Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nicky....??? / Jak vznikl váš nick,aneb podle čeho jste ho vybrali

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

no, to je, ale nekdo ji mel uz booklou a tak jsem musel pridat ch, a pak uz jsem to nemenil, me se to i vic libi :D

To máš recht je to hezčí a líp se to vyslovuje, a prečo podle toho prdlého drevokocůra:myslim

Odesláno

protoze kdyz se mi neco nepovede tak umim hulakat jako on :D, uaaaaaaaaaa

Odesláno

Já dostal přezdívku na základě Izerových her, podle postavy náboženského fanatika Zbrožka. :D Ne, že bych byl věřící, ale jeden čas jsem tak často chodil všude pozdě, že se mezi kamarády dost často objevoval citát právě z Izera: \"kde se fláká, ten fakír pitomá\". Sice se už nějaký čas snažím pozdě nechodit, ale Fakíra už jsem přijal za svýho. :D

[upravil dne 14/6/10 Fakir]

Odesláno

u nás je možná individuálna SPZ na požiadanie, musí mat 5 znakov. som len tak teoretizoval, že si možno ňákú dám...a aby som nemal až taku jednoznačnú tak je to odzadu a s Ypsilonom....:)

Odesláno

No tak muj nick má zajímavou historii, za mých mladých let mi říkali Květák, to kvůli vlasům kterých tehdy bylo hodně a byli kudrnaty

Později, vlivem dospívání a asi i vlivem manželky vlasy ustupovaly dozadu aby udělali místo vysokému moudrému čelu:D a uprostřed ve předu mi zůstal takový vlasový ostrůvek.

Někde na nějaké oslavě někdo trochu opojený alkoholem prohlásil že mám hlavu jako Hurvajz, a od ty doby mi jinak neřekli:D:D

Potom to trošku utichlo, a když jsem u nového internetového připojení u ICQ přemejšlel co si dát za přezdívku tak mi Hurvajz přišel vhod;)

To že mám před tím ještě Radek zapříčinila propojenost Hl. strany a fora když jsem se nejdřív regnul na foru a pak na Hl. straně nešel nick Hurvajz použít:aut

Ale už jsem to tu psal v puvodním vlákně, dokonce tam jsou fotky. Tak jen pro ty co to nevědí;)

[upravil dne 14/6/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Mno já jsem přezdívku godzila dostal už na základce kdy jsem ještě sportoval.... Hrával jsem tehdy hokejbal a trochu jsem narostl víc než spoluhráči i když jsem byl nejmladší.... :aut V době puberty a dospívání kdy jsem se pyšnil 120kg se tato přezdívka jen utvrdila.... :D

Momentálně už nemám tolika svalů a takovej pupek jako dřív,ale stejně mi nikdo neřekne jinak a pravděpodobně mi to zůstane až do futrálu.... :) Ale já si neztěžuju,docela se mi to líbí i když je to takové netypické,ale používám to na servrech,mailech,jako ICQ,nicky,dokonce jsem si registroval i doménu aby moje přezdívka přečkala dlouhou dobu :D:aut

Odesláno

já jsem punkac, protože od období dospívání do nynějška je punk mím nejoblíbenějším hudebním stylem a taky proto, že na gymplu jsem byl jedinej ten \"divnej\" s dlouhým hárem a křivákem\" mezi hordou \"diskofilů. Nikdo mi nijak jinak neřekl a už mi to zůstalo :roker

Odesláno

Peugeot09 protože mám (překvapivě) Peugeota a devítka je moje šťastné číslo. Na jiných fórech mě můžete vidět pod nickem \"Heller\". \"hell\" neboli peklo, \"heller\" jakožto pekelník a tedy ďáblův sluha. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...