veldik Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Na vesnici ne, my si tie nekvalitné cesty pestujeme v Bratislave. Stačí sa previezť po Tomášikovej :-) Citovat
merlin99 Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 keby len tam:) takych tu mame 80%... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Vrzanie z napravy som dal prestriekat, olejom ked som bol na servise. Auto bolo na zdvihaku - tlmice vysunute. Viacej ma hneva, ked idem po nerovnej ceste (staci ist 10-20km/h) a pocujem ako sa kruti cela karoseria (mam sedan) a tie vnutorne plasty na A, B, C stlpikoch dost pocut... Vsimol si toho niekto? Citovat
klakson23 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Tak dneska jsem si všimnul taky u mé 508sw vrzání. Auto mám od Dubna, takže jsem nic do dnešního dne nepozoroval. Nevím jak ten zvuk popsat, ale je to něco, jako když máte v podběhu plno sněhu a pneu dře o ten sníh. Dělá to pouze při retardéru - zhoupnutí. Takže mám jít reklamovat? Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. leden 2015 Odesláno 2. leden 2015 podobný zvuk při zhoupnutí maji problemy i jine auta např vw novější,něco jak zvuk když drhne kolo o podběh jak poskočí asi špatně navržene tlumiče nebo něco Citovat
klakson23 Odesláno 24. únor 2015 Odesláno 24. únor 2015 Psal jsem na oficiální stránky FB Peugeot, že jestli už vyřešili v nových 508 vrzání tlumičů. Ve zkratce byla odpověď, že pokud mi ten zvuk vadí, ať nejezdím v zimě. Super přístup k zákazníkovi. Citovat
merlin99 Odesláno 24. únor 2015 Odesláno 24. únor 2015 Nemci menia za vlastne peniaze za original vyrobcov, nie z peugeotu kedze to nepomaha evidentne. prvy co dal Sachs z volneho trhu si nevie vynachvalit. Peugeot mu to 2x menil a ziadne zlepsenie. Citovat
klakson23 Odesláno 19. březen 2015 Odesláno 19. březen 2015 Dnes auto opraveno. Předtím to 2x promazávali tím tukem, nepomohlo. Dnes: "výměna polyuretanových dorazů pérování na tlumičích přední osy L+P strany" Tak teď už jen počkat do zimy a doufat, že to skutečně bylo tím Citovat
merlin99 Odesláno 19. březen 2015 Odesláno 19. březen 2015 Dnes auto opraveno. Předtím to 2x promazávali tím tukem, nepomohlo. Dnes: "výměna polyuretanových dorazů pérování na tlumičích přední osy L+P strany" Tak teď už jen počkat do zimy a doufat, že to skutečně bylo tím Alebo zajst na hory:) Citovat
profor Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Je to nepríjemné chrupanie ktoré vyriešili premazaním niečoho. Asi tlmičov. Majú na to nejaký prípis, ako to robiť. Ale fakt nechutný zvuk Zatiaľ je ticho Citovat
Igorb Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Přesně jak říkáš, v záruce tlumiče ještě vyměnili (podle mě se na mě mohli i klidně vybodnout, protože v servisní knížce je napsáno, že se jedná o součást, která podlehá standardnímu opotřebení) a mohu říci, že se auto i zklidnilo co se hluku týká. Ne že by bylo hlučné to nikoliv, ale mám takový etalon - magistrála v Praze cca 250m před Hlávkovým mostem levý pruh směr z centra je roleta, která mi při přejezdu cca 70km vždy rozdrnčela cosi na panoramatické střeše (asi vodítka toho látkového krytu) a dělalo to i když bylo auto zcela nové. Nyní po výměně je klid. Asi tam museli i něco poladit na zadní nápravě jelikož auto mělo v některých momentech i tendenci na zadní nápravě při průjezdu zatáčkou uskakovat když jsem chytil nějakou nerovnost (díru, hrb...). Je to hrozné jak ty naše silnice vypadají, hodně jezdím v Praze. Tak nekvalitní silnice nemají ani u tchána ve vesnici na Slovensku. A jsem opět tam kde jsem byl před opravou, přidalo se k tomu ještě nějaké klepání mechanizmu zatahování panoramatické střechy (při sebemenším přejezdu nějaké nerovnosti) a její nedovírání, fakt začínám z toho auta být na nervy. Neví někdo na fóru jak se dostat k mechanizmu panoramatické střechy? Předem díky Dnes mám najeto něco přes 60000km Citovat
Viki39004 Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Ja mam r.v. 11/2011 2/0hdi a mam 167 tis km a jedine co ma trocha trapi je take jemne klepkanie zo zadnej napravy. Citovat
OK406 Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Pokud je vozidlo v záruce, tak opět reklamovat a nebo zkusit jiný seris, kde se v tom vyznají. Jinak 508 je krásné auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.