Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moje 206 benzin ma najeto 30 tis stari 3,5 roku jsem prvni

majitel nikdy neboural o vuz se staram peclive

minuly tyden pri ceste s rodinou k mori

mi praskl vyfuk spoj mezi rourou a tlumicem

dost neprijemne opravil jsem to provizorne

pomoci peti 0,5 l plechovkami od piva a kusem

dratu

myslim ze je to ostuda pro Peugeot vzhedem k tomu

ze jezdim na vsechny garancni prohlidky i na podzimni

a jarni prohliky - servis Olomouc -

Odesláno
Původně zaslal: jindran

dratu

Kdepak, český zimy dělají svoje. Na tohle ti garančka nepomůže. Pokud nedáš nerez, je to myslím v našich podmínkách běžná životnost... Jinak souhlas, že je to nepříjemný.

Odesláno

Najednu stranu to ostuda je (když jezdíš na ty garančky...), ale nadruhou stranu žádnej díl neni věčnej a když se jezdí, tak se čas od času něco vydělá, opotřebí...

Když jsou nějaký díly načatý, tak si toho servismani všimnou, ale u nějakejch jim to prostě občas nevyjde (neyastávám se jich).

Holt nějaký díly jsou víc zmetkovitější, než jiný a nezáleží na tom, zda jedeš v Peugeotu, nebo čemkoli jinym... :papa

Odesláno

Vubec bych si z toho hlavu nedelal, prave zivotnost vyfuku neni vecna a bud driv nebo pozdeji musis pocitat s tim, ze se vysere. To je nutny zlo \"rez\" vyfuku. Ale cena za nej neni nijak prevratna a kdyz to jeste jde, muze se nechat zavarit.

A propos: sul je svine a jestli treba aspon jednou po zime nenechas umejt podvozek ..... Jsou lidi, ktery omejou hadici auto zespod po kazde jizde v zime a pak zajedou do garaze, kde je nad nulou. Ale to si myslim, ze vyfuku moc neprosipva zrovna.

Odesláno

No já teda newim ale na 306ce sem měl vejfuck ještě z výroby a to měla najeto 90 tis. Nedalo by se říct že bych jí šetřil na to sem si dvoulitra nekupoval :D , stála věčně venku (i v zimě) a všechno v pohodě :roker

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

No já teda newim ale na 306ce sem měl vejfuck ještě z výroby a to měla najeto 90 tis. Nedalo by se říct že bych jí šetřil na to sem si dvoulitra nekupoval :D , stála věčně venku (i v zimě) a všechno v pohodě :roker

Vzdyt to je presne ono mas auto a auto a díl a díl...a neni to v tom, jestli je to opel, nebo pažout já budu na 405tce (1996) měnit vejfuck teprve letos (najeto 148000!!!!!!!!!!!!) a u citroenu BX, kterej jsem měl předtim se měnil při 50ti tisících a to je to skoro stejný auto...v tomhle ohledu si nikdo z nás nevybere - to je spíš o štěstí a o místech, kde auto parkuje...

Odesláno

dratu

Stane se v našich brutálních podmínkách. Je celkem jedno, jestli ja to na Pažoutu , nebo čemkoli jiném . třeba na Wagenu nám uletěl za prvním dílem po čtyřech letech, naštěstí to nebylo v Chorvatsku, ale jen 250kiláků od domova.

Odesláno

No prostě si na to budeme muset zvyknout protože Peugeot vyrábí uložení vejfuků pro jejich krásný silnice a ne pro náš cvičnej tankodrom.... ...sbohem nízkoprofilový gumy :bojim

Odesláno

Me odesel zadni dil vyfuku na 406 ted nedavno taky. Abych se vyjadril presne - tak zadni dil vyfuku drzi takova jakoby obymka ke ktere jsou navareny ty uchyty pro gumy. A ta obymka urezla a jak se ten z.dil furk hejbe tak ta obymka praskla a z.dil se \"provesil\". No a jak uz byl i ten z.dil narezlej (ale jeste dobrej), tak ta rez povolila a vyfuk se ulomil. No a zas 4500kc v pr..li!!! :grr

Odesláno

Hm, no tak já už mám vyměněný zadní i střední díl výfuku, v době výměny (2004) najeto cca 60tis.km (r.v.99). Bylo mi řečeno, že to je i tím, že se jezdí krátké trasy a zkondenzovaná vlhkost ve výfuku se nestihne odpařit a výfuk tím pádem rezne i zevnitř. Musím říct, že mě to celkem naštvalo, nicméně kvalita originálního výfuku byla velmi chabá... :( S nízkou kvalitou díků jsem se setkal i u jiných dílů na autě, namátkou např. brzdové kotouče...

J.

Odesláno

dratu

A ni mi nepovídej. Jedu za týden na Korsiku (takový 4tis km suma sumárum tam a zpět) a u P406 r.v. 11/2001 mi upadl v jeden okamžik výfuk ve dvou místech. Výfuk je jak novej akorát vyrezl svár na obou stranách. Stát se to o tejden později, tak mě asi vomejou. Nechápu, že nejsou schopný ty sváry nějak ošetřit.

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

dratu

A ni mi nepovídej. Jedu za týden na Korsiku (takový 4tis km suma sumárum tam a zpět) a u P406 r.v. 11/2001 mi upadl v jeden okamžik výfuk ve dvou místech. Výfuk je jak novej akorát vyrezl svár na obou stranách. Stát se to o tejden později, tak mě asi vomejou. Nechápu, že nejsou schopný ty sváry nějak ošetřit.

Ani by tě moc nevomejvali, ceny dílů tam nejsou nic strašnýho a seženeš tam všechno. Sice je pravda, že tam jezdí spíš menší a novější Pažouti, ale 406 je tam taky doma. Horší už je to s cenou práce, ale taky tě to nesloží.

Taková drobná rada.... neodjížděj z ostrova na poslední chvilku, v přístavu moc rádi stávkujou (sice raději před sezonou, ale nikdy nevíš) přijet domů o jeden dva dny později není nic neobvyklého.

Levnější lístek je s MOBY, včetně spátečního, odjezd Itálie. Platit si kajutu je torchu blbost, spíš jet přez noc, kdy loď dost dlouho čeká a v klidu se vyspíš v kině, nebo jinde na lodi. Ráno seš na místě a celkem svěží. Na Bavelle je nová silnice už z větší části hotová, ale nevim jestli to stihnou dodělat, v dubnu nebyla hotová ještě část k pobřeží.

Jo a š?astnou cestu.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: -=Michal=-

dratu

Ani by tě moc nevomejvali, ceny dílů tam nejsou nic strašnýho a seženeš tam všechno. Sice je pravda, že tam jezdí spíš menší a novější Pažouti, ale 406 je tam taky doma. Horší už je to s cenou práce, ale taky tě to nesloží.

Taková drobná rada.... neodjížděj z ostrova na poslední chvilku, v přístavu moc rádi stávkujou (sice raději před sezonou, ale nikdy nevíš) přijet domů o jeden dva dny později není nic neobvyklého.

Levnější lístek je s MOBY, včetně spátečního, odjezd Itálie. Platit si kajutu je torchu blbost, spíš jet přez noc, kdy loď dost dlouho čeká a v klidu se vyspíš v kině, nebo jinde na lodi. Ráno seš na místě a celkem svěží. Na Bavelle je nová silnice už z větší části hotová, ale nevim jestli to stihnou dodělat, v dubnu nebyla hotová ještě část k pobřeží.

Jo a š?astnou cestu.

:D:D:D Narazil jsi na znalce Korsiky. Už tam jedu po 5té, takže vím co se sluší a patří :cool:. Lístky kupuju od Corsicaferries několik měsíců dopředu za Jackpot přes internet kartou (tam i zpět bez kabiny v nejlevnější termín za 3000 - auto do 5ti m + 2 lidi) :mrk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...