Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aby těch srazů v dubnu nebylo málo, uděláme ještě jeden, vychází mezi již dva zveřejněné. :)

V Milovicích tradičně startuje české mistrovství v Truck Trialu.

Program je velmi volný:

9:00-9:30 - Setkání na parkovišti u Tesca v Milovicích

9:30 - Odjezd do vojenského prostoru Milovice (jedeme brzy, abychom parkovali blízko vstupu).

10:00 - Zahájení Truck Trialu. Vstupné bylo loni, myslím, 150 Kč

Volný program, je na libovůli účastníků, jaké sekce budou sledovat.

Ukončení dle potřeb účastníků (oficiální konec v 18:00).

Na tomto srazu hraje velkou roli počasí. Pokud bude slunečno, celý den si užijeme (stejně jako loni). Déšť může přinést větší drama do sekcí, ale účastníci se budou prodírat blátem - v tomto případě doporučuji odpovídající obuv!

Můžete dorazit i v průběhu dne, jen bude poté trochu problém se najít.

Program Truck Trialu pokračuje i v neděli, můžete navštívit oba dva dny, ale druhý den individuálně.

V případě hlášení opravdu špatného počasí na sobotu je možné, že se sraz neuskuteční! Případně může být přesunut na neděli 21. 4. 2013, ale jen v případě, že bude hlášeno o poznání lepší počasí a po dohodě s účastníky.

ÚČASTNÍCI SRAZU:

MilanF1 - 1 osoba

StibTo - 1 osoba - Odpoledne, zase se budeme hledat :D

Strejdakopec - přijede možná Subarem

Dejzy

Steve Wonder - 4 osoby

VÁHAJÍCÍ ÚČASTNÍCI:

Kata517

Gabriel307 - účast na 10% pokec

c.WO.k

500x700http://www.trucktrial.cz/images/TTMilovice2013.jpg[/img]

[upravil dne 12/4/13 10:07 od MilanF1]

Odesláno

A stejne jako i loni vecer pred tim hrajem koncert :D Takze pokud bych byl schopen se druhy den prijet podivat na trucktrial (rad bych) zase dorazim pozdeji a budeme se tam jak loni nekde nahanet jak pitomci :D

Odesláno

Loni jsem byla na Trialu na Kladně a bylo to fajn ;) .. jezdí tam kamarád v jednom autě :D :D ... pokud mi to umožní práce a okolnosti viz počasí, tak bych jela ;) .. ae zatím netuším :) ..

Odesláno

tak ja nedorazím:bojim :( mám to doslovně za kopcem ale ten víkend mám 3x noční 18:00-06:00 maximálně možná na pokec ale dávam tomu tak 10% škoda vzal bych i prcka:D

no uvidíme na 100% mám noční a uvidím co a jak

Odesláno

ChouLu: Ještě Vysočina? Moc volných víkendů v dubnu nezbývá :D

Minule byla začátkem dubna.. jak to chystá Béďa letos nevím.. ale už by mohlo být téma :myslim

Guest jaris13
Odesláno

A v květnu je zase truck trial v Mohelnici!!! jezdí te tam nekdo?:myslim:myslim:myslim:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jsem na tom stejně jak Gabriel 307 bydlíme o barák od sebe ale jako on to mám s nočníma tak snad se na vás aspon přijdu na chvíli podívat :(

Odesláno
a že tě neznám ještě mi napiš,že parkuješ na hlídaném parkovišti

No to si piš čislo 29 ;) jen ted tam chvilku s autem nejsem ae jinak to je jedinej černej peugeot 406 co tam je

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...