Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, je možné přijet jen na sobotu, v tomto případě platíš poplatek za organizaci, tedy 100 Kč, respektive 200 Kč.

Je možné si objednat i sobotní večeři za 120 Kč.

Sobotní oběd je ve vlastní režii, nejlépe asi na náměstí v Jičíně.

Upřednostňuji zaslání tabulky a platbu předem.

Odesláno

Uzávěrka přihlášek: 11. 8. 2013

Uzávěrka plateb: 19. 8. 2013

Pokud chcete i srazové triko, platbu alespoň za něj proveďte do 31. 7. 2013

[upravil dne 3/7/13 21:50 od MilanF1]

Odesláno

Tak jak padla řeč na sraze, jestli pojedu nebo ne, tak bohužel ne :( nějak mi nesedí termín s tím, co budu mít všechno v práci....to mě i mrzí, nepodívám se, jak vypadá pořádný sraz.... Tak snad příště. :papa

Odesláno

Lukaro to je ale škoda... kdyby jste sedli s 2regem (míšou) a dalším do jednoho auta (třeba tvého), tak tě cesta vyjde na velice krásnou cenou (mě vyšla cesta vč. ubytování na necelých 700!Kč) a budete mít oba zkušenosti co a jak... uvažujte o tom ještě.. :);)

Odesláno

Tak to je jasné, že by se jelo jedním autem, proč bych je v autě sám :) předběžně ale vím, že mi to nevyjde... Víš, že už včera jsem musel do práce :( ještě uvidím, účast budu moci potvrdit jedině tak týden před zahájením, takže do 19. se snad dovím, co a jak...

Odesláno

Asi bychom se s Tomem mrkli na sobotu na celý den, nicméně to ještě není 100%. Chápu tedy dobře že zaplatíme za oba ( v našem případě ) 400 Kč a nic jiného není nutné? :)

excel tabulku předpokládám zaslat kvůli modelu auta :D:)

Odesláno

400 Kč za dva neřády. Pokud byste chtěli ještě sobotní večeři (á 120 Kč), uveďte to do tabulky. Ten model vozu v tabulce bude fajn. ;)

Tabulku zašlete, abych věděl, kdo všechno by měl dorazit :papa

Odesláno

Byl bys od soboty do neděle? Spal bys? Pokud ve stanu, není žádný problém.

Pokud bys nespal, platíš jen 200 Kč příspěvek na organizaci (pokud bys byl řádný člen, pak jen 100 Kč) a případně sobotní večeři, pokud bys ji chtěl (120 Kč).

Vše prosím uvést do tabulky, která je k nalezení včetně veškerých informací zde: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=466

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...