jarmyl Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Je něco aktuálního? Chystáte se teda někam toho 4.5? Mě začíná manželka něco plánovat tady. Škoda, že nevyšlo to posezení u Rocada. Citovat
adraj Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 no chtělo by to teda nadhodit nějaké místo setkání. Já bohužel budu dopoledne v práci,takže bych někam odpoledne dorazil. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Tak zatím to vypadá, že toho 4.5. budu v Praze v botanický, takže bych si na chvíli na ten srazík odpoledne odskočil. Takže pokud vymyslíte místo setkání a trefím tak tak se na chvíli přijedu kouknout, ale rodinku bych asi nechal v botanický, no uvidíme na kolik to svoláte a tak. Citovat
Komar1981 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 panove, sorrac, ja se musim odhlasit. zena domluvila prvni jarni burtovani na zahrade, tak tam nemuzu chybet. obzvlast, kdyz bych na sraz musel dorazit proti vuli rodiny, bez detatka a autem nepomerne starsim a mensim nez je autobus. ]]] Citovat
jarmyl Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Tak nic, mě do toho taky něco vlezlo. Až teda něco naplánujete, dejte vědět. Nebo později v Kněžnici. Citovat
adraj Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 BBJ jak to vypadá,tak to opět padá. Něco uspořádat,aby to všem vyšlo je asi,jak koukám,docela problém:( Citovat
Bigbadjohn Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 No já tam budu určitě, tak bych se u Tebe mohl na chvilku zastavit jen se podívat na tu Tvoji Phedruši a zas bych jel. Třeba by se někdo z Prahy mohl přidat. Pokud se to nehodí ani Tobě, tak budu jen v ty botanický a kouknu se ještě do leteckého muzea. Citovat
adraj Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 no bohužel jsem se už domluvil s oddiem na sobotu,když sem viděl jak to asi nedopadne. Hold to posuneme na jiný termín. Citovat
lukaro Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Chlapi, když vás bude tolik v Práglu, nechtěl by se mi někdo podívat na jedno auto do bazaru? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Na jaký? Zítra tam na 90% budu. Jen upozorňuju, že nejsem odborník na auta. Ale zkusit to můžu Citovat
ozzy1 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 BBJ- to je náhoda, my jedeme s Kubíkem do leteckého muzea zítra také. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Omlouvám se Lukáši, ale včera nebyla šance to stihnout. Z Vrchlabí jsme odjížděli v 10:30, vrátili jsme se dnes v 00:40 a ani jsme nestihli všechno co jsme měli naplánováno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.