Alin Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Zdar chlapi, nevíte o někom, kdo dělá repase tlumičů pérování v Brně nebo v blízkém okolí (nebo popřípadě i někde jinde) ? Mám 405GRI (89). Díky za každou informaci. Citovat
Dundee Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Věděl bych v Praze, ale v Brně bohužel ne. Citovat
vector Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: Alin Zdar chlapi, nevíte o někom, kdo dělá repase tlumičů pérování v Brně nebo v blízkém okolí (nebo popřípadě i někde jinde) ? Mám 405GRI (89). Díky za každou informaci. Repase tlumičů ??? Co stojí demontáž/montáž a geometrie a co nové tlumiče, tak si to spočítej, zaplač a zapomeň. Citovat
Hics Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Tak, tak. Repase tlumičů... no, nevim, ale pokud si chceš auto ještě nějakej pátek nechat, tak si radši kup nějaký rozumný nový. Třá Kayaby a máš na dalších 100k pokoj. Ono je sice hezký, že ti na ně někdo dá záruku, ale demontáž a montáž si budeš posléze cálovat ze svýho a už při první výměně se dostaneš na cenu jako za nový... Jd od toho.. Citovat
Fusion Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Já slyšel 700/ks, taky sem o tom přemýšlel ale asi si koupím nový (asi 1200/ks) a mám jistotu. Citovat
Butch Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 já o repasi ani neuvažoval, koupil jsem nové 1600/ks, horní uložení, ložiska 700 sada, dorazy taky 700 a jsem spokojený. Když jsem viděl co dělali resp. nedělali staré tlumiče po sundání tak jsem se hodně divil (jeden totálně vytečený a druhý skoro taky tak). když už jsem byl v tom tak čepy řízení, tyčky stabilizaátorů, čepa ramen, gufero na poloose, přetěsnil jsem náhon tachometru a vypadá to že po dlouhé době mě z auta nic neteče. Citovat
igor.sk Odesláno 16. červenec 2005 Odesláno 16. červenec 2005 Vlastná skusenos?. Robil som to 2x. Druhý krát na reklamáciu po mesiaci. Ten tlmič keď je starý, tak má malinkú vôlu na piestiku a pri malích nerovnostiach je ich dos? poču? ako búchajú.(môj problém) Po reklamácii taká istá situácia ako prvý krát. Po 3-4 týždňoch to isté búchanie. 4500,- + nafta, čo som si uvedomil že bola čistá strata. A to boli tvrdšie a menej pohodlné. Tak som kúpil za 7000,- lacnejšie HQ alebo LIPA a je to stále lepšie ako som špekuloval. Ak chceš šetri?, tak kúp tie najlacnejšie a vydrží ti to dlkšie. Inak bola to fyrma čo sa zaoberala ladeím tlmičov. Ale keď je niečo staré tak je to staré. Kmarátovy robili 1 tlmič a je doteraz spokojný. Tak si vyber. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.