Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Zakladám túto tému tu, lebo sa mi jednak nikam nehodí (servis, modely) a tu si to možno všimne niekto, kto má skúsenosť.

Mám v 306tke polokožené sedačky s alcantarou v sedacej a chrbtovej oblasti. Zadné sedadlá sú ako nové, krásne hladké, sedadlo spolujazdca je tiež dobré, ale šofér vyzerá asi takto

yj47dfneaqafx3wazsa5_thumb.jpg

w8bphh1ps782b3jqhfar_thumb.jpg

Skúšal som hľadať, našiel som jeden odkaz od člena s 106ťkou, ktorý to brúsil smirglom 800vkou a vodou. Pokiaľ viem, tak tie \"glocky\" sa robia práve po kontakte s vodou, ale nie som si istým, tak neviem, či je to dobrý nápad :myslim

Máte niekto skúsenosť, ako by sa to dalo uviesť do trošku estetickejšieho stavu? Či existuje postup, ako tie glocky dokážem dať preč, prípadne firma/človek, ktorý sa tým zaoberá

Ďakujem za tipy

[upravil dne 11/3/13 18:27 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

... 400 smirgel na sucho + nasledne cistic na alcantaru :) .... Keby sa s tym smirglom pohram este viac, bolo by to este lepsie :)

[upravil dne 7/2/13 12:10 od ericc64]

Odesláno

Kamaráde, dnes mám taký dobrý deň, myslel som, že budem opakovať ročník, ale nakoniec sa mi podarilo potrápiť s poslednými skúškami a dnes som to dokončil, už len štátnice, diplomovka a nejaký ten prenášaný predet do leta, auto ide na väčší servis zajtra, počas budúceho týždňa sa pustím na interiér a tie sedačky, bude nasledovať renovácia laku, tu na západe krásne valí slnko, no, hneď je zase raz svet o niečo lepšie miesto na život ;)

Budem sa tešiť!

• O 1 měsíc později...
Odesláno
kůži si ošetřil čím,že se leskne jak psí kulky

ahoj, takým klasickým sprejem na prístrojovky, pomarančovým, moc pěkne voní a ve znaku to má takú líšku (nespomenem si na název), je tam písané že to je na rúzné povrchy vrátane kože, tak reku pocem ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...