Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sekat ruce by pomohlo... ale bol by to ten... rááásismus... :super

Pamätám sa, keď som bol ešte malý fagan a mali sme záhradku za mestom. Dedo (136kg, bývalý bachar... :D ) tam po mesiaci prichytil \"cikorku\" ako nám kradne plechy zo striešky. Chytil ho pod krk, pleskol s ním o ponk, vzal do ruky sekeru a chystal sa mu odseknúť hnátu... mladý sa pošťal a viackrát nezmizlo nič... len škoda, že mu ju nakoniec neufikol... :bacha

Odesláno
kdyby se zavedly tresty z vychodu, tak by se kradeni radne omezilo ;)

Jj a jeste bychom pri provadeni tech trestu mohli pouzivat tupej nuz a huhlat dokola \"Allahu akbar\" ze ano ..

Odesláno

pokud zlocinec ma vetsi prava nez slusny obcan, tak je to v pr...

V trestnim pravu bych ten stredovek uvital, behem nekolika let by se situace stabilizovala.

EDIT: Samozrejme, ze by musel probehnout nejaky soud, ne ze nekdo nekoho narkne, ze mu neco ukradl a hned fik.

[upravil dne 26/2/13 16:01 od Mysak_Bob]

Odesláno

jam mam podobnu skusenost asi spred mesiaca... niekto mi chcel uradnut antenu zo 406-tky, podotykam ze antena bola origo, nic co sa blisti, nedala sa vysrobovat (niekto o tom nevedel)tak teraz ju mam ulomenu tak na polovici na tom klbe ako sa nastavuje, niekomu fakt ruku odseknut :grr

Odesláno

prispejem tiež jednou pre mňa anektodou.

Leto, cca 30+°C ten deň, slnko, týždeň nepršalo a podľa predpovede tak skoro ani nemalo, parkujem na parkovisku, kde parkujú najmä zamestnanci univerzity a študenti a bum, sterače v priebehu doobedia niekto zobral, kukal som jak puk :D

Odesláno
Kradnúř sa kradlo aj sa kradnúř bude, a ešte viac.

Je to realita tohto sveata a tejto spoločnosti

Mam takovej pocit za posledních pár let, že se krade jen v čechách. I ve \"východních\" Drážďanech jsem se nebál nechat na dece v parku foťák a jít si cca 80m jít koupit pivko, všude lidí po kokot a aparát se nestratil, to samý v Itálii nebo v Řecku (Kos) na pláži. Tam mě rosekalo jak auto, které jsme měli půjčené z půjčovny, bylo přeparkovaný o 20m jinde a nic se z něj nestratilo (v půjčovně nám řekli, ať necháváme klíče v zámku kvůlivá přeparkování).

Mám vždy pocit studu a mírného zhnusení, když se vracím ze zahraničí zpět do naší bohužel zlodějské ale jinak přesto nádherné země

Odesláno

tak mne tiež ukradli bezramienkové , ktoré som kupil v Tescu za par drobných:D a do týždna boli fuč tak som opäť v Tescu kúpil ramienkové a tie už nikto nechce:D

inak anténa mi zmizla asi 2x a tiež nejaký feťák mi asi pol roka po kúpe auta potiahol autorádio ktoré malo hodnotu asi 100korún a ktoré som sa chystal aj tak vymeniť len ma nasralo že pritom rozbil 2 okná:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...