P607Olda Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Jak je máš odpojené, tak je ucpi prstíkem, kam to dostříkne... [upravil dne 25.11.2013 11:56 od P607Olda] Citovat
Francouz_407 Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Jo to mě taky napadlo, včera už byla tma a k více věcem jsem se nedostal, zkusím odpoledne. Citovat
TheJaro Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Francouz_407 - Vyskúšaj trysku pretlačiť vodou,mal som presne tento istý problém aj keď som vymenil nové trysky.Odpoj hadičku pod daným ostrekovačom a pritlač ju na trysku odkiaľ strieka voda a poriadne prepláchni,určite to pomôže Citovat
treassure Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Chtěl bych se zeptat, byl jsem pracovně pryč přes týden mi auto stálo venku, když jsem v pátek přišel do auta a chtěl odstříknout sklo vada krátce stříkla a dál nic, myslel jsem že došla voda, tak jsem dnes dokoupil ale vody je tam dost, je možné že voda zmrzla? Byl tam tokovej mix letní a (trošku) zimní směs, pojistky jsou taky ok... Citovat
Balachar Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Mohlo to zamrznúť ... ale po dlhšej jazde by sa to malo roztopiť a vtedy by som to poriadne prestriekol, aby všetká letná zmes vyšla von Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Po pul roce neustálého zastavování na benzínách za cesty kvuli umytí oken, jsem se do toho konečně pustil Prvním problém byla prasklá hadička u pantu haupny. Jelikož jsem včera upravoval podtlak u elmag ventilu, tak mi zbyl kousek silikonové hadičky, která se na to krásně hodila Takže zde už problém nenastane Dále byla chyba v ucpanejch ostřikovačích, které jsem neměl chuť demontovat. V jednoduchosti je síla, tak jsem si krásně pomohl injekční stříkačkou, kouskem tvrdé hadičky a kouskem silikonové hadičky. Do stříkačky jsem nasál čistič a natlačil do ostřikovače. Znova nasál čistit a vtlačováním a vytlačováním čističe zpět do stříkačky jsem vyhnal směrem do stříkačky bordel co byl v ostřikovači. A jak to asi mohlo dopadnout? Jak jinak než na jedničku ostříkovače stříkají jako zamlada, bez nutnosti demontáže Třeba to někomu pomůže [upravil dne 10/1/14 13:02 od Chozeluizskuner] Citovat
pyrone Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 super pracua, si ma inspiroval k prefuknutiu Citovat
tova Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Ahoj, jen pro info: trysky na 607 nebyly skladem a jejich cena je cca 150,-/ks trysky na 407 byly skladem a cena je cca 300,-/ks (pry je v nich cosi navíc, aby voda proudila jen jednim smerem a ne zpet - ja tam krome 2 hadicek a spojek nic navíc nevidim) systém napojeni trysek na hadice 1*, rychle, snadne, pohoda systém uchyceni trysek v kapote 1 (nemam s cim srovnávat) pristupnost trysek v kapote 5- (to mi reknete, kterej piiiip tohle vymyslel, to snad ani není mozne) Nicmene na podzim mi v servisu rekli, ze je potřeba vymenit cerpadlo steracu, tedy cca 4.000,-. Bylo mi divne, ze ostrik svetel je OK (později jsem zjistil, ze existuje samostatne cerpadlo pro svetla). Patral jsem po nahradnich cerpadlech a zjistil jsem, ze pro predni a zadni sklo (mam SW) je jedno cerpadlo. Když funguje zadni sklo, tak by mělo i predni. Jednak cerpadlo v Auto Kelly za cca 500,- Druhak stacilo vymenit trysky. Zadne 4.000,- Skoda, jinak mam svůj servis docela rad... T. Citovat
Guest pecuch Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Ahoj, me ostrikovace nejedou vubec, ani predni ani zadni. Kde najdu motorek a ma svoji pojistku? Kapalinu jsem dolil a zadna zavada nesviti. Diky Radek Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Podívej se, zda nemáš prasklou hadičku v pantu u haupny. popřípadě jí u toho pantu odpoj, je tam spojka a zkus ostříknout zda z ní poteče voda Citovat
Guest pecuch Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Díky za radu, díval jsem se, ale praklá nikde není a nic neteče. Vůbec žádná reakce po ťuknutí do páčky. Ani přední ani zadní. Má to svoji pojistku? Citovat
Mike407 Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Co zkusit uživatelskou příručku? Pojistka na ostřikovače je v motorovém prostoru. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Mike407 Citovat
Guest pecuch Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Díky, už jsem to taky našel a pojistku odpoledne zkoušel, ale je OK. Tak to musí být motor, nebo konektor na motoru. Ach jo.. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Opravdu zkus prvně odpojit spojku u pantu pod haupnou.... taky mi to nic nedělalo, ani nebyl slyšet moturek.. po odpojení z toho chrlila voda o 106... Citovat
Guest pecuch Odesláno 3. říjen 2014 Odesláno 3. říjen 2014 Tak sterace uz strikaji, pravy ale malo. Byla praskla hadicka. Kde nejlip koupit ten ostrikovac, radsi vymenim oba. Diky Radek Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. říjen 2014 Odesláno 3. říjen 2014 Koukni na návod co sem tu dával... Od tý doby stříkají parádně a nic se nemusí demontovat ani měnit Citovat
Guest pecuch Odesláno 3. říjen 2014 Odesláno 3. říjen 2014 Nemůžu ten návod najít, kde to je? Díky Citovat
edo172 Odesláno 4. říjen 2014 Odesláno 4. říjen 2014 Ak sa nemylim tak je to 6 prispevok z vrchu na tejto strane..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.