kaper Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Kradnúř sa kradlo aj sa kradnúř bude, a ešte viac. Je to realita tohto sveata a tejto spoločnosti Citovat
Mysak_Bob Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 kdyby se zavedly tresty z vychodu, tak by se kradeni radne omezilo Citovat
Cinicman Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Sekat ruce by pomohlo... ale bol by to ten... rááásismus... Pamätám sa, keď som bol ešte malý fagan a mali sme záhradku za mestom. Dedo (136kg, bývalý bachar... ) tam po mesiaci prichytil \"cikorku\" ako nám kradne plechy zo striešky. Chytil ho pod krk, pleskol s ním o ponk, vzal do ruky sekeru a chystal sa mu odseknúť hnátu... mladý sa pošťal a viackrát nezmizlo nič... len škoda, že mu ju nakoniec neufikol... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Já věděl proč si koupit Citroena a ne Peugeota Viz tabulka výše. Měly by tam být uvedeny i modely, takhle je to o ničem. Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 kdyby se zavedly tresty z vychodu, tak by se kradeni radne omezilo Jj a jeste bychom pri provadeni tech trestu mohli pouzivat tupej nuz a huhlat dokola \"Allahu akbar\" ze ano .. Citovat
Cinicman Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 StibTo -> zas to tak nehroť... dementná viera a obyčajný zlodej sú podstatne rozdielne veci... Citovat
Mysak_Bob Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 nn, jsem pro humanejsi reseni, rychle useknuti gilotinou 1 prohresek - prst, 2 - ruka, 3 - hlava mozna bych to udelal jeste jako verejnou produkci Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Hm tyhle uvahy nas asi vrati kamsi do stredoveku Citovat
Mysak_Bob Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 pokud zlocinec ma vetsi prava nez slusny obcan, tak je to v pr... V trestnim pravu bych ten stredovek uvital, behem nekolika let by se situace stabilizovala. EDIT: Samozrejme, ze by musel probehnout nejaky soud, ne ze nekdo nekoho narkne, ze mu neco ukradl a hned fik. [upravil dne 26/2/13 16:01 od Mysak_Bob] Citovat
shamann22 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 jam mam podobnu skusenost asi spred mesiaca... niekto mi chcel uradnut antenu zo 406-tky, podotykam ze antena bola origo, nic co sa blisti, nedala sa vysrobovat (niekto o tom nevedel)tak teraz ju mam ulomenu tak na polovici na tom klbe ako sa nastavuje, niekomu fakt ruku odseknut Citovat
koblih69 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 A mě furt nic, přitom bych tu 508 už potřeboval Citovat
shamann22 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 508 by som potreboval aj ja ale ine veci maju prednost Citovat
poldiss Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 já si jednou koupil plochý stěrače a za 2 dny jsem je neměl od tý doby mám jen obyč ramínkový a nikdo si jich ani nevšimne Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 prispejem tiež jednou pre mňa anektodou. Leto, cca 30+°C ten deň, slnko, týždeň nepršalo a podľa predpovede tak skoro ani nemalo, parkujem na parkovisku, kde parkujú najmä zamestnanci univerzity a študenti a bum, sterače v priebehu doobedia niekto zobral, kukal som jak puk Citovat
punkac Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Kradnúř sa kradlo aj sa kradnúř bude, a ešte viac. Je to realita tohto sveata a tejto spoločnosti Mam takovej pocit za posledních pár let, že se krade jen v čechách. I ve \"východních\" Drážďanech jsem se nebál nechat na dece v parku foťák a jít si cca 80m jít koupit pivko, všude lidí po kokot a aparát se nestratil, to samý v Itálii nebo v Řecku (Kos) na pláži. Tam mě rosekalo jak auto, které jsme měli půjčené z půjčovny, bylo přeparkovaný o 20m jinde a nic se z něj nestratilo (v půjčovně nám řekli, ať necháváme klíče v zámku kvůlivá přeparkování). Mám vždy pocit studu a mírného zhnusení, když se vracím ze zahraničí zpět do naší bohužel zlodějské ale jinak přesto nádherné země Citovat
gedu Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 tak mne tiež ukradli bezramienkové , ktoré som kupil v Tescu za par drobných:D a do týždna boli fuč tak som opäť v Tescu kúpil ramienkové a tie už nikto nechce:D inak anténa mi zmizla asi 2x a tiež nejaký feťák mi asi pol roka po kúpe auta potiahol autorádio ktoré malo hodnotu asi 100korún a ktoré som sa chystal aj tak vymeniť len ma nasralo že pritom rozbil 2 okná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.