Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vrzanie z napravy som dal prestriekat, olejom ked som bol na servise. Auto bolo na zdvihaku - tlmice vysunute.

Viacej ma hneva, ked idem po nerovnej ceste (staci ist 10-20km/h) a pocujem ako sa kruti cela karoseria (mam sedan) a tie vnutorne plasty na A, B, C stlpikoch dost pocut...

Vsimol si toho niekto?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska jsem si všimnul taky u mé 508sw vrzání. Auto mám od Dubna, takže jsem nic do dnešního dne nepozoroval. Nevím jak ten zvuk popsat, ale je to něco, jako když máte v podběhu plno sněhu a pneu dře o ten sníh. Dělá to pouze při retardéru - zhoupnutí. Takže mám jít reklamovat?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Psal jsem na oficiální stránky FB Peugeot, že jestli už vyřešili v nových 508 vrzání tlumičů. Ve zkratce byla odpověď, že pokud mi ten zvuk vadí, ať nejezdím v zimě. Super přístup k zákazníkovi.

Odesláno

Nemci menia za vlastne peniaze za original vyrobcov, nie z peugeotu kedze to nepomaha evidentne. prvy co dal Sachs z volneho trhu si nevie vynachvalit. Peugeot mu to 2x menil a ziadne zlepsenie.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes auto opraveno. Předtím to 2x promazávali tím tukem, nepomohlo. Dnes: "výměna polyuretanových dorazů pérování na tlumičích přední osy L+P strany"

Tak teď už jen počkat do zimy a doufat, že to skutečně bylo tím :)

Odesláno

Dnes auto opraveno. Předtím to 2x promazávali tím tukem, nepomohlo. Dnes: "výměna polyuretanových dorazů pérování na tlumičích přední osy L+P strany"

Tak teď už jen počkat do zimy a doufat, že to skutečně bylo tím :)

Alebo zajst na hory:)

Odesláno

Je to nepríjemné chrupanie ktoré vyriešili premazaním niečoho. Asi tlmičov. Majú na to nejaký prípis, ako to robiť. Ale fakt nechutný zvuk :)

Zatiaľ je ticho :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Přesně jak říkáš, v záruce tlumiče ještě vyměnili (podle mě se na mě mohli i klidně vybodnout, protože v servisní knížce je napsáno, že se jedná o součást, která podlehá standardnímu opotřebení) a mohu říci, že se auto i zklidnilo co se hluku týká. Ne že by bylo hlučné to nikoliv, ale mám takový etalon - magistrála v Praze cca 250m před Hlávkovým mostem levý pruh směr z centra je roleta, která mi při přejezdu cca 70km vždy rozdrnčela cosi na panoramatické střeše (asi vodítka toho látkového krytu) a dělalo to i když bylo auto zcela nové. Nyní po výměně je klid. Asi tam museli i něco poladit na zadní nápravě jelikož auto mělo v některých momentech i tendenci na zadní nápravě při průjezdu zatáčkou uskakovat když jsem chytil nějakou nerovnost (díru, hrb...). Je to hrozné jak ty naše silnice vypadají, hodně jezdím v Praze. Tak nekvalitní silnice nemají ani u tchána ve vesnici na Slovensku.

A jsem opět tam kde jsem byl před opravou, přidalo se k tomu ještě nějaké klepání mechanizmu zatahování panoramatické střechy (při sebemenším přejezdu nějaké nerovnosti) a její nedovírání, fakt začínám z toho auta být na nervy. Neví někdo na fóru jak se dostat k mechanizmu panoramatické střechy? Předem díky       Dnes mám najeto něco přes 60000km

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...