich dos? poču? ako búchajú.(môj problém) Po reklamácii taká istá situácia ako prvý krát. Po 3-4 týždňoch to isté búchanie. 4500,- + nafta, čo som si uvedomil že bola čistá strata. A to boli tvrdšie a menej pohodlné. Tak som kúpil za 7000,- lacnejšie HQ alebo LIPA a je to stále lepšie ako som špekuloval. Ak chceš šetri?, tak kúp tie najlacnejšie a vydrží ti to dlkšie.

Inak bola to fyrma čo sa zaoberala ladeím tlmičov. Ale keď je niečo staré tak je to staré. Kmarátovy robili 1 tlmič a je doteraz spokojný. Tak si vyber.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...