Cinicman Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Tak na čom by ste vedeli predstaviť využitie tohoto: Ultra-Ever Dry Citovat
safi1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Veľmi sa mi to pači... Taketo niečo by som uvital na auto... Uz niečo také je na auto ale nieje to taketo ze sa tam ten bordel nezachytava Pači si mi jak to všetko ide dopredu... Citovat
Cinicman Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Mne by to stačilo napr. na sklá... Citovat
safi1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 No hej tiez pravda... ale najlepšie by to bolo kebyze to máš na celom aute... stale by bolo krasne čiste... Na okna je taká vec len ju musis obnovovat a ked ides po dialnici tak ani stierace nepotrebujes a je verzia do mesta ked nejdes rychlo Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 takovej zedník by měl rozhodně velkou radost nahazovat barák postavenej z tehle cihel:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Na auta jsou tekuté stěrače mám je na všech sklech včetně panoramy (nešpiní se tolik). Vyrabí je mnoho výrobcu, ale nejlepší se mi jeví od Sheronu Citovat
Péťa Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Přišlo mi to mailem. Necelé 4 litry za 350$ Na plechovou pixlu bych to určitě nepančal, ale oděv a boty, to by nemělo chybu. Jak se to pak pere? Citovat
Návštěvník Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Jsou výrobci, kde by to jistě užili. Nemám představu kolik párů rukavic by se těma 4 litrama nechalo ošetřit. Například v ACO Přibyslav dělají nějaký odpadní koryta z pryskiřice, denně tam zničí za jednu směnu 60 - 70 párů pracovních rukavic tou pryskiřicí. Samozřejmě že je v tom množství nenakupujiou za 50,- jako my. Ale třeba by se jim vyplatilo dát ty prachy a ušetřili by. Citovat
dzavel Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Jedna podstatná věc: Funguje to i jinde než na videu? . Je spousta ultra nano přípravků co slibují zázrak . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.