Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim peugeoťáky, už delší dobu prohlížim tohle forum, nedávno jsem si u vás založil registraci, docela často se setkávám s problémem siemens vstřiků, starší nejdou sehnat, nový jsou drahý, repase nejde, nedávno jsem k té svojí čirou náhodou pořídil ještě 406 hdi 66kw rok 2003 auto stálo cca půl roku v kopřivách tak jsem se rozhodl ho zachránit :) po nastartování běžel motor na 3válce, předpokládám že asi nějakká usazenina nebo něco oddělalo vstřik, rád bych udělal přestavbu na bosch, nevíte někdo co všechno to obnáší? Slyšel jsem víc názorů ale zatim nikoho kdo se do toho pustil, někdo mi řikal že stačí vyměnit vstřikovací jednotka, máte někdo zkušenost? Předem moc díky!!!

Odesláno

Nejsem odborník, ale hlavním rozdílem je podle mě čerpadlo v nádrži.

Bosch má čerpadlo v nádrži, Siemens nikoli, bude potřeba asi i jiné vysokotlaké čerpadlo, samozřejmě vstřiky. Odhaduji, že i novou řídicí jednotku.

Stojí za to všechno měnit? Myslím, že nyní již lze repasovat i Siemense. Spíše bych prostě sehnal jiné vstřiky Siemens ...

PS: pokud jsi z obce Kly na mělnicku, můžeš se obrátit na zdejšího člena a zkušeného PSA mechanika s nickem PP205. Je přímo z Kel :papa

Odesláno

taky už jsem o timdle přemejšlel,taky mám tydle vstřiky,jedině zkusit hledat a tát se na vrakáčích,a je to drahý jako prase,jestli by nebylo lepší si hned koupit druhý auto na náhradní díly:myslim:(

Odesláno

tak mi v pondělí přišli další vstřiky, podle pův.majitele zaručeně funkční, po proházení všech vstřiků na všechny možný způsoby absolutně žádná změna, začínám mít pocit že bude problém někde jinde než ve vstřiku, nevim kdo se v tom všechno hrabal ani proč to bylo odstavený, podle Peugeotu Kly může být klidně KO i jednotka vstřiků, dál mě napadá jestli spíš nebude problém ve ventilu, nebo propálenej píst, jsem z toho bezradnej, po nastartování běží motor na 3válce, nesvítí diagnostika, motor jde normálně za plynem ... neklepe, hodně kouří! Ze začátku šedej dým, po cca ti minutách běhu začne trochu tmavnout...

Guest jaris13
Odesláno

ahoj je to trošku momo téma,ale přece jen se zeptám. je možné že mám vstřikovače bosch a palivovou soustavu siemens?:)

Guest jaris13
Odesláno

já mám zaručene na lište vstřikovaču mápis bosch a podle vin palivovou soustavu siemens.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...