Přejít na obsah

Igorb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Igorb

  • Datum narození 6.5.1967

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

499 zobrazení profilu

Igorb's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Igorb

    cukání volantu

    Tak jsem o víkendu dolil a vše OK, chybělo cca 0,3 L, az jsem se divil.
  2. Igorb

    cukání volantu

    Děkuji za radu tobě i všem ostatním, koupím kapalinu doliji a dám vědět jak jsem dopadnul.
  3. Igorb

    cukání volantu

    Bohužel, záruka byla jen na dva roky
  4. Zdravím všechny, Třetím rokem vlastníme 508SW active, cca před rokem mi začal v ruce při řízení vždy při vracení volantu po tom co jsem odbočil tak divně jakoby -cukat chvět se volant, nevím jak bych to lépe popsal. V servisu údajně přeprogramovali rychlost otáčení vrtulky v čerpadle, které žene hydraukickou kapalinu do řízení a doplnili hladinu hydraulické kapaliny do posilovače, prý někam zmizela ale neví kam. Pod autem nikdy žádná skvrna nebyla. Nyní je to cca 14 dnů co se problém objevil opět. Nemohl by někdo poradit jak doplnit hydraulickou kapalinu a jaký typ do posilovače řízení?
  5. Igorb

    Vrzání z nápravy

    A jsem opět tam kde jsem byl před opravou, přidalo se k tomu ještě nějaké klepání mechanizmu zatahování panoramatické střechy (při sebemenším přejezdu nějaké nerovnosti) a její nedovírání, fakt začínám z toho auta být na nervy. Neví někdo na fóru jak se dostat k mechanizmu panoramatické střechy? Předem díky Dnes mám najeto něco přes 60000km
  6. Igorb

    Vrzání z nápravy

    Přesně jak říkáš, v záruce tlumiče ještě vyměnili (podle mě se na mě mohli i klidně vybodnout, protože v servisní knížce je napsáno, že se jedná o součást, která podlehá standardnímu opotřebení) a mohu říci, že se auto i zklidnilo co se hluku týká. Ne že by bylo hlučné to nikoliv, ale mám takový etalon - magistrála v Praze cca 250m před Hlávkovým mostem levý pruh směr z centra je roleta, která mi při přejezdu cca 70km vždy rozdrnčela cosi na panoramatické střeše (asi vodítka toho látkového krytu) a dělalo to i když bylo auto zcela nové. Nyní po výměně je klid. Asi tam museli i něco poladit na zadní nápravě jelikož auto mělo v některých momentech i tendenci na zadní nápravě při průjezdu zatáčkou uskakovat když jsem chytil nějakou nerovnost (díru, hrb...). Je to hrozné jak ty naše silnice vypadají, hodně jezdím v Praze. Tak nekvalitní silnice nemají ani u tchána ve vesnici na Slovensku.
  7. Igorb

    Cena prvni garancni prohlidky

    Já jsem nechával měnit olej u federal cars v Praze při první garanční kontrole, po týdnu mě napadlo se mrknout na hladinu oleje protože jsme měli jet na východní Slovensko a hladina byla 2 cm nad horní ryskou!!! V servisu my řekli, že je to tak podle jejich servisního manuálu. Požádal jsem je aby to dali do pořádku. I přesto se mě dvakrát ještě zeptali jestli to opravdu chci aby ten olej odčerpali na stav mezi rysky. Po odčerpání opětovně klesla spotřeba o půl litru na sto km. Druhou garančku zkouším nyní u peugeot Kopecký také v Praze. Tak uvidím.
  8. Igorb

    Vrzání z nápravy

    Tak jsem včera odvezl naší 508 do servisu na druhou výměnu oleje a přitom jim řekl o mých problémech s podivnými zvuky od zadní nápravy. Odpoledne mi volali, že budou měnit tlumiče zadní nápravy (po 39000km ?). Ty plasty na spodku drželi dobře, alespoň si to myslím, zkoušel jsem je jen kam jsem došáhnul (nemám možnost jak se pod auto dostat). K tomu se ještě objevilo podivné cukání do volantu při vracení volantu po zatočení do polohy pro směr jízdy rovně (volali, že je něco z posilovačem řízení). Původní nadšení mě pomalu opouští, auto máme nové cca rok a sedm měsíců :-(
  9. Igorb

    Vrzání z nápravy

    Zdravím jsem zde jako úplný nováček, já mám také problém u mého p508sw s boucháním od zadní nápravy, vždy když přejedu nějakou nerovnost tak se ze zadu ozývají zvuky jako by mi v kufru poskakakovali nějaké prkna. Myslel jsem, že mám něco v kufru neupevněného, ale i když jsem vše vyndal tyto zvuky se ozývají stále. Začínám z toho být nervozní, nevíte někdo čím by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit...