Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, z osobní zkušenosti - co vydrží rozvody v 306ce? Moje maj najeto asi 20 tisíc jenom, ale teď jim bude pět let... :(

Například táta v oktávce má najeto asi 80 tisíc, auto má taky cca 5 let a na rozvody se prej ještě zdaleka nechystá? :myslim

Díkes ;)

Odesláno

píšeš ASI 20tisíc, když to nevíš přesně tak je nech udělat, nestojí to svět a máš klid.....jinak interval tam bude tak 180tisíc a 10let na původní, u druhovýroby je interval kratší

Odesláno

Mám taky 65kW motor a letos při oleji se na ně chystám v tu dobu budou mít cca 90tis. km a skoro 6 let. Obecně se říká 5 let nebo 90 až 120tis. km. Rozhodně měnit pumpu i komplet kladky.

Odesláno

Což o to, kilometráž vím že mají malou, kolem těch 20 tisíc, a jsou dělaný v origo Peugeotu - zapsaný v servisce, tak by to neměla být druhovýroba, nebo ano... Takže když někdy v květnu (myslím, teď u sebe nemám servisku) budou mít pět let, dojezdím (+-, samozřejmě nejste věštci :))) do podzimu, nebo spíš ne? Teď toho budu dělat víc a zrovna ty rozvody se mi nehodí :(

Odesláno

Jestli fakt víš, že tam byli dělaný a měnily se komplet, tak to potom jo.....nikdo se ti pod to nepodepíše, ale nedělal bych z toho zase takovou vědu, ono to něco vydrží;) 20tisíc je málo....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chceš zohnať lacné rozvody? inak tých 90 tis. km vydržia potom treba pre istotu meniť, nie je to až taká položka oproti škode ktorú dokážu urobiť pokiaľ nevydržia.

Odesláno

Bezproblémů se vejdeš do 2,5

Jinak měnit rozvody po 20 tis. je zbytečný. Max bych kouknul na řemen jeslti není rozpraskaný. Pokud by vypadal hůř tak bych vyměnil jen ten.

[upravil dne 1/3/13 17:58 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...