Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

delší šrouby na kola+co stojí origo pokličky

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju delší šrouby o 5mm než je na origo Peugeot 407 s rovnou dosedací plochou a ze stejným stoupání závitu.Jde vůbec takové sehnat.

Pokud ano můžete sem vložit na ně odkaz:roll

[upravil dne 5.3.2013 21:01 od chuck11]

Odesláno

To jo,ale to je všechno s těma podložkama, já chci aby mněli rovnou dosedací plochu bez těch redukčních podložek

PS.Jaké je na těch šroubech stoupání(nikde na šroubu to není vyražené),délka až po dosedací podložku je 37mm

[upravil dne 4.3.2013 19:19 od chuck11]

Odesláno

Když ale nepůjdou sehnat šrouby s rovnou dosedací plochou,tak budu muset pořizovat kuželové šrouby s těma redukčníma podložkama a tam budu muset počítat délku šroubu(závitu) až ke kuželu a to jsem naměřil u origo šroubu těch 37mm až k podložce,takže u těch kuželových počítám délku závitu 45mm.

To stoupání je jaké 1,25 či 1,5:myslim

Odesláno

To jsi zkoušel? Viděl jsem na 407 3 typy disků z 607 a nedrhly. Každopádně si myslím, že je to nesmysl, spočítej si kolik tě budou stát podložky a sada šroubů... a stejně to bude paskvil. Já kupoval Cosmosy 17\" za 3000,- stačí trochu hledat.

Odesláno

JJ skoušel proto je i v inzerci prodávám- na 1,6 HDi vlezou prý bez problému,ale u mně 2,O HDi nevešly.Ten druhý typ,které bych za ně vyměnil my vlezou v pohodě.Podložky mám takže bych pořizoval jen ty šrouby.

Na zimu chci určitě 16\"

Nejvíc se mi líbí viz foto,ale ty my v dobrém stavu a za dobrou cenu utekly:(

post-3960-14109629789018_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...