Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čus, tohle téma jsem tu nenašel. Chci si do kufru udělat osvětlení led diodami, vím že to je jednoduchy napojit na to předchozí světlo co je v kufru, ale ono mi nesvítí, ani po otevření kufru (žárovká je v pohodě). Takže bych se chtěl zeptat odkud nejlíp natáhnout zdroj. Udělal bych si tam přepínač a rozsvítil si jen když bych potřeboval. ;)

Odesláno

Nemáš spálenou pojistku? Po otevření kufru by se ti mělo světlo na 5 minut rozsvítit.. pokud nesvítí a kufr otevřít jde, tak bych hledal problém v pojistce ;) nevim od kud z vysočiny jsi, ale kdyby jsi byl někde poblíž, tak na to můžem juknout ;)

Odesláno

Já ten zámek měl aji rozdělanej... ale myslím si, že jsem tomu nic neudělal. Každopádně nebude od věci si zkusit od někoho půjčit zámek a vyzkoušet to ;)

Odesláno

zdarec,zavři kufr,zamkni auto a nech mu chvíli čas taky mi to chvíli blblo když jsem přehazoval žárovku-ledky-žárovku když jsem to pak chtěl nafotit

koukni sem tady to přestalo svítit čas 20:19

čas 22:27 už to svítilo

Odesláno

Myslíš že to pomůže, auto jsem od tý doby měl už zamklé několikrát, jezdím do školy. Takže to zaparkuju a stojí to zamčený třeba 5 hodin.

Odesláno

Náměšť nad Oslavou (od HavlBrodu to mám 70km) Já si myslím, že bude špatnej ten zámek... ale nejsem si jistej. Zase tolik mi to nevadí, ale přece jen kdyby to fungovalo jak má :D

Odesláno

tak to nevím,asi ne když si to měl i 5 hodin

ja jenom že mě to svítilo(žárovka)pak jsem dal diody+žárovka-to svítilo taky pak jsem chtěl udělat foto samostatná žárovka a samostaně LEDky a pak už to nesvítilo

tak jsem to nechal tak a pak to dostalo rozum

Odesláno

Jenže já tam mám pořád jen to světlo s původní žárovkou, dřív to svítilo aji PP ukazoval otevřenej kufr... myslím, že to fakt bude ten zámek

Odesláno
Takže bych se chtěl zeptat odkud nejlíp natáhnout zdroj.;)

teď už ti to neřeknu-nenapíšu ,ale když jsem dodělával park.asistenta tak jsem našel nějaký konektor kde bylo stálých +12V

vem zkoušečku a hledej :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...