Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je něco aktuálního? Chystáte se teda někam toho 4.5? Mě začíná manželka něco plánovat tady.

Škoda, že nevyšlo to posezení u Rocada.

Odesláno

no chtělo by to teda nadhodit nějaké místo setkání. Já bohužel budu dopoledne v práci,takže bych někam odpoledne dorazil. :papa

Odesláno

Tak zatím to vypadá, že toho 4.5. budu v Praze v botanický, takže bych si na chvíli na ten srazík odpoledne odskočil. Takže pokud vymyslíte místo setkání a trefím tak tak se na chvíli přijedu kouknout, ale rodinku bych asi nechal v botanický, no uvidíme na kolik to svoláte a tak.

Odesláno

panove, sorrac, ja se musim odhlasit. zena domluvila prvni jarni burtovani na zahrade, tak tam nemuzu chybet. obzvlast, kdyz bych na sraz musel dorazit proti vuli rodiny, bez detatka a autem nepomerne starsim a mensim nez je autobus. :o]]]

Odesláno

No já tam budu určitě, tak bych se u Tebe mohl na chvilku zastavit jen se podívat na tu Tvoji Phedruši a zas bych jel. Třeba by se někdo z Prahy mohl přidat. Pokud se to nehodí ani Tobě, tak budu jen v ty botanický a kouknu se ještě do leteckého muzea.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...