Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Treba tie vyprane a predvarene kupovat. Tie su v pohode používam,ale aj tak to je trochu pach ... Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Ad vůně při vaření: Jeden můj známý knihkupec z jednoho východočeského města se kdysi vsadil a rok dával dohromady krásnou kuchařku - http://www.kosmas.cz/knihy/115745/kouzelny-tvaruzek/ . Jeho ctěná manželka se s ním prý kvůli tomu snad chtěla i několikrát rozvést, obzvláště po té, kdy mu v kameninové nádobě několik dnů zrály tvarůžky v pivu a jednoho nestřeženého dne je Luboš doma nenašel. Žena tu smrdutou hmotu vyhodila i s hrncem a skoro i s Lubošem. Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Tady jsou oba [upravil dne 6/2/2013 20:23 od Medvěd] Citovat
Šalda Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Marcel, pojď na skype, něco Ti ukážu na webce:D:D Ale věř že potom začneš jest polívku aspoň 5x denně Citovat
davidekcz Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 :D:D:D ať nejsi jak Jimm z prci,prci a nepustíš to všem po síti, to by pak ty držky nestačili prodávat :D:D:D [upravil dne 6/2/13 20:26 od davidekcz] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Kua, vratil som sa zo skajpu a musim konstatovat ze mam maly monitor... Idem si dat dalsiu porciu drzkovej... Citovat
Haryk Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 drštkovou taky můžu, ale doma to jím sám, bramboračka od babičky a k tomu slíváky-mňam slívaky-buchty se švestkami Citovat
frantisek.tomasek Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Pani kolegove,nic mi neni do vasi chuti,jeden tak, druhy onak,ale tuto sobotu jsem byl v Podhajskej a mohu rici klobouk dolu,to byla drskova jedna basen,skoro se me chce rici,ze tam lzice stala,stala 1,2e. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.