Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den chcel by som sa opytat.mam iba jeden kluc od auta dal by sa vyrobit este jeden kluč podla toho co mam s čipom alebo sa to da len v peugeote a kolko by to stalo?

Odesláno

Číhni na NET, např v Praze Letňanech (obyč. výrobna klíčů a prodejna zámků, kování a tak) má čtečku a vyrobí na počkání snad každej čipovej klíč. Měl jsem jeden klíč od Mazdy MPV, v Mazdě z toho dělali divadlo, (někam poslat, kodovat a takový kraviny).

Tam jsem přišel, on ten můj klíč strčil do čtečky, pak vzal polotovar klíče, normálně to vyfrézoval na tý jejich stolní kopírce, pak do klíče něco nahrál, zkusil to nastartovat a za 10 min a 2000kč hotovo.:)

Pvídal, že bez klíče by to byl problém ale takhle je to v pohodě.

Odesláno

10 min a 2000kč? a jeste za duplikat? ty kravo to bych nedal! Ono je dost rozdil mit 2 klice s identickym immo a 2 s rozdilnym. Navic treba na 406/407 se vlezes do 1500kč v Peugeotu

Odesláno
10 min a 2000kč? a jeste za duplikat? ty kravo to bych nedal! Ono je dost rozdil mit 2 klice s identickym immo a 2 s rozdilnym. Navic treba na 406/407 se vlezes do 1500kč v Peugeotu

Nechápu co myslíš rozdílným immo, tím druhým klíčem nastartuju úplně stejně jako tím originálem. A pokuď jsi dobře četl, nepopisoval jsem to u Peugeta ale u Mazdy MPV a v Mazdě chtěli za totéž téměř 7tis....

Odpověděl jsem pouze obecně na obecně položenou otázku která zněla: Dá se tento problém řešit pouze přes autorizovaný servis?

Typ auta v době mé odpovědi nebyl specifikovaný.

Je ale možné, že na Tvůj typ auta se dává klíč jako dárek u pokladny v Hypermarketu:)_

Odesláno

Bak65: Kdyz koupis auto dostanes 2-3 klice a kazdej ma jinej kod immo (v jednoduchosti) je to kvuli bezpecnosti a tak dal. Kdyz ztratis klic tak by jsi ten ztracenej mel minimalne nechat odkodovat z auta a prikodovat novej. To co mas ty je pouha kopie prvniho, tak ze mas 2 identicke klice s dvouma identickyma immo. V aute mas nakodovan jen jeden.

Nejlepsi varianta bezpecnosti je autorizak. Pokud je to nepomerne drahe k zustatkove cene auta tak potom koupit komplet klic nekde na webu nechat udelat planzetu a priparovat k autu. Cenove to vyjde nejlip - mozna stejne jako kopie a mas dva rozdilne klice.

Stranek s klicema je spousta treba http://www.{reklama nepovolena}/autoklice

Ja jen k tvemu prispevku dodavam objektivni informace. Ono je mozna rychle a pohodlne si nechat od nekoho nechat stahnout kod imma do nejakeho zarizeni ktere udela klidne dalsich 10 kopii. Ale je to stejne jak kdyby jsi dal nekomu platebni kartu at ti zmeni pin a pak ti ho rekne.

Odesláno

Vítek1: Dík za info, to jsem nevěděl a po pravdě mě ani nenapadlo, že by se to dalo takto zneužít. V těhle věcech jsem dost naivní.

Možná by mě to napadlo, kdybych si koupil nové auto a ztratil klíč.

Já měl vždy auto z druhé ruky a v tom případě je reálná možnost, že už jsou tak jako tak někde udělané kopie...

Konkrétně u mě, Mazda je dovoz z Belgie, klíč jsem dostal jen jeden a chtěl jsem náhradní, kdybych tento ztratil (což u mě není žádný problém). Ale i kdybych k tomu autu dostal všechny klíče, tak to vlastně nic, co se týká zabezpečení neřeší...

Jak teda řešit zabezpečení auta z druhé ruky?

Odesláno

Také jsem tady fóru řešila klič a to k 206cc, obvolala jsem všechny známe co mají do činění něco s klíčema nebo s prodejem autodílů, zjistila jsem že ten správný a nakódovaný klíč s dálkou mi stejně vyčarují jen v Peugeotu a to za 2500,- Naštěstí, dávají slevu podle stáří auta a ten můj stř-stř dosáhl 30%. To jedobrá sleva a klíč vyjde na 1750,- plus nakódování cca 500,-

Originál ze servisu doporučuji a děkuji Čakom, že mi to vše zjistil... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...