Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hoši boli ste niekto na dovolenke v okolí Gargana v Taliansku. Mám na toto leto vytipované buď mesto Peschici alebo Vieste. Priklánam sa k tomu druhému , pekné pláže a čisté more len by som chcel vedieť či to stojí za tú cestu s dvoma malými deťmi. Od nás cca 1700 km. Pozná to tam niekto ?

Odesláno

Za mě ano,byl jsme tam s manželkou před x lety,je to krásná část Itošky,jen se nelekni až sjedeš z autostrády,tak kudy Tě to povede,samé kamenité stráně a domky jak v nějaké osadě než přijedeš na místo.

Odesláno

Gargano odporúčam. boli sme tam pred tromi rokmi, keď sme dovolenkovali okružnou jazdou autom po IT. Na Gargane sme sa zdržali namiesto plánovaných dvoch dní až štyri, pretože je tam skutočne nádherne a čo pozerať. Odporúčam celodenný výlet na ostrovy Tremity, loďou sa tam dostanete snáď z každého prístavu. Tie ostrovy sú turistom neznáme, málokto o nich vie, ale je tam prekrásne a to kryštálové more.... Takisto odporúčam výlet loďou okolo celého pobrežia Gargana. Je to na celý deň, ale tie panenské pláže a morské jaskyne stoja za to. Nebudete túto dovolenku ľutovať, len vám odporúčam, nejazdite tam v auguste. Vtedy majú skoro všetci taliani celoplošné dovolenky a v strediskách, v kempoch, hoteloch, na plážach býva nátresk.

Odesláno

Na tie ostrovy som pozeral , je fakt ze ich turisti este poriedne neobjavili a do talianska chodim zasadne zaciatkom septembra . Dik za info chlapci asi ste ma definitivne presvedcili. :myslim:super A co bicykle ?? Ma vyznam ich tam tahat ? Dajte este nejake tipy ak mate , dik. :papa:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Máš už aj obhliadnuté nejaké ubytovanie? Zaujíma ma to,lebo pravdepodobne by som aj ja chcel ísť už konečne na dovolenku niekde do talianska, akurát sa mi to s tromi deťmi zdá Ďaleko.

Odesláno

Vyberiem nieco z tohto http://www.booking.com/searchresults.cs.html?aid=339530&label=666_city-banner_smartdeals_1OI0&checkin=2013-08-31&checkout=2013-09-07&city=-132241&sdse=1&selected_currency=EUR&emk=5P2HP1D0T2

Hotel Portonuovo sa mi paci tak asi tam. V septembri su dobre ceny. Tiez mam tri deti pred dvoma rokmi som bol za RIMINI bolo to v pohode. 1200 km. Tam som to potiahol naraz v noci , som zvyknuty, a spat sme prespali v Benatkach takze uplna pohoda.

Odesláno
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Všimol som si septembrové ceny, ale najstaršia dcéra mi už chodí do školy, tak tam je zádrhel. ak by som šiel, tak do úvahy my pripadá iba júl alebo august.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...