KoudaK Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... a herečce:D Nekecej... :oA v čem hrála?? si to stáhnu... Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... a herečce:D Nekecej... :oA v čem hrála?? si to stáhnu... Eurotrip . Můj oblíbenej film:D. Tam i pěkně vypadá. Vřele doporučuju:D. Citovat
KoudaK Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... a herečce:D Nekecej... :oA v čem hrála?? si to stáhnu... Eurotrip . Můj oblíbenej film:D. Tam i pěkně vypadá. Vřele doporučuju:D. Jo? Tak to jsem viděl a připadla mi nějaká povědomá ale,že to bude přímo jessie to jsem netušil... Ale i tak dík za info... Citovat
permonik7 Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 permonik = podle toho, jak jsem "vysoka" a sedmicka proto, ze uz samotny nick existoval a sedmicka je moje stastne cisilko;) Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 KoudaK: to slysim prvne, EuroTrip jsem videl, ale vubec jsem nevedel, ze je to ona ... a ja si rikal, ze je mi nejaka povedoma Citovat
KoudaK Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata KoudaK: to slysim prvne, EuroTrip jsem videl, ale vubec jsem nevedel, ze je to ona ... a ja si rikal, ze je mi nejaka povedoma Zadej si její jméno do google.cz a uvidíš co ti to o ní všechno vyplivne... (v čem hrála,ukázky,fotečky,čtení atd ) Citovat
Marcel505 Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: west Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: west WEST=značka cigaret co jsem kouřil snad 10let. WEST=momentálně i můj zaměstnavatel:D Tak proto west:super K tomu mě napadá docela nevhodná poznámka... a jaká Kuř něco/někoho 10 let a pak tě (to) zaměstná... Tak snad jsem neurazil... Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jessie To me zacli takhle rikat pac sem podobnej jedny kreslený hvězdě seriálu Třída číslo 402 No už jsem se lek,že jsi podobnéj zpěvačce z německý skupiny Novaspace-Jessie Böhrsessie :D:D kterou si vždy vybavím když vidím tvůj nick... To je ta z klipu "Burn in on" nebo jak se to jmenuje? Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 To je ta z klipu "Burn in on" nebo jak se to jmenuje? Myslel si Beds are burning? Jo tak to je ona. Proste vsechno od Novaspace Citovat
Neon Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Myslím, že příběh mého NICKU je také notoricky známej ... A na svoje křestní v P-C už nějak moc neslyším ... (když mně tak náhodou někdo osloví, třeba naši ...) [upravil dne 31/12/2007 Neon] Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: BoneDaddy To je ta z klipu "Burn in on" nebo jak se to jmenuje? Myslel si Beds are burning? Jo tak to je ona. Proste vsechno od Novaspace jj ja mam lepci nemku... Sarah Connor Citovat
Hafity Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Neon Myslím, že příběh mého NICKU je také notoricky známej ... A na svoje křestní v P-C už nějak moc neslyším ... (když mně tak náhodou někdo osloví, třeba naši ...) [upravil dne 31/12/2007 Neon] No já tu story neznám.... A pozdějisezaregistrovavšíse asi taky né.... Citovat
MatrixChose Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: Neon Myslím, že příběh mého NICKU je také notoricky známej ... A na svoje křestní v P-C už nějak moc neslyším ... (když mně tak náhodou někdo osloví, třeba naši ...) [upravil dne 31/12/2007 Neon] No já tu story neznám.... A pozdějisezaregistrovavšíse asi taky né.... Taky neznam, jinak husty slovo Hafity Citovat
KoudaK Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: Neon Myslím, že příběh mého NICKU je také notoricky známej ... A na svoje křestní v P-C už nějak moc neslyším ... (když mně tak náhodou někdo osloví, třeba naši ...) [upravil dne 31/12/2007 Neon] No já tu story neznám.... A pozdějisezaregistrovavšíse asi taky né.... Taky neznam, jinak husty slovo Hafity No já pozdějisezaregistrovavšíse jí taky neone neznám... Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 KoudaK: nezamlouvat :D Znas Sarah? Citovat
Marcel505 Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: BoneDaddy Myslel si Beds are burning? Jo tak to je ona. Proste vsechno od Novaspace Jo. Ale stejně co jsem slyšel je to předělávka starýho hitu... Neon: Taky si to nepamatuji, nechceš to připomenout? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: Neon Myslím, že příběh mého NICKU je také notoricky známej ... A na svoje křestní v P-C už nějak moc neslyším ... (když mně tak náhodou někdo osloví, třeba naši ...) [upravil dne 31/12/2007 Neon] No já tu story neznám.... A pozdějisezaregistrovavšíse asi taky né.... Taky neznam, jinak husty slovo Hafity No já pozdějisezaregistrovavšíse jí taky neone neznám... No, já ji taky neznám a přimlouvám se o zopakování Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Taky by mě zajímal Neonův příběh. Sarah Connor? Co to je? JESSICA:D Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Bone: http://www.sarah-connor.mixzone.net/galerie%20-%20calendar.htm atd Nebo Silvy ze Sylver? [upravil dne 31/12/2007 Pata] Citovat
KoudaK Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata KoudaK: nezamlouvat :D Znas Sarah? Znám.... Ale není nad Jessie Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata Nebo Silvy ze Sylver? Copak Silvy, to je jiný kafe než Sarah Connor. . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.