Voighta Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Můj nick jsem si odvodil od svýho jména tak jak by se dalo psát a říct v angličtině. No a už se mě hezkých pár let drží. Citovat
Petra XSI Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Scratch no, to je, ale nekdo ji mel uz booklou a tak jsem musel pridat ch, a pak uz jsem to nemenil, me se to i vic libi To máš recht je to hezčí a líp se to vyslovuje, a prečo podle toho prdlého drevokocůra:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 protoze kdyz se mi neco nepovede tak umim hulakat jako on , uaaaaaaaaaa Citovat
Fakir Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Já dostal přezdívku na základě Izerových her, podle postavy náboženského fanatika Zbrožka. Ne, že bych byl věřící, ale jeden čas jsem tak často chodil všude pozdě, že se mezi kamarády dost často objevoval citát právě z Izera: \"kde se fláká, ten fakír pitomá\". Sice se už nějaký čas snažím pozdě nechodit, ale Fakíra už jsem přijal za svýho. [upravil dne 14/6/10 Fakir] Citovat
NAVY1 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 u nás je možná individuálna SPZ na požiadanie, musí mat 5 znakov. som len tak teoretizoval, že si možno ňákú dám...a aby som nemal až taku jednoznačnú tak je to odzadu a s Ypsilonom.... Citovat
Nanjua Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Kdysi jsem to nacvakala náhodně na klávesnici. Na Nanjuu jsem si zvykla, tak jsem jí hodila i sem. I když jsem zvažovala nick \"Přemová\":D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 No tak muj nick má zajímavou historii, za mých mladých let mi říkali Květák, to kvůli vlasům kterých tehdy bylo hodně a byli kudrnaty Později, vlivem dospívání a asi i vlivem manželky vlasy ustupovaly dozadu aby udělali místo vysokému moudrému čelu:D a uprostřed ve předu mi zůstal takový vlasový ostrůvek. Někde na nějaké oslavě někdo trochu opojený alkoholem prohlásil že mám hlavu jako Hurvajz, a od ty doby mi jinak neřekli:D:D Potom to trošku utichlo, a když jsem u nového internetového připojení u ICQ přemejšlel co si dát za přezdívku tak mi Hurvajz přišel vhod;) To že mám před tím ještě Radek zapříčinila propojenost Hl. strany a fora když jsem se nejdřív regnul na foru a pak na Hl. straně nešel nick Hurvajz použít:aut Ale už jsem to tu psal v puvodním vlákně, dokonce tam jsou fotky. Tak jen pro ty co to nevědí [upravil dne 14/6/10 Radek Hurvajz] Citovat
ART Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 skryté slovo v mém jménu mARTin ale moje umělecké nadání zatím nikdo nepochopil.. Citovat
godzila.01 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Mno já jsem přezdívku godzila dostal už na základce kdy jsem ještě sportoval.... Hrával jsem tehdy hokejbal a trochu jsem narostl víc než spoluhráči i když jsem byl nejmladší.... V době puberty a dospívání kdy jsem se pyšnil 120kg se tato přezdívka jen utvrdila.... Momentálně už nemám tolika svalů a takovej pupek jako dřív,ale stejně mi nikdo neřekne jinak a pravděpodobně mi to zůstane až do futrálu.... Ale já si neztěžuju,docela se mi to líbí i když je to takové netypické,ale používám to na servrech,mailech,jako ICQ,nicky,dokonce jsem si registroval i doménu aby moje přezdívka přečkala dlouhou dobu Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Já sem Přema....poněvadž sem Přema:D:D:D:D:D:roker tohle vás určitě nenapadlo že.....:D:D:D:D:D:D [upravil dne 14-6-10 Přema] Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 já jsem punkac, protože od období dospívání do nynějška je punk mím nejoblíbenějším hudebním stylem a taky proto, že na gymplu jsem byl jedinej ten \"divnej\" s dlouhým hárem a křivákem\" mezi hordou \"diskofilů. Nikdo mi nijak jinak neřekl a už mi to zůstalo Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 no chucka jsem dostal už na základce,vleče se semnou doteď,podle čeho asi neuhádnete:D:D:D:D Citovat
peugeot09 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Peugeot09 protože mám (překvapivě) Peugeota a devítka je moje šťastné číslo. Na jiných fórech mě můžete vidět pod nickem \"Heller\". \"hell\" neboli peklo, \"heller\" jakožto pekelník a tedy ďáblův sluha. Citovat
pavloucha Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: chuck11 no chucka jsem dostal už na základce,vleče se semnou doteď,podle čeho asi neuhádnete:D:D:D:D já to zkusím:Chuck Schuldiner Citovat
Qcko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 No ak to nie je z pribehu troch cinanov ktori sa volali Chu, Bu a Fu, tak je to v poriadku Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 nene,- na toho člověka je i plno vtipů Citovat
Qcko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Norris nie je clovek, takze podla neho asi nie, tak uz fakt neviem :D Citovat
pavloucha Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 mě říkají vlastně Pavlucha-podle jména Pavel,ale tady už takový někdo je, takže jsem přidal \'\'o\'\' Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Qcko Norris nie je clovek, takze podla neho asi nie, tak uz fakt neviem :D jj bodle chucka norrise:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.