lusmi1 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Ahojte prestal mi svietit predny panel autoradio svieti ale pod nik kde je nastavenie ventilatora a klimy tak nesvieti.Neviem kde hladat problem??Neviem ani ako sa to rozobera Citovat
lusmi1 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Pricom zabudol som mam peugeot 206 1.4hdi Citovat
ChouLu Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Zřejmě spálené žárovky. Nahoře vyndáš kapličku (jak je tlačítko výstražných), pod tím jsou dva šroubky, které vyšroubuješ a celý ten panel přitáhneš k sobě a postupně a opatrně se to odcvaká kolem ovládání topení. Odpojíš rádio a dáš to celé pryč. Pak na panelu topení jsou čtyři šroubky torx, které povolíš a vyndáš. Teď opatrně odcvakáš táhla (takove male plechy) a odpojíš konektor. Celý panel vyndáš a rozebereš.. ve vnitř najdeš 2 nebo 3 žárovky Citovat
lusmi1 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 urcite to budu ziarovky a nie neaka poistka?kedze nesvieti ani ta ziarovka co je v popolniku? Citovat
ChouLu Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 teď jsem přehlídl, že máš klimu.. máš ju s displayom nebo len s tlačitkom A/C? Ak nesvítí ani ziarovka v popolniku, tak to spíše vypadá na pojistku. Len neviem která to je, ale určitě je u vodiče u jednotky BSI (jedna z tech malých). Podívej se na ně a uvidíš Citovat
lusmi1 Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 prosim vas aktora je to poistka?????????? Citovat
ChouLu Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 u nemuxu to bývala F18.. ale u muxu nevím.. podívej se do jednotky u nohou řidiče a projdi je všechny Citovat
lusmi1 Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 a ako mam vediet ktora je vypalena????? neviete ktora to je? Citovat
ChouLu Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Když pojistku vyndáš, tak je buď z vrchu nebo celá průhledná a tam je krásně vidět jestli je spálená. Ještě můžeš zkusit napsat členovi HonzaZ a s prosbou a VINem ho poprosit, aby ti rekl, která je to pojistka Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 ak nemáš manuál, kde je popísaná funkcia každej poistky a nevieš počkať, až ti niekto odpovie, ktorá to je, tak sa pokús manuál vyhľadať, stiahnuť a potom pozrieť (google) a ak nie, tak ideš rad radom. Poistky sa dajú kontrolovať aj opticky - obidve nožičky musia byť spojené tým tenkým drôtikom, nesmie byť zatavený/prepálený/prerušený, ale ideál je ich normálsne skúšačkou preskúšať každú jednu. [upravil dne 18/2/13 13:31 od Ivkopivko12tka] Citovat
mmartinkovic Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Zober baterku a kukaj na poistky, kde nebude prepoj je vadna. Citovat
joshiki Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 mě taky nesvítila klima ani popelník...ba ani zapalovač takže je otázkou jestli ti to zhaslo postupně, nebo všechno naráz víš taky jsem si říkal, že to bude pojistka ale netušil jsem, kterou pojistku vyměnit, tak jsem zkusil vyměnit žárovky a ejhle po zkušební výměně žárovek to jelo Citovat
miroja Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Osvetlenie vnutornych ovladacov nezvykne mat samostatnu poistku. Spravidla to byva zapojene na poistku, kde su zapojene aj obrysove svetla. Ak zhasnu vnutorne ziatirovky naraz, pravdepodobne za to moze konektor, nejaky kontak, preruseny vodic... Ak zhasinaju postupne, tak tam je to jasne, treba zautocit na ziarovky. Citovat
Miko2609 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Hosi ja mam v tomto iny problem Vsetko svieti ako ma, len ziarovka v popolniku nesvieti. Ziarovku som vymenil a stale nic. Potom som premeral ci tam vobec ide prud a nesiel. Pozrel som poistky a poistka ktora ma osvetlovat inerier auta porusena nebola. Neviete mi poradit cim by to mohlo byt? Nedavno este svietila a zrazu dosla :/ ... mohlo snad niekde kablik preseknut ? Jedna sa o P307 po FL [upravil dne 8/7/13 20:17 od Miko2609] Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Furt su trampoty s ziarovkami. Na popolniku byvaju s osvetlenim ( obrysovky,) a nie interieru. Naco ti bude svietit popolnik, ked otvoris dvere ???? Druha vec, potrebujes to ? Mam 2 popolniky, 1 vpredu, 2 vzadu. Vpredu som dal 2 LEDky, a svietia. V zadnom som po dlhom boji vymenil ziarovku, svietila 1/2 roka a zhasla, a asi nanu kaslem, len mi presvecovala cez rucnu brzdu na paluhovku. U mna sa v aute nefajci, takze to mam len na nabijacky, pripadne ako kôš. a inak len ja tam davam nabijacku na mobil ci chladnicku. Citovat
Miko2609 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Mne sa jedna o to ze u p307 je taka super specifikacia ze ked nesvieti svetielko v popolniku tak nefunguje stelovanie svetiel Citovat
Miko2609 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 A parkovacky mi svietia tiez ako predne tak aj zadne Citovat
Miko2609 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Ziadny dalsi napad ? :/ pred odchodom na dovolenku som to chcel este doladit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.